- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.121
ah cnm yaa hep öyle diyoruz ama bi yandan da akrabanı karıştırmıcan aslında bu işlere. Biraz daha param olsa bakıcı arardım yani. İnglzce öğretmenym
Evet cnm onu da düşündük ama kalınca sıkıntı olucak bu. Mesela git gel olmasın diye pzts gelicekler cuma akşamı döncekler. İnsan şöyle bi uzanıp dinleneyim diyemez yaniDOGRU DIOSUN DA CANIM MECBUR ISTE CALISINCA EL YABANCIYA BIRAKMAKDA ZOR SENN AILEN BIRAZ DA ONUN AILESI OLE BISEY DE YAPABILIRSN
Evet cnm onu da düşündük ama kalınca sıkıntı olucak bu. Mesela git gel olmasın diye pzts gelicekler cuma akşamı döncekler. İnsan şöyle bi uzanıp dinleneyim diyemez yani
YA ikimizin ailesi de biraz uzak. Halk otobüsüyle gitmeye kalksan 2 araç aktarmalı ancak. Eğer kaynvalidem git gel yapmaya razı gelirse iyi olucakevet canım o konuda sende haklısın pekı senn aılen uzak mı bı kac gun o bı kac gun kaynana baksa smdıden bunları com dusunme bence 2 hafta ıdare et okullar kapancak snra bı hal bulunr
YA ikimizin ailesi de biraz uzak. Halk otobüsüyle gitmeye kalksan 2 araç aktarmalı ancak. Eğer kaynvalidem git gel yapmaya razı gelirse iyi olucak
Eşimi ikna edicem bakıcı için ya. Şimdilik idare edelim de sonradan değiştirelim dicem herkesin düzeni bozuluyo filan dicem artıkoda her zman gıt gel zor canım baktırıyosan malesef katlancan bıraz :)
Eşimi ikna edicem bakıcı için ya. Şimdilik idare edelim de sonradan değiştirelim dicem herkesin düzeni bozuluyo filan dicem artık
Kan tahlili yaptır bence hayatımOlmuyo yaaa olmuyoo
Öyle çok yoğun çalıştığım zamanlar oldu ki az uyurum zaten, okuldan 6 buçukta geliyorum eşim yemek düzenine düşkündür akşam kahvaltı tarzı atıştırmayı falan sevmez illa sulu yemek+ pilav olcak yada çorba +yemek salata hiç eksik olmaz dışardan da herzaman yenmiyo çocukların her biri başka şeyler seviyo
Inan akşam çocuklar yattıktan sonra yapıyodum yemekleri, gece 12 buçuk 1 de yemegin altını kapatıp yatıyorum ayaklarımı uzatıp oturmuşluğum yoktur yıllardır ama gitmiyo anacım bu kilolar yemek yerken de 10 kere kalkarım çocuklar yüzünden masadan hiç bitmez istekleri ona raģmen dengem bozuk yahu
Yaa canım o zaman daha sıkıntıymış valla bilemedim tabi en iyisini siz bilirsinizYA ikimizin ailesi de biraz uzak. Halk otobüsüyle gitmeye kalksan 2 araç aktarmalı ancak. Eğer kaynvalidem git gel yapmaya razı gelirse iyi olucak
Bende balık gibi yüzmüyorum ama oğlum için istiyorum canım ya :) bikini giyememde çatlak çok
Ay yok kız ne dobişi gayet düzgün öyle abartılı durmuyokızlar şuan böyleyim. bu arada diyetisyene yarın gidiyorummmyarın kaldırıcam hatunlar.. Çok dobiş duruyo muyum sizce
Eki Görüntüle 1824884
Ay yok kız ne dobişi gayet düzgün öyle abartılı durmuyo
Yaptırdım şekerim birşey çıkmadıKan tahlili yaptır bence hayatım
Oh iyi olmuş cnm. Afiyet olsun şimdiden,çok kaçırma yemeği heeeBu arada komşuların börek davetinden de kurtuldum kızlar (az daha dayanamayıp sıcak sıcak yicektim heeee) kayınvalidem yemeğe çağırdı oraya gitcez birazdan
Arada gelirim görüşürüz bayanlar...
Bahane olmuş cnm iyi olmuş. Tek başına yapamıyosan destek alırsın iyi olur tabioy sağol canım. Ama dar giydin mi hamile sanıyorlar geçen gafta tam 2 kez hamile sanıp yer verdiler bende bozuntuya vermedim diyetisyen kararımda oradan çıktı nasılsım
Yok kıııız kaçırır mıyım hiç az yemek cok salataOh iyi olmuş cnm. Afiyet olsun şimdiden,çok kaçırma yemeği heee
kızlar şuan böyleyim. bu arada diyetisyene yarın gidiyorummmyarın kaldırıcam hatunlar.. Çok dobiş duruyo muyum sizce
Eki Görüntüle 1824884
oy sağol canım. Ama dar giydin mi hamile sanıyorlar geçen gafta tam 2 kez hamile sanıp yer verdiler bende bozuntuya vermedim diyetisyen kararımda oradan çıktı nasılsım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?