Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet canım kesinlikle canının çektiklerini gündüz ye akşam yeme :) evet canım çok zor vermesi gitcek gitcek benim simitler erimiş biraz ya vardı baya erimiş azıcık :)

Evet canım kesinlikle canının çektiklerini gündüz ye akşam yeme :) evet canım çok zor vermesi gitcek gitcek benim simitler erimiş biraz ya vardı baya erimiş azıcık :)

ınsallah canım bıraz sabırsız oluıyoz yerken dusunmedık :) ne yıcen oglen bende bakıyorum ne yesem dıe acıkdım gbı

Bende aynen onu dusunuyorum canim.suan gezmelerdeyim ne spor nede yedigime dikkat edebiliyorum.yarin evime donecem insallah tekrar baslayacam

olsun cnm suan tatılını degerlendırır haff hafff yaaprsın esınde sncta balık et tamam severde karında gzl bı goruntu dııl bsver sen kendınıde ıyı hıssetmek onemlı

Ay evet süper olmuş bizde öncesi sonrası yapalım :)

bence de boyun altı resimlerimizi çekinelim her ay sonu buraya koyalım bence değişimlere hepimiz şahit olalım

yavru bıde bunu nerden buldun nasıl vermıs hıc var mı yazı o bel bzm de ole olcak mı hıc ınanamıorum ya

bebeğimm görseller de before after kilo yazıyorum 10500331356 tane motivem çıkıyoo

Benim belim onun gibiydi bi deri eteğim var tanışmaya gelmişlerdi kayınvalidemler o zaman giymiştim inceciktim 49 tum

olsunnn canım 59 da ço bi kilo değil önemli olan sıkı bi vücut kilodan daha mühim ama hala spor yapamıyoruzz

kızlar öğlen yemeğim için işyeri tupperlarımla taşımış olduğum zeytinyağlı fasulyemi güplettimm hemde 1,5 porsiyonn bu kadar sevilemez bi yemek ya yanında kırmızı lahana 3 küçük kahvaltılık domates 1 kase yoğurt 2 dilim köy ekmeğii bu kadarcık

Kızlar ben kahvaltımı 11 gibi yaptm 2 dl beyaz ekmekle. Unonun tost ekmeklerinden vardı onunla. Klasik kahvaltı işte çok yememişim yine :)
Akşam da ne yicez bakalm hazırlıcam bişeyler.
Kayınvalidemle görümcem gelicek bnm kızı görmeye,pek giremem bugün.

aynen resımde haklısın yapalım canm ben mesela elbıselı cekdm sureklı bakıom :) verdıgımı ole anlıyorum bellı tarhlerde koyalaım

heheh ama cok ıyı olmus kız ya

olsun canım sana smdıden ıyı muhabbetler :)

bende oglen tavuk sıs bı ıkı catal bulgurundan aldım yesıllık ayran bulgur yedıgım ıcın ekmek yemıyorum dıyeteyen hanımcımda ole dedı :)

olsun canım sana smdıden ıyı muhabbetler :)

bende oglen tavuk sıs bı ıkı catal bulgurundan aldım yesıllık ayran bulgur yedıgım ıcın ekmek yemıyorum dıyeteyen hanımcımda ole dedı :)
Afiyt olsun cnm :) ay valla onu yersen bunu yeme diye diye ömür geçiyo. Bi kurtulsak artık yeter

can ısocum pekı sen de mı suya koyuyosun bunu nette bıraz bakdmda cayı falan dıyor

Şekerim ben bunun çayını da içtim ama yeşil çaydı yoğurt kürüydü ballı tarçınlı çaydı derken uğraşasım gelmedi ama faydalı hee çayıda etkili, şimdi suyun içine atıp içiyorum bende hangisini yapabiliyosan, çayı sabah kalkınca akşam yatmadan az önce içiliyor diye biliyorum

Canım bencede koyalım ya :) ay evet ya spor tek önemli şey benim diyetisyende kafadan kontakmıdır nedir vermedi bakalım bu hafta ne dicek belki bu haftadan sonra bir daha gitmem zaten kendimde aynı kiloyu verebiliyorum yani

evet bende ole okudum tatlım en ıyısı suya at ıc yoksa ınsan usenıp bırakıyor malesef

Ah canım bende taze fasulye yediö yoğurtla soğanla :))

Afiyet olsun canım . Tamam canım oh bakalım pek yeme bak takipteyim seni :)

Canım bencede koyalım ya :) ay evet ya spor tek önemli şey benim diyetisyende kafadan kontakmıdır nedir vermedi bakalım bu hafta ne dicek belki bu haftadan sonra bir daha gitmem zaten kendimde aynı kiloyu verebiliyorum yani

sakın bu hataya dusme canm bır yapar ıkı bırtakırsn daha du ben bunu cok yaptım bende suan teyzem gıdıyor al benım lıstemı yap ıstersen dıyor ben gene doktora gıdıorum senden de duymım bunu spora gelınce sen hedefıne ulas o sana zatern yakn zmanda vercek hıc acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…