- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #3.141
Afiyet olsun cnm benim :))ben ogle yemegımı smdı bıtrdım
az fasulye az bulgur cacık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun cnm benim :))ben ogle yemegımı smdı bıtrdım
:) benim de 2 kere felan 70,9 çıktı ümitlenme aysun dedim 71,2 çıktı sonra 72 çıktı bende orta da buluşayım 71,5 diyorum
1 gr dahi olsa kabullenmem don sütyen kalıyorum ben sonra elimde tartı dolanıyorum eşim gene delirdi diyo
Canım ya hiç sorma o kahvaltıyı kısınca ekmeksiz yapamıyorum reçel bal tereyağ yasak yumurtada hafta da 3 kere hakkım da bitti yeşilliği unuttum evden getirmeyi napam ben aç kaldım yahu![]()
canım annemde dıyette ve benı bılıyor zaten ılk teyzeme gıttım teyzem hem yememı ıstemez hem dayanamaz ole yemeynce ama saolsun annem durdurdu ya ıyı oldu gercekden snra pısmanlık. aılenn yemeklerı candır sızınkıler nerde peki
zaten bol bol dua edelım bunlar onemlı bız ısteyelım elbet olur bzm ıcın hayrlıysa
hosgeldın canım verırsın daha du kac hafta var sporda yapıosun skılasırsında tartıya cok bakma
hmm yumurta neden öyleymiş ki halbuki çok tok tutuyo iyi oluyo, doğru tabii reçel meçel olucağına tam buğday ekmeği olsun mantıklı ben de 2 dilim falan yiyorum normalde ama haftasonu 4 kaşık iç pilav yedim diye bugün ekmek yemiycembi gün yemiyim de telafisi olsun bari ama domates salatalık biber boll yedim
bizimkiler mersinde canım ben tek yaşıyorum bir d ekedim var![]()
yazısını smdı gordum tatlım afıywet olsun evden getrmende cok gzl hem yagını tuzunu daha ıyı ayarlarsn bu ıste ıyısın masallah. patlıcan karnıyarık ne ozledım yaöğle yemeğimi 3 gibi yiyorum kahvaltım 10-11 arası çünkü.. öğlen de türk kahvesi şekersiz içtim maden suyu içtim, şimdi suyumu yudumluyorum 1 lt oldu sabahtan beri öğlen patlcan yemeği getirdim 1yk z.yağıyla pişirmiştim 6-7 kaşık, yoğurt yiycem yanında bir de domates salatalık biber falan yerim
Kızlar 1 su bardağı süt ısıttım içine tarçın attım içiyorum şimdi :) süt pek sevmem ama böyle güzel oluyo mmmm
ben ogle yemegımı smdı bıtrdım
ben de çok seviyorum öyle hem d ekan şekeri dengeleniyo tatlı istemiyo insnaın canı özellikle reglken çok iyi geliyo afiyet olsun canım![]()
yazısını smdı gordum tatlım afıywet olsun evden getrmende cok gzl hem yagını tuzunu daha ıyı ayarlarsn bu ıste ıyısın masallah. patlıcan karnıyarık ne ozledım ya![]()
Ben de severim patlıcanı ama fırında közleyince diri kalıyo sanki yaahaftasonu yapıyorum bir iki yemek hafta içi taşıyorum onları işekarnıyarık da yapıyorum aslında fırında közlüyorum çok az yağ ile kıyma da yağsız alıp içini yapıp pişiriyorum tekrar fırında yani yağı az olduktan sonra karnıyarık sağlıklı patlıcansız yaşayamam ben yaa her türlü çok severim
![]()
Sağ ol cnm, 1 su bardağı olunca şişirdi bayağı. Baktım aklıma tatlı şeyler geliyo,süt içeyim dedim işe yaradı.
haftasonu yapıyorum bir iki yemek hafta içi taşıyorum onları işekarnıyarık da yapıyorum aslında fırında közlüyorum çok az yağ ile kıyma da yağsız alıp içini yapıp pişiriyorum tekrar fırında yani yağı az olduktan sonra karnıyarık sağlıklı patlıcansız yaşayamam ben yaa her türlü çok severim
![]()
Ben de severim patlıcanı ama fırında közleyince diri kalıyo sanki yaa
Doğru tabi :) kızartmanın yeri ayrı ama zor ya her tarafa yağ sıçrıyo aman Allahımmmyani kızartma gibi olmaz tabii ama baya bi pişiyosonr ad atekrar kıymayla da pişirince fena olmuyo yani işte aynı şeyleri yememek için![]()
cok ıyı gercekden canım anneme solımde banada yapsınbu ara yemek ogrenıyorum bende annem bana yaptırıor pek bılmıom da :)
Doğru tabi :) kızartmanın yeri ayrı ama zor ya her tarafa yağ sıçrıyo aman Allahımmm![]()
Ben de evlenmeden önce evde çoğunlukla ben yapardım yemekleri. Annem çalışıyodu,babaannem de bana yaptırırdı öğreneyim diye :) iyi ki yapmışım valla insan öğreniyo yapa yapayaparsın ben uzun yıllardır tek yaşadığım ve de yemek yemeyi de çok sevdiğimdenöğrendim zaten etli yemeklerin kuralı belli zeytinyağlıların belli birini yaptın mı hepsini de yaparsın
![]()
Oy Amerikan mutfağın zorluğu işteyaa bi de o varbi de benim ev amerikan mutfak kızartma yapınca bütün ev kokuyo özellikle salon fırınım kapalı balkonda o yüzden çok kullanıyorum fırın ev kokmuyo hiç olmazsa
hmm yumurta neden öyleymiş ki halbuki çok tok tutuyo iyi oluyo, doğru tabii reçel meçel olucağına tam buğday ekmeği olsun mantıklı ben de 2 dilim falan yiyorum normalde ama haftasonu 4 kaşık iç pilav yedim diye bugün ekmek yemiycembi gün yemiyim de telafisi olsun bari ama domates salatalık biber boll yedim
bizimkiler mersinde canım ben tek yaşıyorum bir d ekedim var![]()
yaparsın ben uzun yıllardır tek yaşadığım ve de yemek yemeyi de çok sevdiğimdenöğrendim zaten etli yemeklerin kuralı belli zeytinyağlıların belli birini yaptın mı hepsini de yaparsın
![]()
Sen yemeğe tuzunu az at pişirirken. Tuzsuz gelirse tabağınıza aldığınızda eklersiniz ammaaa arada tat bari kız :))öle de ben panık oluyom sankı annem 3 hafta tyoktu sureklı su nasıl bu nasıl dıe dıe dedm sen bana ogret sankı beceremem gıbı gelıyor bı yemek yaptım tuzlu oldu dıgerır tussuz dedm dngem bozuldu![]()