• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

canım bende temzılıkde ıyıyımdır yaparım tabı cam faklan sılmem o ayrıda dıger ıslerı her hafta yaparım ama yemek ıste zor gelıyor oda alıscam ınsallah bı anda olmuyor hersey sonucda senınde olur cnm bebısın var daha.

aynen ınsallah oturcak yoksa her aksam makr

dogru dıosunuz kızlar saolun yapıcam snra resımler paylasırım sızde gorursunzu :-) bu hafta sonu kurabıyeyle baslıcam :-):-)

aynen gına geldı arada menemen verse onuda ıstemıyor kadn ama ben yedm bu hafta
Canım ne güzel bak temizlikte iyisen yemeği her türlü yaparsın :) evet ya bende patates yemeği yedm yasaktı ama :(

Canım ne güzel bak temizlikte iyisen yemeği her türlü yaparsın :) evet ya bende patates yemeği yedm yasaktı ama :KK43:

afiyet olsun mervecim az yemişsindir sen 3-4 kaşık eminim :KK45:yanında yoğurt salata falan olsaydı bari tek patatesle doyulmaz ki:işsiz:

al benden de o kadar merveee. dağınığım daa tozu sevmem bi başlarsam bütün el elimden geçer viledayla yapmayı sevmiyorum ama hafta 1 bazen 2 haftayı buluyor napıcağz böyle yaa
Ay evet canım ya bende çok fazla dağınığm 1 haftada bir sağlam yapıyom aslında öyle olmucak işte 2 günde bir yapsak amaan çok sıkılıym yemk yapmakta sıkılmam ama temizlik bitiriyo beni

buarada ben de temizlikte hiç iyi değilimdir yani bütün gün yemek yapabilirim ama temizlik yapmayı sevmiyorum :mad: tabii yapıyorum mecbur da sıkıcı yaa:cool:
Ah canım aynen bende şuan yavaş yavaş yapmaya çalışıyom yapmayınca kötü eşim çok takıntılı her şeye karışıyor çok gıcık bi durum dolapların içlerine tuvalete banyoya o dediği zaman mecbur yapmam lazım yoksa çok kızıyor sanki kadın o valla ben işimi bilmiyorum sanki her gün tuvalet banyo ovdurcak o derece manyak bende bi o kadar yaparım ama haftada 1 temelden yaparım :( adam para vermiyor her gün temizlik yaptırcak bide dip temel istiyo çılgın

Ah canım aynen bende şuan yavaş yavaş yapmaya çalışıyom yapmayınca kötü eşim çok takıntılı her şeye karışıyor çok gıcık bi durum dolapların içlerine tuvalete banyoya o dediği zaman mecbur yapmam lazım yoksa çok kızıyor sanki kadın o valla ben işimi bilmiyorum sanki her gün tuvalet banyo ovdurcak o derece manyak bende bi o kadar yaparım ama haftada 1 temelden yaparım :KK43: adam para vermiyor her gün temizlik yaptırcak bide dip temel istiyo çılgın

hakkaten çılgınmış:temizlik::ruh: neyse ben büyük konuşmıyım henüz evli değilim ne olacağı belli olmaz:cool: ama senin bebek de var yani anlayışlı olsun biraz sana da yazık yani bebeği olan herkese valla hepinize helal olsun:sampiyon:

Ah canım aynen bende şuan yavaş yavaş yapmaya çalışıyom yapmayınca kötü eşim çok takıntılı her şeye karışıyor çok gıcık bi durum dolapların içlerine tuvalete banyoya o dediği zaman mecbur yapmam lazım yoksa çok kızıyor sanki kadın o valla ben işimi bilmiyorum sanki her gün tuvalet banyo ovdurcak o derece manyak bende bi o kadar yaparım ama haftada 1 temelden yaparım :KK43: adam para vermiyor her gün temizlik yaptırcak bide dip temel istiyo çılgın
Adam para vermiyor derken cnm orasını anlamadım :oops:

hakkaten çılgınmış:temizlik::ruh: neyse ben büyük konuşmıyım henüz evli değilim ne olacağı belli olmaz:cool: ama senin bebek de var yani anlayışlı olsun biraz sana da yazık yani bebeği olan herkese valla hepinize helal olsun:sampiyon:
Off evet çocukla temizlik zor,ben de pek sevmem. Haftada bir yapıyom genelde. Bazen geçiyo bile. Eşim hiç sorun etmio sağ olsun,ama artık tozlar iyice belli olunca rahatsz olur. E o da normal yani :)

Ay valla bebiş olmasa hiç koymaz ama bebişle çok zor hakikaten canım :)))

Adam para vermiyor derken cnm orasını anlamadım :oops:
Her gün çalışıyor işe gidiyor diye benimde her gün harıl harıl iş yapmamı istiyor öyle bir huyu var daha bi kaç gün önce banyoyu ovdum yıkadım mis gibi hala bugn dyor banyoyu temizle yoksa para vermem diyetisyen için diyo :))(

Off evet çocukla temizlik zor,ben de pek sevmem. Haftada bir yapıyom genelde. Bazen geçiyo bile. Eşim hiç sorun etmio sağ olsun,ama artık tozlar iyice belli olunca rahatsz olur. E o da normal yani :)
:KK70::KK70: bende de kedi var o baya bi tüy yumakları yapıyo sağa sola onun odasını hegün süpürüyorum mecbur kumu tüyü v.s koltukları da gözüme göründükçe o yapışkanlı rulolarla temizliyorum, ama genel temizlik haftada bir bazen biraz daha fazla iki haftada bir cumartesi izinliyim genelde o zaman :KK45: çünkü bi hafta sadece pazar bi hafta cumartesi pazar iznim tek pazar olduğu hafta zor oluyo

Her gün çalışıyor işe gidiyor diye benimde her gün harıl harıl iş yapmamı istiyor öyle bir huyu var daha bi kaç gün önce banyoyu ovdum yıkadım mis gibi hala bugn dyor banyoyu temizle yoksa para vermem diyetisyen için diyo :))(
Hey Allahım seninki de bi alem :)

:KK70::KK70: bende de kedi var o baya bi tüy yumakları yapıyo sağa sola onun odasını hegün süpürüyorum mecbur kumu tüyü v.s koltukları da gözüme göründükçe o yapışkanlı rulolarla temizliyorum, ama genel temizlik haftada bir bazen biraz daha fazla iki haftada bir cumartesi izinliyim genelde o zaman :KK45: çünkü bi hafta sadece pazar bi hafta cumartesi pazar iznim tek pazar olduğu hafta zor oluyo
Amaan boşver teksin nasılsa :) kılı tüyü temizle yeter. Zaten insan yapıyo illa ki. Göz göre göre pis bırakmıyoz ki :D

1 kupa yeşil çay demledim,onu içiyorum şimdi kızlar limonlu :)) bıktım yaa yeşil çaymış bilmem neymiş. İşe yarasa keşke

:confused::confused:sen bence hediyenin meblağını büyüt canım

Amaan boşver teksin nasılsa :) kılı tüyü temizle yeter. Zaten insan yapıyo illa ki. Göz göre göre pis bırakmıyoz ki :KK70:

tabii yani banyo özellikle zaten içine sinmiyo insanın ama toz falan biraz bekleyebilir :KK75::KK75:

1 kupa yeşil çay demledim,onu içiyorum şimdi kızlar limonlu :)) bıktım yaa yeşil çaymış bilmem neymiş. İşe yarasa keşke

ben de kahvaltıdan sonra içmiştim öğle yemeğimi yiyim yine içicem ya aslında yaramasından ziyade beni böyle şeyler diyete bağlıyo daha programlı diyet yapar gibi hissediyorum:KK6: böyle bi motive oluyorum deli miyim neyim:KK28:

ben de kahvaltıdan sonra içmiştim öğle yemeğimi yiyim yine içicem ya aslında yaramasından ziyade beni böyle şeyler diyete bağlıyo daha programlı diyet yapar gibi hissediyorum:KK6: böyle bi motive oluyorum deli miyim neyim:KK28:

sen ne ısınde calısıyorsun ben bıde cumartesı yarım gun butun gun öluyor ya snır oluyom.

Arkadaşlar merhaba yazısmalarınız cok hoş surekli takip ediyorum uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum biraz kendimden bahsedeyim yaş 31 boy 165 55 kiloyum bir çocuğum var hamilelikte 75 e cikmistim 1 yil icinde 57 düstüm sonra 60 a ciktim derken şuan 55 kiloyum. Şöyleki 50 kilo olmak istiyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ve hamileligimde cok kilo alıyorum. Soyle bir sey var kilo vermem durdu 3 haftadir 55 kilodayim ne yapmaliyim sizce spor yapma durumum yok cok yogunum calisiyorum isimde hareketli zaten

Back