- Emoji Skoru
- 4.059
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.881
HayııııırEvet yaanasl olsa yedim deyip devam ediyorum yemeye
Tamam canım,şuan yemiyorum zaten merak etme. Akşam yemeklerinden sonra yememeye alıştım. :)Hayııııırsakın yemeee canım ya yapma
Canım bravo çok güzel anlatmissin aynen öyle vallaSen bi başarıcaksın kendin dahil herkes şaşırıcak şok olucak eşim bana dün göbeğin bi avuç kalmış dedi hayretle baktı bak bu bile bana yetti . Canım seninle hani alışveriş yapıcaktık bu kadar çabuk pes etmemelisin beslenme düzenini değiştirmelisin sen şuanda zaten diyet değil kendini kısıtlama uygulaması yapıyosun yani yerken bunu yicem sadece dersen kalanınıda yemek istersin bunu hiç yemicem dersen tadına bakmadığın için yemezsin lütfen yapıcaksan 2 haftada bir sağlam kaçamak yap biz bunun adına sağlıklı yaşam tarzı diyelim yasaklar çok tatlı geliyor biliyorum hep bende gidip yemek istiyorum ama dur diyorum bak hedefine çok az kaldı 100 grmda olsa gitti geri almak mı iyi yoksa bi 100 gr daha gitmesi mi bunu hayat tarzına geliştir mesela artık tam buğday ekmeği sürekli alın eve eşin beyaz alsın ben 1 aydır ağzıma sürmüyorum ki eşim beyaz ekmek yiyor abur cuburlar eşimde yemediği için hep çöpe gidiyor meğersem eşim alıyormuş kendine diye hep ben yiyormuşum onu anladım fakat artık yok herkes kendine alışveriş yapıyor ben ton balığı kayısı alıyorum eşim kendi keyfine göre yemeklerimiz yediğimiz saatler tamamen farklı artık beraber yemiyoruz yanında oturuyorum sadece sohbet ediyoruz su içiyorum :) bunlara ben bile şaşıyorum eşim şok içinde kalıyor ve yavaş yavaş korku sardı iddayı kazanıcağımı biliyor artık bana güvenmeyen gözler şuanda korkuyla bana bakıyor . Ve bu inanılmaaaz . Şimdi sen pes edip bütün hayallerinden hırslarından vazgeçemezsin
İnşallah cnm yaa ben de yıllardır 65in altına düşmek istiyorum ama başaramadım hiçİkinci oğluma hamile kalmadan önce burda çok güzel zatiflamistim sonra hamile olunca biraktim!ve şimdi yine devam inşallah gelirim istediğim kiloya sizlerde hedeflerini ze ulasirsiniz 5 Yıldır 65 Kiloyu Görmedim Tartida Bu Sefer Olcak insallah
Canım ismini değiştirir misin sakıncası yoksa eşim seni erkek sanıp kıyamet koparabilir bu yüzden sana mesaj atamıyorumİkinci oğluma hamile kalmadan önce burda çok güzel zatiflamistim sonra hamile olunca biraktim!ve şimdi yine devam inşallah gelirim istediğim kiloya sizlerde hedeflerini ze ulasirsiniz 5 Yıldır 65 Kiloyu Görmedim Tartida Bu Sefer Olcak insallah
Canımmm başarıcaksııın güven bana benim yediklerimi yemelisin ben akşam 2 kaşık bezelye 4 kaşk yoğurt 1 dlm ekmek bir soğan yedim 7 deİnşallah cnm yaa ben de yıllardır 65in altına düşmek istiyorum ama başaramadım hiç
Nasıl degisiliyoCanım ismini değiştirir misin sakıncası yoksa eşim seni erkek sanıp kıyamet koparabilir bu yüzden sana mesaj atamıyorum
Bence bir lahmacundan bişey olmaz öğlen olda daha iyi olurdu ama olsun..kızlar bu gün akşam arkadaşlarla buluştuk. akşam bi lahmacun bi de ayran.. üstüne de bi iki çatal pasta yedimama huzursuz da olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?