öyle olduğunu bilmiyodum canım ama inşalah hamilesindirÜmitleniptee negatifi gördüğümde daha cok yıkılmak istemiyorum umarım hamileyimdir tabikide ama daha dere görmeden paça sıvamak istemiyorum çok oluyo çünkü testte pozitif görüp kan testimde negatif olan
İnşallah canımöyle olduğunu bilmiyodum canım ama inşalah hamilesindir
Yaaa çok merak ettim sonuç nedirİnşallah canım
Canım gebeyimYaaa çok merak ettim sonuç nedir
Alalhhhh sağlıklı evlatlar nasip etsinnnn çok sevindimmmmCanım gebeyim
TEBRİkler canım çok sevindim başka bi başlıkta konuşmuştuk seninle diye hatrlıyorumCanım gebeyim
inşalllahhhh AminnnnnnSağolun kızlarrrabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlı evlatlarr
Ya çok sevindim gözün Aydın :) regli günümden önce mi öğrendinCanım gebeyim
Önce öğrendim canım regle 3 gün varYa çok sevindim gözün Aydın :) regli günümden önce mi öğrendin
Canım bende merak ettim senin durumu güzel haberler verirsin inşallahayy inşallah kuzum benim çok saolllyarın sabah yapıcam inşallah çıkar
kuzum sabah o ucuzlarla yaptım ama çıkmadı ilk 1 dakikada çizgi çıktı ikisindede tam sevindim yok oldu telrar zaten çok kötü ya idrarı bile akıtıyoCanım bende merak ettim senin durumu güzel haberler verirsin inşallah
bi anlayamıyorum ki bi çıkıyo bi kayarak gidiyo çizgi ilk yaptıklarım hepsinde çıktı 2. çizgi bi kaç saat sonra şimdi sabah yaptığım giderek kayboluyo yine çizgi vardı az önce bu kararsızlık öldürcek beniHamilesindir diye düşünüyorum.benim çizgi bir saat sonra çıktı ben hamileydim hemde kanda 360hcg ile.idrarda kendini zor gösterdi sıpa...
kaç gün vardı regliye canım bak birisinde gitti diğerinde çizgi sola doğru ilerledi galiba öyle kaldı bu markayı da hiç beğenmedim çok çakma duruyoHamilesindir diye düşünüyorum.benim çizgi bir saat sonra çıktı ben hamileydim hemde kanda 360hcg ile.idrarda kendini zor gösterdi sıpa...
bibe time benziyor markahayalet çizgi sanmıştım ama bildiğin çzigi varmış
yok canım one bişeydibibe time benziyor marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?