Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

insülün direncı benımde yuksekmıs cok dııldı ama dıyet yapdıkca dusdu kadn da sey dedı smdı daha rahat verırsn belkı ondandır verdıkce sennde duzelır.
Inşaallah canım yaa bekleyip görecez artık

bel çevrende yağlanma var mı ? İnsülin direnci için ilaç kullanabiliyor musun az da olsa detavi ettir derim canm benim de bakılacak şimdi bakalım ne çıkacak.
Doktor cok yüksek olmadığını, düzenli bir beslenmeyle düşebileceğini söyledi canim ilaç vermedi bel çevremde iki defa üstüste olan hamileliklerimden sonra haaliyle karnımla beraber epey geniş yaaani

Günaydın canım afiyet olsun küçük beden pantolonlar bizlerin olsun inşaallah☺
Benimde bir kot pantolonum vardı dün giydim beli bol geldi kemer taktım çok kilo veremedim ama yaptığım spordan oldu herhalde

Bende daha önce aynen şimdiki yaptığım gibi hiç zorlanmadan 2 ayda 14 kilo vermiştim ama şimdi olmadı

bazen agırlasıyor gercekden ınsulun ıcınde ılaca gerek yok sen verdıkce duzelır aynen o karn bolgesndekı yaglanmadan dıe okumusdum bende de o simitten oldugu ıcın :)

Benimde bir kot pantolonum vardı dün giydim beli bol geldi kemer taktım çok kilo veremedim ama yaptığım spordan oldu herhalde
Aaa süper canım benim dizimde kalıyordu yukarı çıkmıyordu şimdi tam oluyor :)

Merhaba E esrAhsm ben yeni katıldım aranıza kendimi anlatmıştım dün ama senin misafirlerin vardı
Bence çok mantıklı ben de çok özel diyet bi yemek yapmıyorum gerçi evli değilim yemek yapma zorunluluğum yok ama sadece belirli kurallar belirledim prinç yerine bulgur patates yok ve kızartma yok yani aslında kilo vermek amacımdan ziyade sağlıklı yemiş olmak için ama bence de diyetteyim prikolojisi ters tepiyor dorucu ve sağlıklı yiyince zaten kilo veriliyor nispeten zararlı denebilecek şeylerden de az yiyerek kontrol edilebilir bence senin yaptığın mantıklı ama mesela benim şöyle bir sorunum var ben ağzıma tadı bulaşınca duramıyorum kızartma mesela duramam yani ya da tatlı.. o yüzden bazı şeylerin tadına bakmıyorum ama ayda 1-2 gün canım ne isterse hiç düşünmeden doyasıya yiyorum, aslında tamamen kendini bilmekle alaklı sen az yiyerek durabiliyosan tabii ki böyle yaparsın çok da güzel
Çok iyi canım bende istiyorum 7 8 günde 2 kilo ama pek uğramıyo bana

7-8 günde 2 kilo ! hayatımda yaşamadım ben ayda 2 kiloculardanım ama sonuçta gidiyor işkence bir diyet de yapmadıktan sonra pes etmiyor insan biz de yavaş verelim sonuçta veriyoruz

günaydınlarrrrr :):)

bugun kahvaltuım k fleks sütle bırlıkde 1 tane de elma yıcem :)

Günaydınn ben yiyemiyorum onlar beni acıktırıyo ve sonsuz yeme isteğim başlıyo yersem yoğurta meyveyi karıştırıp yiyorum yoğurda bir muz ve elmayı doğrayıp tarçın serpi yanında da 10 badem yiyorum mesela haftada 1 -2 gün sabahım böyle acıktırmasa çok severimnesfit falan gibi şeyleri

günaydın afiyet lsun ve iradeye tebrik koyuyorum kahvaltı da çok güzel bence ama ben biber domates falan abartıyorum gözüm doysun diye

lokur merhaba hoşgeldin aramıza. Dün çok giremediğim için konuşamadık seninle. Bize katılmana çok sevindim canım. Adım Esra. Seninkini hatırlamıyorum yazdın mı yazmadın mı emin olamadım

Ben evliyim bebeğim var bir de 7 aylık henüz. Yemek yapmaya fazla vaktim olmuyo, o yüzden kendime ayrı yemek pişiremiyorum malesef. Zaten sevmem de öyle. Valla eşim löp löp lezzetli yemekleri götürürken ben salata yiyemem efemm
Ben de o yüzden evde ne pişiyorsa az yiyorum,en azından aklım yemeklerde kalmıyo canım çekerse filan.
Benim kızım emmiyo,o yüzden bi engelim yok önümde. Tek engel kendimim yani :)

ah canm acıktırıyor demıssın ya harbı acıkdım saate bakıyorum bende pek doymam bole seylerden malesef ya yulaf gecen koydum ıcıne muz cılek o doyuruyor bu kesmedı :)

Oncelikle hosgeldin canim.Cok guzel kilo vermissin ve ins bizimle devam ederek kalan kilolarini da verirsin.Sana onerim sikilasmak istiyosan mutlaka spor yapmalisin.
Teşekkür ederim hoşbulduk, spor ilk 4 ay yapmadım, ama 1,5 aydır başladım artık haftada4-5 gün 45dk yürüyorum ve dambılla haftada 3 gün kol çalışıyorum çok da abartmak istemiyorum bıkabilirim öyle bi sabıkam var

ah canım ne guzel dedın sankım bende duraklmaya gırmıs gıbıyım ya
Bazen oluyo öyle hergün aynı şeyleri aynı saatte yemekten bile oluyo rutin yani...ben bazen sabah sadece protein yiyorum öğle akşam sebze protein bir gün ekmek yemiyorum mesela, yani bazı günler iki öğün bol yiyorum akşam yemiyorum böyle kendi kendime duraklamaları atlattım

leslie bundan önce zayıfladığımda ben de yaptım 3 mil ve 5 mil olanı haftada 3 gün ve çok sıkılaştırıyor hem de her yeri bir de kas oranımız artıyor olabilir spordan dolayı tartıda aynı görünürsünüz ama sıkılaşırsınız benim de bu ay öyle oldu mesela tüm ay 2 kilo verdim ama basenim 102den 97 ye düştü ki gördüğünüz gibi hala geniş

ah canm acıktırıyor demıssın ya harbı acıkdım saate bakıyorum bende pek doymam bole seylerden malesef ya yulaf gecen koydum ıcıne muz cılek o doyuruyor bu kesmedı :)

ben hiç yememiş gibiyim onlarla yoğurt yine tutuyo ama bir de sütle olursa o gün çok acıkıyorum öğlen bari protienli bişeyler ye canım benim ayran için tavuk köfte falan ye

Günaydın canım, valla gitsinde ister yavaş gitsin ister hızlı, üstüne almayımda gerisini yavaş yavaşta olsa görücez umarım, tartıda 90 a da ramak kalmıştı heee alırken umrumda olmuyo demekki, verirkende tartının ayarlarıyla oynayacam nerdeyse bozuk mu diye

ben 62.5 dum başladığımda bi hafta sekiz gün önce falan . şu an yuvarlak hesap 60. ama şok diyet yapmadım. 1200-1300 kalori aldım her gün.
Cnm örnek menü paylaşır mısın biz de bakalım :)
Spor yapıyor muydun?

ya ben açlığıma hiç dayanamam. acıkınca sinirlenir yemek yiyene kadar da gözümün önündeki perde kalkmaz normalde. ama çok hırs yaptım. çünkü yıllardır tombulum. ne şişmanım ne de normalim. artık biraz da zayıf olmak istiyorum. zayıf dediğim 50 kilo bile değil en azından 55 i göreyim. yediğim herşeyin kalorisini biliyorum besin değerini bir günde ne yemem gerektiğini. hangi gıdaları birlikte yememem gerektiğini. ama uygulayamıyordum 3. güne kalmıyordu çünkü nefsime yenik düşüyordum. ama şunu farkettim acıktığın elin ayağın titrediği zaman bi 10-20 dk sabredince geçiyo o açlık normale dönüyo. sende daha sakin karar veriyorsun ne yiyeceğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…