- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.241
Evet izledim bende sık sık yemek gerekliymiş demekki bide ayda 2-3 kilo vermek ideal diyo tarçınlı elmayı beğendim malum günlerde tatlı istegim oluyo haaliyle denicem mutlakaKızlar şuan bir program izliyorum gürkan kubilay konuk. Bir hastasına 23 ayda 85 kilo verdirmiş. Diyet listesini paylaşıyo.
Adet dönemindeki şişkinliği azaltmak için muzu dilimleyip üstüne hindistan cevizi ekleyip yiyin diyo. Maden suyu içmemek gerekiyomuş o dönemde. Evde olanlar izlesin bence :) kanal d
Evet canım ya çok kötü oluyolarkilolar gitmiyo bende kaldı üstümde ya
Evet izledim bende sık sık yemek gerekliymiş demekki bide ayda 2-3 kilo vermek ideal diyo tarçınlı elmayı beğendim malum günlerde tatlı istegim oluyo haaliyle denicem mutlaka
Ben de şimdi 1 muz yiyorum 1 bardaksütle :) canım tatlı ister gibi oldu bunu yapayım dedim abur cuburyiyeceğime
Afiyet olsun canımBen de şimdi 1 muz yiyorum 1 bardaksütle :) canım tatlı ister gibi oldu bunu yapayım dedim abur cuburyiyeceğime
Evet canım elmayı rendeleyip pişirdikten sonra üstüne tarçın atılıyo elmalı kurabiye yapıyo gibi yapıp, yerkende elmalı kurabiye yiyomuş hissiyle yicem ben bunutarcınlı elmamı dıyor mantıklı tarcın tatlı ıstegını kesıyor dogrudur.
Evet canım elmayı rendeleyip pişirdikten sonra üstüne tarçın atılıyo elmalı kurabiye yapıyo gibi yapıp, yerkende elmalı kurabiye yiyomuş hissiyle yicem ben bunu
Olur tabi kandil simiti küçük zaten :))hehehehe cok ıyı dusunce canım. ayy bıde bugun kandıl ben smıt cok severm oglen ekmek yemedm aksamda yemıcem 2 tane smıdı hakettım dmı :)
kucucuk yanı :) bole zararlı seylerı cok sevıom ben ya aksam ınsallah bı 30 dk daha yururumOlur tabi kandil simiti küçük zaten :))
Alma yeme boşver yiyoz da n'oluyo :)Evet yaa kandil simidi vardı bide değilmi
Neyse yemicem bugün
Evet yaa kandil simidi vardı bide değilmi
Neyse yemicem bugün
Ama çok güzeller napalım :) neyseki eşim almaz pek öyle şeyler. Anca ben dicem ki alsın. Ben zaten gidip alamıyom Erva'yla :) şanslıyım galiba bu yöndenkucucuk yanı :) bole zararlı seylerı cok sevıom ben ya aksam ınsallah bı 30 dk daha yururum
Ama çok güzeller napalım :) neyseki eşim almaz pek öyle şeyler. Anca ben dicem ki alsın. Ben zaten gidip alamıyom Erva'yla :) şanslıyım galiba bu yönden
Almamak snin yararına ama sen bilirsin tabi cnm :)gecen bende almadm annemde yoktu babamda getrmemıs bzm eve de ben alırım cogunlukla :) nem nem :)
Hadi bakalm hyırlı olsun inş işe yarar da kurtulursun kilocuklarından :)bugün inşaallah şu diyetisyene gidiyorum bu ilk 250 ye anlaştığım değil ondan o gün vazgeçtim kzıılay da bu. .Eski gittiğim diyetisyen bloglarda bundan bahsedilince ona gideyim geri dedim. hem az para vermiş olurum. ve rövanşımı bazı karbonhidrat gruplarıyla yaptım bundan sonra kaçamaksız 4-5 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?