• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ah lokur nasıl üzdün benı :) ne guzel kacamak gunun var her ıstedıgını yemek guzel gercekden ben dıyetsyene gıdıyorum o ne ıstersn dıyor cogunlukla lahmacun ıstıyom :) bazen domdurma tatlı veryor bu sefer hepsını kesdı cunku az verdım bıde o vermesede ben kendımı ödüllendırıyorm oda ayrı :)

yani ben kendim yaptığımdan izni kendim verdim ama inan daha iyi yani kastıkça kilo verilmiyo ama dediğim gibi ben 1 ay içinde hiç kaçamak yapmıyorum hem meyve sebze et tavuk balık süt yoğurt peynir ama bol bol yani ekmek de günde 2-3 dilim yemekler 1 yk yağ ile pişiriyorum ama o bir gün:rolleyes::rolleyes:

Ama şekerli gıdalar tuketmemeye vücudum alıştı heralde suan çok fena başım donuyo:confused::cry:

o_O
kahve içme dedik de hemen git çikolata mı ye dedik:sopa: parça derken kare mi ara öğüne say tatlım akşam yemek yersin artık başka yeme bişey
Evet canım kareydi akşam ekmeksiz menemen ve yoğurt yiyip günü kapatcam insallah

yani ben kendim yaptığımdan izni kendim verdim ama inan daha iyi yani kastıkça kilo verilmiyo ama dediğim gibi ben 1 ay içinde hiç kaçamak yapmıyorum hem meyve sebze et tavuk balık süt yoğurt peynir ama bol bol yani ekmek de günde 2-3 dilim yemekler 1 yk yağ ile pişiriyorum ama o bir gün:rolleyes::rolleyes:

COK GUZEL CNM OLE DE BISEY OLMAZ BENCEDE SONUCTA O KDR TUTUYOSUN DU BENDE OLE YAPCAM TABI SNIRSIZ DIIL AMA HAFF DE OLSA HAFTADA BIR YANI YOKSA YEDIKLERIMIZ AYNI YANI

COK GUZEL CNM OLE DE BISEY OLMAZ BENCEDE SONUCTA O KDR TUTUYOSUN DU BENDE OLE YAPCAM TABI SNIRSIZ DIIL AMA HAFF DE OLSA HAFTADA BIR YANI YOKSA YEDIKLERIMIZ AYNI YANI

yani haftada bir yapıcaksan bence 1 öğün istediğin gibi ye yani bir yemek bir tatlı mesela istediğin şeylerden ama ayd abir yapınca ben tüm gün yiyorum yani 3 öğün istediğim birer yemek ve arada istediğim şeyler ıvır zıvır:KK50:

yani haftada bir yapıcaksan bence 1 öğün istediğin gibi ye yani bir yemek bir tatlı mesela istediğin şeylerden ama ayd abir yapınca ben tüm gün yiyorum yani 3 öğün istediğim birer yemek ve arada istediğim şeyler ıvır zıvır:KK50:
oh ne guzel ıste bende ole olurduda su dugun ısı benı hep kasıyor ondan snra da hep hayat kuralı olcak zaten bakalım hayrlısı.

ben bugün yoğunum pek giremedim canlarım ara öğün yulaf ezmeli süt içtim.
Bu arada benim de yarın kaçamağım olacak mecbur kuzenime çaya gidiyoruz o da döktürür şimdi ilkkez gidicez yemesen olmaz az az yicem mecbur ama şimdiden azap çekiyorum :olamaz:

oh ne guzel ıste bende ole olurduda su dugun ısı benı hep kasıyor ondan snra da hep hayat kuralı olcak zaten bakalım hayrlısı.
inşallah canım düğüne kadar bence daha da güzel virirsin :KK52::KK28:

ben bugün yoğunum pek giremedim canlarım ara öğün yulaf ezmeli süt içtim.
Bu arada benim de yarın kaçamağım olacak mecbur kuzenime çaya gidiyoruz o da döktürür şimdi ilkkez gidicez yemesen olmaz az az yicem mecbur ama şimdiden azap çekiyorum :olamaz:
Neyse ki benim akrabalarım istanbulda değil :KK45: bence özellikle canının istediklerin makul ye çok da bayılmadıklarına hiç dokunma ve sabah akşam ekmek falan yeme sadece haşlanmış yumurta ye mesela pazar da ekmek yemezsin ben genelde kaçamak gününün ertesi günü protein günü yapıyorum yumurta tavuk ızgara ayran süt yoğurtla geçiriyorum günü hergün sağlıksız ama kaçamaktan sonraki gün protein dnegeliyo:KK5:

her şeyden azr azar ya da en sevdiğinden güzel bir miktar :KK52:nefsini körle bence de sabah akşam falan ekmek yeme mesela kaçamağın dengelensin yani aslında önemli olan dengelemek
Evet canım benim :)) yemek yemicem :)

Bende öyle yapiyorum:hamarat:öğlen gezme varsa yiyorum ama aksamsi yemek yemiyorum:eğlence:dengelensin diye:super:

Of kızlar ben bu işi yapamıyorum. Bildiğiniz yiyorum yani yiyorum :( ne kadar iradesiz olduğumu anladım. Çok moralim bozuldu yine ağlıcam artık

Back