Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yeşil fasulye 127 kalori felan dün akşam bende yedim ondan hiç bişey olmaz o tarz zeytinyağ ile yapılmış yemeklerde çekinme bence ama 7 kaşığı geçme

Motiveni yerden al çabuk Az ye ve ağzında gevele aynı hissiyatı veriyo ayrıca senin motive zamanın gelmiş esra sen aşağıdaki gibi olmak istemiyor musun yoksaaa

canıms en o kızdığımız şekilde beslenirsen böyle olur tabii sağlıklı beslenmeye başlayalım yavaştan [/QUOTE]

dıyetsyenler de odullerı bole degerlendırıuyor tabı az dayan dusunme :)

ah ah bu resım hıc olmadı bz ne zman bole olucaz

bende atım barı sıseme bakalım nasıl olcak dıyetsyen mı dedı
Tarçınlı suyu diyetisyen önerdi canım tatlı isteğini kessin diye karanfili ben kendim atıyorum ikisi birleşince mükemmel tok tutuyor dün iki tane poğoça 3 tane bulgurlu sarma yemiştim akşam ona rağmen gitmiş :)

hadı ya ıyımıs cnm faydaloymıs az arastrdm aynen bende koycam smdı sen hayrdır pogcalar bakım :)

ah ah bu resım hıc olmadı bz ne zman bole olucaz[/QUOTE]

düşünmicem umarım olucazz hedefimiz bunun gibi bişey bu kadar olmasa da o yüzden arada paylaşalım ki sirkelesin bizi

Evet bunu bende yapıyorum kan şekerini düzenleyerek tok tutuyor
Senide tebrik ederim merveciim
Darısı başımıza bende 7li sayıları heyecanla bekliyorum

hadı ya ıyımıs cnm faydaloymıs az arastrdm aynen bende koycam smdı sen hayrdır pogcalar bakım :)
Ay dün eltim yapmış iki minik parça yedim napim canım çekti .ddd ama tatlı kaçamağı yapmıyorum canım çok mutluyum :)

Ay sağol canım evet benim tatlı krizlerim çok olurdu yavaş yavaş kesiliyor tok tutuyor iyi hissediyorum :) inşallah sende 7 lileri görceksin canım her şey sabır işi :)

ah ah bu resım hıc olmadı bz ne zman bole olucaz

düşünmicem umarım olucazz hedefimiz bunun gibi bişey bu kadar olmasa da o yüzden arada paylaşalım ki sirkelesin bizi[/QUOTE]

aynen canım haklısın paylasalım kı bızde ıyıcene hırsalanalım.

can ısocum pekı sen de mı suya koyuyosun bunu nette bıraz bakdmda cayı falan dıyor

Ay dün eltim yapmış iki minik parça yedim napim canım çekti .ddd ama tatlı kaçamağı yapmıyorum canım çok mutluyum :)

olsun canım eltın gıtmıyor mu dıyetsyene :)

ay ben ne yediğimi yazmamışım: bugün işe geç kalınca evde yapmadım gelirken ince ekmek içinde soğuk sandvivç aldım peynir domates salatalık vardı içinde çok azcık listemin dışı olmuş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…