Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar iyi ki varsınız valla çok teşekkür ederim. Yarın kendimi toparlamış vaziyette devam edicem :)

Yemicem dedikçe beyin daha çok ona odaklanıyomuş. Keşke hiç düşünmesek yemicem ya da bunu yicem diye

Canım bravo çok güzel anlatmissin aynen öyle valla

Yemeyin ce mide Hassas oluyo Afedersiniz yediğim bütün menemeni çıkardım midem çok bulandi

İkinci oğluma hamile kalmadan önce burda çok güzel zatiflamistim sonra hamile olunca biraktim! ve şimdi yine devam inşallah gelirim istediğim kiloya sizlerde hedeflerini ze ulasirsiniz5 Yıldır 65 Kiloyu Görmedim Tartida Bu Sefer Olcak insallah

Aynen alışınca çok fazla yemeye gelmiyor rahatsız oluyo insan :)

İnşallah cnm yaa ben de yıllardır 65in altına düşmek istiyorum ama başaramadım hiç

Canım ismini değiştirir misin sakıncası yoksa eşim seni erkek sanıp kıyamet koparabilir bu yüzden sana mesaj atamıyorum

İnşallah cnm yaa ben de yıllardır 65in altına düşmek istiyorum ama başaramadım hiç
Canımmm başarıcaksııın güven bana benim yediklerimi yemelisin ben akşam 2 kaşık bezelye 4 kaşk yoğurt 1 dlm ekmek bir soğan yedim 7 de

Benim arkadaşlarım nerdeeee kimsecikler yoj

Ara öğün leblebi yedim iki tane de keçiboynuzu kemirdimtatlı ihtiyacını bastırıyor leblebi fazla kaçmamıştır umarım sütüm az geldi gözüme de biraz da o yüzden kaçırdım bilinçli olarak

kızlar bu gün akşam arkadaşlarla buluştuk. akşam bi lahmacun bi de ayran.. üstüne de bi iki çatal pasta yedim ama huzursuz da olmadım.

kızlar bu gün akşam arkadaşlarla buluştuk. akşam bi lahmacun bi de ayran.. üstüne de bi iki çatal pasta yedim ama huzursuz da olmadım.
Bence bir lahmacundan bişey olmaz öğlen olda daha iyi olurdu ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…