Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Guzel bisey ya kardes gerxekden. Olursun cnm ole dusunmebenmde yaza kendi dugunum oldugu icin basladim insallah hep birlikde vercez

Senin çocuklar kreşe mi gidicek cnm nasıl olcak kim bakıcak
Benim de okul öncesi canım
Ben şuan anaokulunda müdürlük yapıyorum ( izin almıştım bi süredir evdeyim) ama istifa etcem çok zor oluyo 3 çocukla ikizler zaten 1.sınıfa başlıcak eylülde, eşimde ögretmen babasıyla gidip gelcekler kızımda ben nereye o oraya artık gittiğim okula götürürüm onuda yanimda

Seninkiler büyümüş cnm o yüzden ne güzel her yere gelirler seninle. Benim şimdi kafam karışık. Yarım gün bakıcı bulsam diyorum eşim filan ne der? Güvenilir birini nasıl bulucam zor işler

Seninkiler büyümüş cnm o yüzden ne güzel her yere gelirler seninle. Benim şimdi kafam karışık. Yarım gün bakıcı bulsam diyorum eşim filan ne der? Güvenilir birini nasıl bulucam zor işler
Canım senin çalışman mecburi mi yada çalışmak istiyosun mu yada çalışsanda olur çalışmasanda mı olur :)

Allah yardımcın olsun canım bakıcı işi çok zor şu zamanda kimseye güvenilmiyo inşallah iyi insanlar çıkar karşına canım

Allah yardımcın olsun canım bakıcı işi çok zor şu zamanda kimseye güvenilmiyo inşallah iyi insanlar çıkar karşına canım
Canım sen 6 lı rakamlarıda bırak 5 i bile görürsün 3 tane çocukla ev işiyle az yersen 4 5 ayda 55 bile olursun :)

Mecburi cnm hem de istiyorum zaten
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım kayınvaliden daha iyi bakar bence bakıcıya güvenemezdim ben sonuçta babannesi yani hayatım o yüzden bence hiç bakıcı bakma yani benim fikrim ben de çalışmak istiyorum ama bebiş biraz büyüsün öyle diye düşünüyorum daha önce hiç çalışmadım mesleğimde yok olursa güzel bi giyim mağazası falan çalışırım inşallah ileride :)

Canım sen 6 lı rakamlarıda bırak 5 i bile görürsün 3 tane çocukla ev işiyle az yersen 4 5 ayda 55 bile olursun :)
Olmuyo yaaa olmuyoo
Öyle çok yoğun çalıştığım zamanlar oldu ki az uyurum zaten, okuldan 6 buçukta geliyorum eşim yemek düzenine düşkündür akşam kahvaltı tarzı atıştırmayı falan sevmez illa sulu yemek+ pilav olcak yada çorba +yemek salata hiç eksik olmaz dışardan da herzaman yenmiyo çocukların her biri başka şeyler seviyo
Inan akşam çocuklar yattıktan sonra yapıyodum yemekleri, gece 12 buçuk 1 de yemegin altını kapatıp yatıyorum ayaklarımı uzatıp oturmuşluğum yoktur yıllardır ama gitmiyo anacım bu kilolar yemek yerken de 10 kere kalkarım çocuklar yüzünden masadan hiç bitmez istekleri ona raģmen dengem bozuk yahu

Beni gören hep aynı şeyleri söylüyo" 3 çocukla maaşallah rahatın yerinde iyi kilo almışsın" çok şükür yoğunluktan ve yorgunluktan ölüyorum ama olmuyo işte

Öyle tabi cnm ama gelip günlerce kalalım derlerse sıkıntı oluyo işte. Mesela bnm kayınvalide bize uzak biraz. 2 aktarmayla anca. Git gel yapsa daha sevinicem yol parasını veririz yani. Sürekli evde rahat edemem onlar da edemez ne bileyim eşinle özelin var mesela. Böyle deyince de yanlış anlıyorlar. Bakıcı tut bilmem ne. Ben her şeyi düşünüyorum zaten.

Daha konuşulmadı ama artık ciddi ciddi konuşup karar vermek gerekiyor eşime söyledm msj yazdm şmdi. Bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…