- 20 Nisan 2020
- 20
- 3
- 1
tam bi çizgiyi görsem regliyi bekleyip öyle gitmek istiyorum ama onuda göremiyorum ki hep kararsız çıkıyo ya şimdi erken bi test var sabah onu yapıcam çıkarsa yine böyle gidicem artık napalımYeni gördüm testti yapmışsın test pozitif hastaneye gitsene bi..
Hakkın da hayırlısı olsun inşallahtam bi çizgiyi görsem regliyi bekleyip öyle gitmek istiyorum ama onuda göremiyorum ki hep kararsız çıkıyo ya şimdi erken bi test var sabah onu yapıcam çıkarsa yine böyle gidicem artık napalım
Canım bence senin elindeki testler bozuk ilk testler belirgindi şimdiye dek pik yapmış olması gerekirdi. Bence eczaneden farklı test al derim.Ayrıca bizim yumurtlama günümüz aynıydı hatırlarsan ben adet olmadım ama bugün tesst yaptım ilk beş dk çıkmadı yani negatif lakin bir iki saat sonra senin bu yaptıkların gibi hayalet çizg çıkıyor ki zaten dikkate almayın deniliyor çünkü kendi yeri koyulaşıyor azıcık bekleyince...hamilelik valsa zaten çıkardıhayalet çizgi sanmıştım ama bildiğin çzigi varmış
olablir tatlım artık yapmıycam ya çok düşmemeye karar verdim şuanCanım bence senin elindeki testler bozuk ilk testler belirgindi şimdiye dek pik yapmış olması gerekirdi. Bence eczaneden farklı test al derim.Ayrıca bizim yumurtlama günümüz aynıydı hatırlarsan ben adet olmadım ama bugün tesst yaptım ilk beş dk çıkmadı yani negatif lakin bir iki saat sonra senin bu yaptıkların gibi hayalet çizg çıkıyor ki zaten dikkate almayın deniliyor çünkü kendi yeri koyulaşıyor azıcık bekleyince...hamilelik valsa zaten çıkardı
Ben adet oldum şimdi hayırlısı artık üzüldüm ama elden ne gelirolablir tatlım artık yapmıycam ya çok düşmemeye karar verdim şuan
Hayırlısı böyleymiş canım.Ben adet oldum şimdi hayırlısı artık üzüldüm ama elden ne gelir
Aynen öyle aen neyaptın canım... off artık beklemekten yoruldum en iyisi rafa kaldırmak bu işiHayırlısı böyleymiş canım.
Evet zaten düşünmeyi bir bırakabilsek, o zaman sevineceğiz. Doktorum bana hep derdi, kaç tane bebek isteyen hastam varsa unuttukları ayda hamile kaldılar diye. Ama şu karantina günlerinde de 4 duvar arasında unutabilmek zor.Aynen öyle aen neyaptın canım... off artık beklemekten yoruldum en iyisi rafa kaldırmak bu işi
Aynen canım vallaha ya bn il yıl hiç takmadım ama gene olmadı benim nasip olmadığı için olmuyo sonra gebe kaldım iki aylıkken düşürdüm ve tüm testlerimizde temiz çıktı.bu benim sınavım benceEvet zaten düşünmeyi bir bırakabilsek, o zaman sevineceğiz. Doktorum bana hep derdi, kaç tane bebek isteyen hastam varsa unuttukları ayda hamile kaldılar diye. Ama şu karantina günlerinde de 4 duvar arasında unutabilmek zor.
Canım seni çok iyi anlıyorum, en azından şöyle düşün: sonu kötü olsa da bir bebeğin olmuş yani gebe kalabiliyorsun. Vücudunda sıkıntı yok. Bizim de tüm testlerimiz tertemiz ama Allah vermedi mi vermiyor işte.Aynen canım vallaha ya bn il yıl hiç takmadım ama gene olmadı benim nasip olmadığı için olmuyo sonra gebe kaldım iki aylıkken düşürdüm ve tüm testlerimizde temiz çıktı.bu benim sınavım bence
Canım vallaha oda süpriz oldu yoksa birde başarısız tüp bebek tedavim oldu. Artık yaşta geçiyor bu gidişle ne yumurta kalacak nede bişey. Ben sanırım farklı bir merkezde haziranda tekrar tüp bebek yaptırtacam. Çok yoruldum olmazsa ise bırakacaz eşimlede konuştuk demin.Canım seni çok iyi anlıyorum, en azından şöyle düşün: sonu kötü olsa da bir bebeğin olmuş yani gebe kalabiliyorsun. Vücudunda sıkıntı yok. Bizim de tüm testlerimiz tertemiz ama Allah vermedi mi vermiyor işte.
ne kadar süredir deniyorsun canımAynen öyle aen neyaptın canım... off artık beklemekten yoruldum en iyisi rafa kaldırmak bu işi
Bir yıl oldu isteyeli olmuyor.yaş geçmeden tüp bebek deneyelim dedik 8. ay yaptırdık olmadı sonra kendiliğimden gebe kaldım iki aylıkken düşürdümne kadar süredir deniyorsun canım
Canım vallaha oda süpriz oldu yoksa birde başarısız tüp bebek tedavim oldu. Artık yaşta geçiyor bu gidişle ne yumurta kalacak nede bişey. Ben sanırım farklı bir merkezde haziranda tekrar tüp bebek yaptırtacam. Çok yoruldum olmazsa ise bırakacaz eşimlede konuştuk demin.
Amin canım hepimiz için inşallah sen neyaptın yaptınmı testhayırlısı olsun canım belli olmaz tam vazgeçmişken de olur bir andaAllahın ne zaman dilediğini bilemeyezki
evet negatif çıkıverdiAmin canım hepimiz için inşallah sen neyaptın yaptınmı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?