Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ama şimdi biraz daha büyüyünce birbirlerine ve bana arkadaş oldular rahatız çok şükür, çocukları görünce bende ikiz istiyorum diyen çok. ben önce "kendini bi dinle çok sabırlı isen Allah sanada versin inşaallah" diyorum "ama yok sabrım taşar dersen benim dua beddua gibi olmasın" diyorum sabah kalkınca sırayla gelip günaydın annecim diyolar ya onun verdiği mutluluk yılların yorgunluğunu unutturuyo yahu

Sanada afiyet olsun canım miiss :)

Ay canım maşallah hiç kınamıyorum :)))) çok güzel :)

Allah mutlulugunuzu bozmasın.
sız bıde anasınıfı ogretmenıydınız dmi.

Canım kolayı var dvd al ebru nun 2.si 12 TL top 12 TL LAstik 10 TL bitti internete de gerek kalmadı vücut için squat tan daha onu bende çok yaptım zamanındaa ama popo gene saldıı

Bitane videomuz var imkan olsaydı burdan gönderirdim size, kızım emeklediği dönemlerde ikizlere odada yemek yediriyodum mutfak hemen odayla dip dibeydi kızım mutfağa emekleyerek gitmiş küçük fırın vardı yerde ona tutunarak ayağı kalkmış masanın üstünde meyveli yoğurt vardı şu activia kutularından olan, onu al yere otur sen,iki tane dişi var zaten ısırıp delmiş kutuyu sonra ters çevirip tuz atar gibi sallamışta sallamış bu söylediğimde çok kısa sürede oldu hee.ben bu arada aynadan görüyorum onu ama kutuyu aldığını görmedim bi anda gözümden kaçmış herhalde arkası dönük oturuyo diye kalkmadım. Sonra bi gittim mutfağa yoğurtu bacaklarına kafasına yüzüne ve kollarına sürmüş yaz günü üstünde bi çıtçıtlı bady var yerlere de dökmüş ben şok. Oyle kaldım kapida, bi yanda bana bakıp sırıtıyo iki dişiyle biyandanda yerleri siler gibi elleriyle yogurtu fayansa sùrùyo arada bide bacaklarına vuruyo çıkardıği ses hoşuna gitti herhalde, şimdi kızsam küçücük bebek anlamaz yazık. Gittim telefonu getirip video çektim sonrada banyo yaptırdım tüm zorluklarına rağmen güzeldi o gùnler.

Yok yok ben kafayı yerim 1 tane de sinir krizlerim çok oldu düşünemiyorum demekki Allah dağına göre kar veriyor. Bu arada benim annem ikiz aldırmış ikiz olduğunu bilmeden yai ailemde var acaba bende de olur mu ki yaa resmen iş hayatının bittiğinin resmiyeti olur benim için

Canım kolayı var dvd al ebru nun 2.si 12 TL top 12 TL LAstik 10 TL bitti internete de gerek kalmadı vücut için squat tan daha onu bende çok yaptım zamanındaa ama popo gene saldıı

canım dugune 3 ay kaldı ya o yuzden eve almadm yoksa alırdım evlennce spor salonuna gtmeyı planlıorum tabı oncesıde onemlı bakalım :) yurume bandına tembellık yapan ben :)

ay ne kadar tatlı bayılıyorum bebeklere ben ya. gulsem mı aglasam mı zor ıs tabı bagırsanda ne anlar oda bebek en guzelı vıdeo smdı bebekler sanslı her anını kayda alıyoruz ne guzel.

İşte bu çok güzel kızımın annyy demesi bile beni öldürüyo gelip günaydın annecim dese oturur ağlarım valla mutluluktannn

peki tamam sana squat yazdık :) ama tablomu yapsak ki yaa

aynen ben unutyom ya bırı sey yapmıs mesela lıstenn en basına merve yaapr belkı ısımlerı kıloları ne yaptıklarımızı :) o kdr kalabaklıgız kı ben yasınızı ısmınızı hep unutuyom

Bencede bi listemiz olsun ki takip edelim.

Kızlar liste yapıcam çocuk uyuynca size her pazar yenileriz :)

gıtmemek yok bak tek basna yapamayanlar dıyete basladık hep dusunme bı haftada hep 3 kılo gıtmez cnm :)

sen bı kadın doguma gtseydn cnm tahlıl ıcın nıe duzensızlık var onceden oluyomuydu
Canım olmuyodu ya emzirmeden sonra değişti bu düzen

Bence de liste süper olur... Öğlen bir kase çorba iki kaşık makarna üç tane yaprak sarma bir dilim de ekmek yedim çok mu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…