- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.201
sen ne ısınde calısıyorsun ben bıde cumartesı yarım gun butun gun öluyor ya snır oluyom.
Arkadaşlar merhaba yazısmalarınız cok hoş surekli takip ediyorum uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum biraz kendimden bahsedeyim yaş 31 boy 165 55 kiloyum bir çocuğum var hamilelikte 75 e cikmistim 1 yil icinde 57 düstüm sonra 60 a ciktim derken şuan 55 kiloyum. Şöyleki 50 kilo olmak istiyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ve hamileligimde cok kilo alıyorum. Soyle bir sey var kilo vermem durdu 3 haftadir 55 kilodayim ne yapmaliyim sizce spor yapma durumum yok cok yogunum calisiyorum isimde hareketli zaten
Evet haklısın beslenme şeklini bilmek lazım yorum yapabilmek için. Vücut alıştıysa değiştirmek gerekebilirhoşgeldin canım benden daha uzun süredir burada olan arkadaşlar var öncelik onların tabii ama 55 e düşene kadar neler yaptın biraz anlatır mısın nasıl beslendin belki biraz değişiklik gerekiyordur ben de 11 kilo verdim kasımdan beri benim de hedefim 50 ama boyum 1.60
O eşini sen bi kovala ya da buyur canım sen geç de bak noluyo aaaAh canım aynen bende şuan yavaş yavaş yapmaya çalışıyom yapmayınca kötü eşim çok takıntılı her şeye karışıyor çok gıcık bi durum dolapların içlerine tuvalete banyoya o dediği zaman mecbur yapmam lazım yoksa çok kızıyor sanki kadın o valla ben işimi bilmiyorum sanki her gün tuvalet banyo ovdurcak o derece manyak bende bi o kadar yaparım ama haftada 1 temelden yaparımadam para vermiyor her gün temizlik yaptırcak bide dip temel istiyo çılgın
dur geliyomm benHer gün çalışıyor işe gidiyor diye benimde her gün harıl harıl iş yapmamı istiyor öyle bir huyu var daha bi kaç gün önce banyoyu ovdum yıkadım mis gibi hala bugn dyor banyoyu temizle yoksa para vermem diyetisyen için diyo :))(
Evet haklısın beslenme şeklini bilmek lazım yorum yapabilmek için. Vücut alıştıysa değiştirmek gerekebilir
Tabi öyle olur cnm mantıken de düşünürsek. Arkadaş yazmadı ama bekleyelm bakalım :)di mi yani bi de kilo verdikçe vücut kitle indeksimiz düşüyomuş yani başta aldığımız kalori fazla geliyo artık ondan da verilmiyomuş
Hahahhaha süpersin haa iyi yapmışsın canım :) kalabalık olunca lazımtürk kahvesi dediniz canımı istettiniz valla lıkır lıkır içtim he bu arada arçelik çift telveyi tek geçerim kahve konusunda.. Beni istemeye geldiklerinde iş yerinden eve götürüp onla yapmıştımm zaar
Tabi öyle olur cnm mantıken de düşünürsek. Arkadaş yazmadı ama bekleyelm bakalım :)
Hahahhaha süpersin haa iyi yapmışsın canım :) kalabalık olunca lazım
türk kahvesi dediniz canımı istettiniz valla lıkır lıkır içtim he bu arada arçelik çift telveyi tek geçerim kahve konusunda.. Beni istemeye geldiklerinde iş yerinden eve götürüp onla yapmıştımm zaar
Ayyyy evet iyilik melekleriyiz bizzzz.. Ah ah kelin ilacı olsa kendine sürer misali, azıcık kaçamak yaptım yine ben ahahhaevet biz anlatıyoruz ama bekleyelim bari ne kadarr yardım severiz
Oyyyy 30 kişi mi. Ama nişanla beraber olunca normal tabi. İyi ki daha kalabalık gelmemişlerHiç sorma nişanda o gün olunca 30 kişiye kahve yaptım yahu
Ayyyy evet iyilik melekleriyiz bizzzz.. Ah ah kelin ilacı olsa kendine sürer misali, azıcık kaçamak yaptım yine ben ahahhaama üzülmedim çünkü bugün düşük kalorili beslendimmmm aferin banaa
ne yedin acepsen öğlen ne yedin ki ha pardon 2 öğün yiyodun di mi canım
Küçük halley gibi bişey yahu Luppo var ya hani ondan. Ama midemi bulandırdı hıhhh yemicem bi dahaaa. Evet cnm 2 öğün devam :)
1 tane evet. Daha da yemicem bugün kaçamak filan. Yaaa bizde bitmez bunlar.. Bitince de devamı gelir. Ayol eşim var yaa benimm maşallah tatlısız yapamaz. Ben evde kek pasta filan yapmayınca alıyo hain1 taneyse sorun yok bence ne bitmez luppoymuş sen geçen hafta da onla kaçamak yapıyodun
1 tane evet. Daha da yemicem bugün kaçamak filan. Yaaa bizde bitmez bunlar.. Bitince de devamı gelir. Ayol eşim var yaa benimm maşallah tatlısız yapamaz. Ben evde kek pasta filan yapmayınca alıyo hain
Evet şekerim kesinlikle. Yemicem yok yok. Akşamları yemiyorum Allahtan da o dengeliyo biraz. Ama 1 tanecik kaçamaktan bişey olmaz. Bugünün motivesi olsun bana :)yeme canım boşver bak bu pazar vermiş olucaksın inşallah vericez sen kaçamak yapmadığındna ne güzel veriyosun boşver
Evet şekerim kesinlikle. Yemicem yok yok. Akşamları yemiyorum Allahtan da o dengeliyo biraz. Ama 1 tanecik kaçamaktan bişey olmaz. Bugünün motivesi olsun bana :)
Ya forumda şeker orucuna başlayanlar var 21 gün diye başlayıp 34.güne gelen var. 21 gün sonunda yemeye kalkıp midesi bulananlar çıkaranlar olmş. Alışmışlar ne güzel valla imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?