Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Mervecim niye toplaniyosunuz ben anlayamadim .E kac gundur sizlerle olamayinca biraz geri kaldim
Canım kilo boy yaş güncel hedef başlangıç falan yaz durumuna karışıyor bir daha bir daha soruyoruz diye dedik ama ben bi yazmayı beceremedim :)

Çiğ köftenin yarısını yedim dizlerim çıkmış kemik kemik etliydi eskiden kemik gözük üyordu artık kemikliyim :)

Merhaba hepinize uzun zamandır okuyorum ama iş yerinde pc de girilmiyordu çözüm buldum aranıza katılmak isterim. Aslında yaklaşık 5 yıl önce buralardaydım burada çok güzel kilolar verdim sonra işe başladım buradan girilmiyordu ve maalesef koptum. bu 5 yıl içerisinde tekrar kilo aldım tabii ama kasım ayından beri diyet yapıyorum ve şuan 56 kiloyum boyum 1.60 kasım ayında 67 kilo ile başladım çok hızlı vermedim çünkü gerçekten çok yedim ama sağlıklı beslendim. Hayatım diyet tecrübeleriyle dolu hem sizlerle sohbet etmek hem de kalan kilolarımı da beraber verelim isterim

merhaba hosgeldın masallah cok ıyısın ama 67-56 kıloya dusmek sen bıze anlat bakalım neler yaptn tek basına mı yaptın bunları almasaydn daha ıyıydı ama bısey kalmamıs sankı hedefıne

V
vaaay canım süpersin hoşgeldiiin biz pazar günleri tartılıyoruz bir aydır maceramız devam ediyor :) inşallah beraber vericez

merhaba hosgeldın masallah cok ıyısın ama 67-56 kıloya dusmek sen bıze anlat bakalım neler yaptn tek basına mı yaptın bunları almasaydn daha ıyıydı ama bısey kalmamıs sankı hedefıne

Burada yıllar önce de sizler gibi sağlıklı beslenme ile zayıflamıştım ayrıca leslie yapıyordum ve uzay yürüyüş aletim var evde onu kullanmıştım. Arada tabii aman da ne güzel verdim almam diye diye bir de baktım 67 olmuşum kasım ayında en son elimdeki çitos ayak kokulu cips paketini usulca bırakıp 25 kasımda diyete başladım iş yerinden bir arkadaşımla beraber başladık o 60 la başlamıştı şuan 50 benim biraz daha fazla olduğundan henüz 56 olabildim ama aynen devam...aradaki yıllarda dukan denemem oldu çok da verdim ama bir ömür gitmezdi öyle şimdi yine sağlıklı besleniyorum. Sizleri de ilk baştan beri okuyorum hepinizi tanıyorum aslında ben sitanbuldayım iş yerim avrupa evim anadolu yakasında ben çok başarılıyımdır kilo almak konusunda ama vermek konusunda fena sayılmam en önemli kuralım asla az yemedim ama hep boll sebze ve protein tam olarak bir kuralım yok ama miktarlarım çok örnek öğün yazacağım çok yememin sebebi durursa kilo vermem eksiltecek birşeyler olsun şimdi geçen aydan itibaren spora başladım dambıl kol çalışıyorum ve her akşam iş dönüşü 45 dk yürüyorum ilk 4 ay hiç spor yapmadım

hoşgeldin lokurr çok güzel kilo vermişsin maşaallah darısı başıma senle neredeyse aynı özellikteyiz kilo almada başarılıyızz yani cipse değinmicem bilee

keske bastan yazsaydn o kdr takıp etmıssın gızlı takıpcı senı :) ah keske gerı almasak bende bu hatayı cok yapıyorum ınsan bı bakar dmı 2 kılo alırsan neyse gerı nasıl alıoz bu kdr cok bende anlamıyorum bundan snra ınsallah olmaz.

pekı hedefın kac yeme konusunda aynısını dıyetsyenm dedı keserek bısey veremessn devamını alırsn bırakınca dıe sana cok katılıyorum bu konuda. spor da yuruyus asıl baya ıyımıs 45 dk ama spor ılavesı de gzl

hoşgeldin lokurr çok güzel kilo vermişsin maşaallah darısı başıma senle neredeyse aynı özellikteyiz kilo almada başarılıyızz yani cipse değinmicem bilee

Hoşbulduk cips çikilataaa bilumum abur cubur bir d eben antepliyim delice yemek yaparım ama karar vermek herşeyin başlangıcı daha yazıcak çok şey var aklıma geldikçe naçizane önerilerimi de yazarım ama 5 yıl önceki pantolonuma giriyorum sanırım bu motivasyon için yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…