Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

canım olsun gayet ıyı afıyet olsun :) bende 1 etımek oeynır yumurta salatalık ama yumurta da kuru kuru sarmadı

düşünmicem umarım olucazz hedefimiz bunun gibi bişey bu kadar olmasa da o yüzden arada paylaşalım ki sirkelesin bizi

aynen canım haklısın paylasalım kı bızde ıyıcene hırsalanalım.

can ısocum pekı sen de mı suya koyuyosun bunu nette bıraz bakdmda cayı falan dıyor

olsun canım eltın gıtmıyor mu dıyetsyene :)[/QUOTE]
Gidiyor canım eşine yapmış kız minnacıktı :)

Soğan domates 1 dilim ekmek bir dilim peynir zeytin4 tane yeşillik yedim :)))) kahvaltımda bomba gibiyim :)

Gidiyor canım eşine yapmış kız minnacıktı :)[/QUOTE]

olsun canım bısey olmaz bende kandıl sımıtlerını yedıydım dun normalde sebze vardı ben menemen yedm kadn opcek benı :)

en son hedefimize ulaşınca çekelim :) canım senin boyun kaçtı sen zayıf duruyorsun :)

benım boy cnm 1,68 ben kemıklıyım cok kılomu gostermem bzde ırsı bel ve yanlar smıt seklınde o gıtmıyor ıste ıns bu sefere gıdecek pantolonla zayf duruyor elbısede o smıt vucut cıkıyor

benım boy cnm 1,68 ben kemıklıyım cok kılomu gostermem bzde ırsı bel ve yanlar smıt seklınde o gıtmıyor ıste ıns bu sefere gıdecek pantolonla zayf duruyor elbısede o smıt vucut cıkıyor
Canım boyun uzun maşallah sen 58 te o kızdan ince olursun zaten merak etme :))

canım benım gene olursun sncta cocuk dogrdun ben hıc o belı hatrlamıorum hep kıloluydum :)
Ay canım valla bidaha hamile kalırsam eğer yediklerime çok dikkat edicem hamileyken hep makarna hamur işi sonuç 22 kilo yani ne salakmışım insan dikkat eder biraz Allahtan eşim beni 2 buçuk ay yürüttü ondan az aldım yoksa rahat 30 alırdım

olsun canım bıdahakıne dıkkatlı olursun. ben kendımı dusunemıyorum ben hep tatlı aserırım artık cok da severım bıde bende dıkkat etcem ya vermesı zor gercekden.
Canım boyun uzun maşallah sen 58 te o kızdan ince olursun zaten merak etme :))

ayy ınsallah cnm ne ıyı olurda bu smıt benden gıderse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…