- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.501
ay ben ne yediğimi yazmamışım: bugün işe geç kalınca evde yapmadım gelirken ince ekmek içinde soğuk sandvivç aldım peynir domates salatalık vardı içinde çok azcık listemin dışı olmuş oldu
düşünmicem umarımolucazz hedefimiz bunun gibi bişey bu kadar olmasa da o yüzden arada paylaşalım ki sirkelesin bizi
Gidiyor canım eşine yapmış kız minnacıktı :)[/QUOTE]aynen canım haklısın paylasalım kı bızde ıyıcene hırsalanalım.
can ısocum pekı sen de mı suya koyuyosun bunu nette bıraz bakdmda cayı falan dıyor
olsun canım eltın gıtmıyor mu dıyetsyene :)
canım olsun gayet ıyı afıyet olsun :) bende 1 etımek oeynır yumurta salatalık ama yumurta da kuru kuru sarmadı
ay yanında tereyağ bal olmadan olur mu
kızlar bi baksanızaaa yaa ne kadarr güzel olmuşş
Gidiyor canım eşine yapmış kız minnacıktı :)
Ay evet süper olmuş bizde öncesi sonrası yapalım :)kızlar bi baksanızaaa yaa ne kadarr güzel olmuşş
Bizde öncesi sonrası yapalım :))harıka cıdden kılo ınsanı cırkın ve yaslı gosterıyor bu bır gercek
kızlar bi baksanızaaa yaa ne kadarr güzel olmuşş
Bizde öncesi sonrası yapalım :))
Benim belim onun gibiydi bi deri eteğim var tanışmaya gelmişlerdi kayınvalidemler o zaman giymiştim inceciktim 49 tumyavru bıde bunu nerden buldun nasıl vermıs hıc var mı yazı o bel bzm de ole olcak mı hıc ınanamıorum ya
en son hedefimize ulaşınca çekelim :) canım senin boyun kaçtı sen zayıf duruyorsun :)aynen verelım bzde yaparız :) ben bı ara evde cekdm kendımıde sonra sıldım dedm bırı gorur falan :)
Benim belim onun gibiydi bi deri eteğim var tanışmaya gelmişlerdi kayınvalidemler o zaman giymiştim inceciktim 49 tum
en son hedefimize ulaşınca çekelim :) canım senin boyun kaçtı sen zayıf duruyorsun :)
Canım boyun uzun maşallah sen 58 te o kızdan ince olursun zaten merak etme :))benım boy cnm 1,68 ben kemıklıyım cok kılomu gostermem bzde ırsı bel ve yanlar smıt seklınde o gıtmıyor ısteıns bu sefere gıdecek pantolonla zayf duruyor elbısede o smıt vucut cıkıyor
Ay canım valla bidaha hamile kalırsam eğer yediklerime çok dikkat edicem hamileyken hep makarna hamur işi sonuç 22 kilo yani ne salakmışım insan dikkat eder biraz Allahtan eşim beni 2 buçuk ay yürüttü ondan az aldım yoksa rahat 30 alırdımcanım benım gene olursun sncta cocuk dogrdun ben hıc o belı hatrlamıorum hep kıloluydum :)
Ay canım valla bidaha hamile kalırsam eğer yediklerime çok dikkat edicem hamileyken hep makarna hamur işi sonuç 22 kilo yani ne salakmışım insan dikkat eder biraz Allahtan eşim beni 2 buçuk ay yürüttü ondan az aldım yoksa rahat 30 alırdım
Canım boyun uzun maşallah sen 58 te o kızdan ince olursun zaten merak etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?