• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hehehe aslında doğru diyor tabi ki tartılmamak en güzeli ama napalım :) gün içinde tartılsak da sonuç kötü olunca üzülmemek gerekiyo. Önemli olan pazar günü çıkacak olan sonuç :)
Evet canım haftada olan önemli olan şaka maka bir aydır burda beraberiz ne güzel gidiyoruz maşallah bize :))

Evet canım haftada olan önemli olan şaka maka bir aydır burda beraberiz ne güzel gidiyoruz maşallah bize :))
Aynen çok şükür :) arada moralimiz de bozulsa destek olmak çok iyi geliyo gerçekten.sayenizde toparladım kendimi valla kuzularım iyi ki varsınız:KK200::KK200:

şimdi ramazandı bayramdı derken daha vakit var tatlım merak etme gidicek o yağlar :)
Evrt canım ya bir ayda bidaha 5 6 kilo gitse şöyle bi çok miiis olucak sonra çok rahatlıcam artık 45 e ulaşana kadar pes etmek yok ama bi özgüven gelicek :)

Aynen çok şükür :) arada moralimiz de bozulsa destek olmak çok iyi geliyo gerçekten.sayenizde toparladım kendimi valla kuzularım iyi ki varsınız:KK200::KK200:
Aynen öyle canım benim ne stresli vazgeçmeye yakın günlerim oldu benimde sayenizee hep toparlandım pes etmedim vallahi evet iyi ki varsınız hepiniz :KK200::KK200:

Evrt canım ya bir ayda bidaha 5 6 kilo gitse şöyle bi çok miiis olucak sonra çok rahatlıcam artık 45 e ulaşana kadar pes etmek yok ama bi özgüven gelicek :)
Evet cnm dediğin gibi olucak. Şimdi sen kilo verdikçe veresin geliyo bak :) yaparsın sen bu işi ;)

Canım kuru kayısı yerken her ısırıkta bir bardak su iç sabah 3 bardak su kuru kayısı mükemmel bir de şekersiz türk kahvesi :)
Su da ılıktan biraz sıcak olsun bence iyi oluyo o da :) Türk kahvesi ve kayısı etkisini gösterdi hemen bana hahaha :))

Evet cnm dediğin gibi olucak. Şimdi sen kilo verdikçe veresin geliyo bak :) yaparsın sen bu işi :KK66:
Evet canım doğru söylüyorsun ramazan gelmeden bi yaz temizliği yapayım diyorum bu hafta Allah nasip ederse onunda etkisinü görürüm diye ümit ediyorum bakalım işler yolunda gidrse kayınvalidem oruç olmadan bebişi bırakıp temizliyim diyorumda ay diyetten insanda hal dermanda kalmıyor ev evlikten çıktı valla leş gibi her yer çok sinir oluyorum ev böyle oldumu geliyorlar bana :)))

Su da ılıktan biraz sıcak olsun bence iyi oluyo o da :) Türk kahvesi ve kayısı etkisini gösterdi hemen bana hahaha :))
Ah canım evet mükemmel yemekten 20 dakika sonra içilen türk kahveside sindirimi düzene sokuyormuş mucize gibi bişey türk kahvesi :)

Evet canım doğru söylüyorsun ramazan gelmeden bi yaz temizliği yapayım diyorum bu hafta Allah nasip ederse onunda etkisinü görürüm diye ümit ediyorum bakalım işler yolunda gidrse kayınvalidem oruç olmadan bebişi bırakıp temizliyim diyorumda ay diyetten insanda hal dermanda kalmıyor ev evlikten çıktı valla leş gibi her yer çok sinir oluyorum ev böyle oldumu geliyorlar bana :)))
Ay benim de ev çok fenaydı dün temizledk eşimle bayağı ama camlar kaldı :) öyle büyük temizlik yapabilir miyim bilmiyorum evde tek olunca zor oluyo. Belki yardıma gelen olur görümcem filan :) bakıcam duruma göre artık.
Yemekten sonra Türk kahvesi içince de uzun süre tokluk hissi veriyomuş

image.jpeg

Herkese günaydın hep geç kalıyorum yaa tam geliyorum muhabbet kesiliyo:mad:

kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 2 kk süzme peynir 2 domates 2 biber 2 salatalık emek yemedim cumartesi günkü iç pilavın cezası:KK62: yeşil çayımı d aiçtim şimdi de sütlü kahve içiyorum :KK75:

Herkese günaydın hep geç kalıyorum yaa tam geliyorum muhabbet kesiliyo:mad:

kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 2 kk süzme peynir 2 domates 2 biber 2 salatalık emek yemedim cumartesi günkü iç pilavın cezası:KK62: yeşil çayımı d aiçtim şimdi de sütlü kahve içiyorum :KK75:
Günaydııınn hoşgeldin ve afiyet olsun :)
Valla muhabbet kesilmiyo da iş güç olunca seyrek giriyoruz :) benim kız uyuyo da öylelikle giriyorum 2 saattir burda takılıyorum işte :D aslında ütü yapmam gerek ama boşverdim :) akşam filan yaparım diye diye kaç gündür duruyolar :D

aynen kız beceremıom makınasını alım barı gelen gıden guzel ıcsn :)
:KK59: çok mantıklı ben de çok iyi yapamam ama çook severim öğle arası kahve zamanı benim için:KK25:

Günaydınnnn kızlar öncelikle dün diyemedim Anneler günü kutlu olsun anne olan, anne adayı olan ve de anne olmasa da anne yüreği taşıyan güzel hatunlar :KK36:Ben evde pc ve tablet olmasına rağmen girmeye fırsat bulamıyorum 1 gün full gezip diğer gün full temizlik yapıyorum sonra hopp gene iş ... Kızlar dijital tartıdan memnun değilim hiç dedim ya tam anlayamadım kaç verdiğimi ibreli kullanan var mıı ?

Bu arada kahvaltım;
3 dilim çavdar
3 dilim tam yağlı peynir
3 adet çeri domates

Afiyet olsun canım benimm :KK24: niçün 3 dilim ekmek acaba :KK75: biraz sade bi kahvaltı olmuş snaki yumurta olsaydı ekmeklerden ziyade sonracııma yeşillik :KK69:

Ben hep parke de yapıyorum 72 yi gösteriyo ama küsurat değişiyor oda oda :) seramik de 74 oluyorum sanki daha çok gösteriyor o zamn en iyisi baskül burada bi eczane de var da orada soyunmadan yapmak gerekiyo işte :KK70:
:KK70::KK70: benimki de dijital ben de öyle umut dünyası işte:-)

:KK55::KK55::KK55::rapci::rapci::rapci::KK50::KK50::KK50::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

çok güzeel çok doğruuu havalar ısındıkça herkes incecik kıyafetlerle rahat rahat gezerken hırka giyiyim şuram kapansın kısa kolu giymiyim kollarım kalın diye dolabın karşısında sinir krizleri geçirmekten bıkmadık mı :KK62:

yemenin sonu yok bakdün hepimiz kaçamaklar yaptık ya da cumartesi şimdi bugün deseler kilo almıycaksın ye yine yeriz:KK53::KK53: sonu yok yani isteğimiz geçmiycek o yüzden doğru besinlerden yiyip tok kalmalı ve kan şekerimizi dengede tutmalıyız

başarıcaaaz:halay::halay:

Günaydııınn hoşgeldin ve afiyet olsun :)
Valla muhabbet kesilmiyo da iş güç olunca seyrek giriyoruz :) benim kız uyuyo da öylelikle giriyorum 2 saattir burda takılıyorum işte :KK70: aslında ütü yapmam gerek ama boşverdim :) akşam filan yaparım diye diye kaç gündür duruyolar :KK70:

yani evet kesiliyo derken şansımdan tam grebiliyorum sizlerin de bebekler var tabii onlarla ilgilenmeniz gerekiyo bi bakıyorum kimse kalmamış benim şansımdan:KK45:

bana tüm işleri yap de ama ütü yap deme:confused: öellikle ütülenmiycek şeyler almaya çalışıyorum :KK70: tabii evli olmadığımdan da gömlek pantolon giyen yok:KK70:

Back