evet gerçekten nisan ayı uğurlu geldi sanırım birde bi belgesel de izlemiştim eaki zaman da kadınlar parmakla kontrol ediyormuş geçen günde burda bi bayan yazmıştı bende kontrol ediyiö dedim duşta gerçekten doğruysa eğer sizde yapın test almaya gerek kalmaz artıkAynen bendende okadar...ayy hafi inşallah gebelik olur üçümüzdede benim umudum yoktu azıcık umutlandımmı sanki bu ay gebe kalan çok kişi var niyeyse bilemedim
ay evet yaaa bu ay mart kedileri gibi yarasın inşallahAynen bendende okadar...ayy hafi inşallah gebelik olur üçümüzdede benim umudum yoktu azıcık umutlandımmı sanki bu ay gebe kalan çok kişi var niyeyse bilemedim
evet bende baktık nisan hamişlerine hadi inşallahhh pozitif düşünelim pozitif olsunay evet yaaa bu ay mart kedileri gibi yarasın inşallahdiğer topikte çok arkadaş hamilelik öğrendi bu ay. resmen 1 elin parmakları kadar kaldık hamilelik haberini henüz alamayan
Nasıl oluyor? Zararı yokmuevet gerçekten nisan ayı uğurlu geldi sanırım birde bi belgesel de izlemiştim eaki zaman da kadınlar parmakla kontrol ediyormuş geçen günde burda bi bayan yazmıştı bende kontrol ediyiö dedim duşta gerçekten doğruysa eğer sizde yapın test almaya gerek kalmaz artık
İnşallah canım ya inşallah bizde alalım bu ay hamilelik haberini ama sağlıklada kucağımıza alalımay evet yaaa bu ay mart kedileri gibi yarasın inşallahdiğer topikte çok arkadaş hamilelik öğrendi bu ay. resmen 1 elin parmakları kadar kaldık hamilelik haberini henüz alamayan
herhangi bir zararı olmuyo çünkü vajinusmus hastalarıda bu işlemi yapıyo parmağını uzattığında rahim duvarı değiyorsa eline değilsin değmiyosa hamilesin ve bende ilk bir iki ay korktuğum için ilişki yaşayamadım doktorum da bana hunu önermişti ve dün gerçekten değmedi parmağıma o yüzden test yapınca pozitif çıkarsa %100 doğruNasıl oluyor? Zararı yokmu
inşallah kuzum tek isteğim bu gerçekten içim kıpır kıpır sanki hissediyorum ama bilmiyorum ilk defa bu ay denedik çünkü çocuk işiniİnşallah canım ya inşallah bizde alalım bu ay hamilelik haberini ama sağlıklada kucağımıza alalım
hadi ya kısmet artık napalımMerhaba bu benim de başıma gelmişti daha sonra adet görmüştüm. İnşallah gebesindir ama her ihtimali düşün çok heveslenme yine de sonrası hüsran oluyo
Canım kesinlikle hamilesindir benim de boyle olmuştu ve hamileydimdaha önce test yaptığımda kesinlikle ikinci çizgiyi görmemiştim. şimdi reglimi henüz 7 gün var test yaptım bir tesstte 1 saat diğernde 3-4 saat sonra ikinci çizgiyi farkettim resimlerini gönderiyorum halkında bilgisi olan cevap yazablirmi acaba ? Eki Görüntüle 2621582 Eki Görüntüle 2621582
İlk 5 dk geçerlidir. Daha sonraki dakikalarda test bozulur.daha önce test yaptığımda kesinlikle ikinci çizgiyi görmemiştim. şimdi reglimi henüz 7 gün var test yaptım bir tesstte 1 saat diğernde 3-4 saat sonra ikinci çizgiyi farkettim resimlerini gönderiyorum halkında bilgisi olan cevap yazablirmi acaba ? Eki Görüntüle 2621582 Eki Görüntüle 2621582
daha önce test yaptığımda kesinlikle ikinci çizgiyi görmemiştim. şimdi reglimi henüz 7 gün var test yaptım bir tesstte 1 saat diğernde 3-4 saat sonra ikinci çizgiyi farkettim resimlerini gönderiyorum halkında bilgisi olan
ayy inşallah kuzum benim çok saolllCanım kesinlikle hamilesindir benim de boyle olmuştu ve hamileydim
yarın sabah yapıcam inşallah bugün aldım ama ilk idrarla yapmak istiyorum çünkü çok sıcı tüketen biriyim gün içinde bakalım yarın sabah çıkarsa atarım çıkmazzsada haber veririmHamilemisiniz çok merak ettim
aa senn nişan bence o hayırlı olsun şimdiden canım benim çok sevindimmmCanım benim 5 dkda hepsi silik çizgi çıktı belirgin hemde ama bi baktım iki saat sonrasında kahverengi lekelenmelerşm oldu gittim hast kan verdim bi saat sora alcam sonucu
Valla ben o kadar umutlanamıuorım canım mmalesef inşallah dediğin gibidiraa senn nişan bence o hayırlı olsun şimdiden canım benim çok sevindimmm
bırak negatif düşümeyi zaten testindede çıkmış niye ümitlenmiyorsun kiValla ben o kadar umutlanamıuorım canım mmalesef inşallah dediğin gibidir
Ümitleniptee negatifi gördüğümde daha cok yıkılmak istemiyorum umarım hamileyimdir tabikide ama daha dere görmeden paça sıvamak istemiyorum çok oluyo çünkü testte pozitif görüp kan testimde negatif olanbırak negatif düşümeyi zaten testindede çıkmış niye ümitlenmiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?