- Emoji Skoru
- 8.327
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.741
Inşaallah canım yaa bekleyip görecez artıkinsülün direncı benımde yuksekmıs cok dııldı ama dıyet yapdıkca dusdu kadn da sey dedı smdı daha rahat verırsn belkı ondandır verdıkce sennde duzelır.
Doktor cok yüksek olmadığını, düzenli bir beslenmeyle düşebileceğini söyledi canim ilaç vermedi bel çevremde iki defa üstüste olan hamileliklerimden sonra haaliyle karnımla beraber epey geniş yaaanibel çevrende yağlanma var mı ? İnsülin direnci için ilaç kullanabiliyor musun az da olsa detavi ettir derim canm benim de bakılacak şimdi bakalım ne çıkacak.
Günaydın canım afiyet olsun küçük beden pantolonlar bizlerin olsun inşaallah☺Canlarım günaydın dün şarjım bitti annemde kaldık ondan giremedim :)) kahvaltımda üç çatal menemen 1 dilim peynir domates salatalık 4 adet zeytin 2 bardak çay içtim :) olmayan pantalonumun içine girmenin mutluluğunu yaşıyorumm :)
Bende daha önce aynen şimdiki yaptığım gibi hiç zorlanmadan 2 ayda 14 kilo vermiştim ama şimdi olmadı
Aaa süper canım benim dizimde kalıyordu yukarı çıkmıyordu şimdi tam oluyor :)Günaydın canım afiyet olsun küçük beden pantolonlar bizlerin olsun inşaallah☺
Benimde bir kot pantolonum vardı dün giydim beli bol geldi kemer taktım çok kilo veremedim ama yaptığım spordan oldu herhalde
Ah canım yine unutmuşum bu sefer küçük bi dilim yedim :)))))Bu hafta en başarısız ben olucamama inşallah vücudum beni şaşırtır yine :))
MerveeTunaa cnm kahvaltıda ekmek yememişsinn galiba hı?
Ohh ne güzel bak süper gidiyosun canım benim senin adına çok mutlu oldummmAh canım yine unutmuşum bu sefer küçük bi dilim yedim :)))))
Ayy hoş buldum canım. Aynen valla geç gittiler. Sadece kayınvalidemle görümcem geldi ama o bile yetiyo insana ya. 2 hafta şehir dışındaydılar özlemişler benim kızla kocayı :) bnim için gelcek değiller ya
Ben kendime yasak koyunca daha çokyiyorum arkadaş,o yüzden bıraktım diyeti. Her istediğimden az yiyorum. Bu kadar basit :)
Çok iyi canım bende istiyorum 7 8 günde 2 kilo ama pek uğramıyo bana
günaydınlarrrrr :):)
bugun kahvaltuım k fleks sütle bırlıkde 1 tane de elma yıcem :)
günayyydınn kızçelerrDün akşam eşimle yemeğe gittik ve ben sezar salata yedim eşim şokk .. Dayanamam bırakırım diye düşünüyordu ciddiyetimi anladı az önce de işe bırakmadan önce bi pastanede kahvaltı yaptı ben poğaçaya dayanamam hamileyken bile poğaça aşerdim ama frenledim kendimi o karşımda yeni ve gene şokk böyle bakıyor eheh ben çay içtim sadece işe gelince de yanımda getirdiğim
* yumurta haşlama
*1 adet biber
*3 yaprak marul
* çeri domates
* 1 dilim peynir ve 2 ince dilim çavdarı güplettimm
Merhaba E esrAhsm ben yeni katıldım aranıza kendimi anlatmıştım dün ama senin misafirlerin vardı
Bence çok mantıklı ben de çok özel diyet bi yemek yapmıyorum gerçi evli değilim yemek yapma zorunluluğum yok ama sadece belirli kurallar belirledim prinç yerine bulgur patates yok ve kızartma yok yani aslında kilo vermek amacımdan ziyade sağlıklı yemiş olmak için ama bence de diyetteyim prikolojisi ters tepiyor dorucu ve sağlıklı yiyince zaten kilo veriliyor nispeten zararlı denebilecek şeylerden de az yiyerek kontrol edilebilir bence senin yaptığın mantıklı ama mesela benim şöyle bir sorunum var ben ağzıma tadı bulaşınca duramıyorumkızartma mesela duramam yani ya da tatlı.. o yüzden bazı şeylerin tadına bakmıyorum ama ayda 1-2 gün canım ne isterse hiç düşünmeden doyasıya yiyorum, aslında tamamen kendini bilmekle alaklı sen az yiyerek durabiliyosan tabii ki böyle yaparsın çok da güzel
7-8 günde 2 kilo ! hayatımda yaşamadımben ayda 2 kiloculardanım ama sonuçta gidiyor işkence bir diyet de yapmadıktan sonra pes etmiyor insan biz de yavaş verelim sonuçta veriyoruz
Günaydınnben yiyemiyorum onlar beni acıktırıyo ve sonsuz yeme isteğim başlıyo yersem yoğurta meyveyi karıştırıp yiyorum yoğurda bir muz ve elmayı doğrayıp tarçın serpi yanında da 10 badem yiyorum mesela haftada 1 -2 gün sabahım böyle acıktırmasa çok severim nesfit falan gibi şeyleri
günaydınafiyet lsun ve iradeye tebrik koyuyorum kahvaltı da çok güzel bence ama ben biber domates falan abartıyorum gözüm doysun diye
aynen pes etme gıbı sansm yok artk hedefıme ulasıcam ınsallah. sen kac kıloydun
Teşekkür ederim hoşbulduk, spor ilk 4 ay yapmadım, ama 1,5 aydır başladım artık haftada4-5 gün 45dk yürüyorum ve dambılla haftada 3 gün kol çalışıyorum çok da abartmak istemiyorum bıkabilirim öyle bi sabıkam varOncelikle hosgeldin canim.Cok guzel kilo vermissin ve ins bizimle devam ederek kalan kilolarini da verirsin.Sana onerim sikilasmak istiyosan mutlaka spor yapmalisin.
Bazen oluyo öyle hergün aynı şeyleri aynı saatte yemekten bile oluyo rutin yani...ben bazen sabah sadece protein yiyorum öğle akşam sebze protein bir gün ekmek yemiyorum mesela, yani bazı günler iki öğün bol yiyorum akşam yemiyorum böyle kendi kendime duraklamaları atlattımah canım ne guzel dedın sankım bende duraklmaya gırmıs gıbıyım ya
Günaydın canım afiyet olsun küçük beden pantolonlar bizlerin olsun inşaallah☺
Benimde bir kot pantolonum vardı dün giydim beli bol geldi kemer taktım çok kilo veremedim ama yaptığım spordan oldu herhalde
ah canm acıktırıyor demıssın ya harbı acıkdım saate bakıyorum bende pek doymam bole seylerden malesef ya yulaf gecen koydum ıcıne muz cılek o doyuruyor bu kesmedı :)
Günaydın canım, valla gitsinde ister yavaş gitsin ister hızlı, üstüne almayımda gerisini yavaş yavaşta olsa görücez umarım, tartıda 90 a da ramak kalmıştı heee alırken umrumda olmuyo demekki, verirkende tartının ayarlarıyla oynayacam nerdeyse bozuk mu diyeMerhaba E esrAhsm ben yeni katıldım aranıza kendimi anlatmıştım dün ama senin misafirlerin vardı
Bence çok mantıklı ben de çok özel diyet bi yemek yapmıyorum gerçi evli değilim yemek yapma zorunluluğum yok ama sadece belirli kurallar belirledim prinç yerine bulgur patates yok ve kızartma yok yani aslında kilo vermek amacımdan ziyade sağlıklı yemiş olmak için ama bence de diyetteyim prikolojisi ters tepiyor dorucu ve sağlıklı yiyince zaten kilo veriliyor nispeten zararlı denebilecek şeylerden de az yiyerek kontrol edilebilir bence senin yaptığın mantıklı ama mesela benim şöyle bir sorunum var ben ağzıma tadı bulaşınca duramıyorumkızartma mesela duramam yani ya da tatlı.. o yüzden bazı şeylerin tadına bakmıyorum ama ayda 1-2 gün canım ne isterse hiç düşünmeden doyasıya yiyorum, aslında tamamen kendini bilmekle alaklı sen az yiyerek durabiliyosan tabii ki böyle yaparsın çok da güzel
7-8 günde 2 kilo ! hayatımda yaşamadımben ayda 2 kiloculardanım ama sonuçta gidiyor işkence bir diyet de yapmadıktan sonra pes etmiyor insan biz de yavaş verelim sonuçta veriyoruz
Günaydınnben yiyemiyorum onlar beni acıktırıyo ve sonsuz yeme isteğim başlıyo yersem yoğurta meyveyi karıştırıp yiyorum yoğurda bir muz ve elmayı doğrayıp tarçın serpi yanında da 10 badem yiyorum mesela haftada 1 -2 gün sabahım böyle acıktırmasa çok severim nesfit falan gibi şeyleri
günaydınafiyet lsun ve iradeye tebrik koyuyorum kahvaltı da çok güzel bence ama ben biber domates falan abartıyorum gözüm doysun diye
Cnm örnek menü paylaşır mısın biz de bakalım :)ben 62.5 dum başladığımda bi hafta sekiz gün önce falan . şu an yuvarlak hesap 60. ama şok diyet yapmadım. 1200-1300 kalori aldım her gün.
Ay canım sağ ol ya bakalım bu hafta kaç kilo gidicek merak ediyorumm :)))Ohh ne güzel bak süper gidiyosun canım benim senin adına çok mutlu oldummm
ah canm acıktırıyor demıssın ya harbı acıkdım saate bakıyorum bende pek doymam bole seylerden malesef ya yulaf gecen koydum ıcıne muz cılek o doyuruyor bu kesmedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?