Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar gebelikten şüphelendiğim için 3 ayrı test yaptım üçüde 3-4 saat sonra silik çizgi
- Konu Sahibi sevinceee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inşallahhh öyledirrr yasak geçince bi test daha yapıcam inşallah ona göre kan testi veririm ama merak ettim yinede acaba mı diyeÇizgiler çok belirgin bu belirginlikte hemende çıkabilirdi aslında. Bence gebesiniz bu sonuçlara göre. Kan testi yaptırıp kesinleştirin. varsa sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ama hemen çıkmadı ben bi beş dk sonra bıraktım yapıp 2 saat sonra falan gördüm o yüzden şüpheleniyorum bundna önce yaptığıma da bakardım ama hiç ikinci çizgiyi görmemiştimSilik değil ki normal 2. Çizgi bu, hayırlı olsun
- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 36
ay inşallah çok teşkkür ederim yorumlar içinnnBence hamilesin
- 25 Ocak 2018
- 124
- 117
- 103
- 33
- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- 63
gebesin canim bagzi testler boyle sonyc veriyor maeka albiyse bir kez daha dusun yaniltabilitdaha önce test yaptığımda kesinlikle ikinci çizgiyi görmemiştim. şimdi reglimi henüz 7 gün var test yaptım bir tesstte 1 saat diğernde 3-4 saat sonra ikinci çizgiyi farkettim resimlerini gönderiyorum halkında bilgisi olan cevap yazablirmi acaba ? Eki Görüntüle 2621582 Eki Görüntüle 2621582
Hamilelik var benim testlerim 1ci gün 4 saat sonra çıktı. 2ci 2 saat sonra. Gecikmemin 5ci ve 10cu gunu 5 dkda çıktı.Eki Görüntüle 2621767
[/QUOTçok heycanlandımmm şuann benim 4 gün var regliye
gebesin canim bagzi testler boyle sonyc veriyor maeka albiyse bir kez daha dusun yanilt
oncomed ti testlerimgebesin canim bagzi testler boyle sonyc veriyor maeka albiyse bir kez daha dusun yaniltabilit
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Kızlar günaydın, ben de danışmak istedim sizlere. Öncelikle konu sahibi hayırlısı olsun, inşallah gebesindir Ben bu ay yumurtlamayı adetimin 17-18. Gününde arka arkaya gördüm, 19. Günü silinmişti. dün adetimin 25. Günü sabah 10.30 gibi ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Erken gebelik testlerinde çizgilerin olduğu yerde cam gibi bir şey vardı, ikinci çizgiyi anlayamadım, testi açıp baktım. Çizgi var gibiydi de yok gibiydi de. 10 dk geçti yine aynıydı. Eşim de o çizgi zaten testin içinde var olan bir şey, sen görmek istiyorsun dedi. Öğlen 15.00’te ve akşam 21.00’de teste bir daha baktım aynıydı. Yorumlar mısınız benim testimi de? adetim 30 gündür, 16. Günde yumurtlama görürdüm ama bu ay yumurtlamam 1-2 gün şaştı. Bu arada 14 nisandan beri yani döngümün 22. Gününden beri gün içinde ara sıra kahverengi lekelenmem geliyor peçeteye sildikçe. Testi farklı açılardan ve ışıktan çektim, o yüzden biraz fotoğraf koydum ben kuruma çizgisi diye düşündüm açıkçası
Eklentiler
tatlımmm ben görüyorum ama bazı testler böyle oluyomuş ama heycanla bekliycezz yarın bidaha yaparız sonra bidahaKızlar günaydın, ben de danışmak istedim sizlere. Öncelikle konu sahibi hayırlısı olsun, inşallah gebesindir Ben bu ay yumurtlamayı adetimin 17-18. Gününde arka arkaya gördüm, 19. Günü silinmişti. dün adetimin 25. Günü sabah 10.30 gibi ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Erken gebelik testlerinde çizgilerin olduğu yerde cam gibi bir şey vardı, ikinci çizgiyi anlayamadım, testi açıp baktım. Çizgi var gibiydi de yok gibiydi de. 10 dk geçti yine aynıydı. Eşim de o çizgi zaten testin içinde var olan bir şey, sen görmek istiyorsun dedi. Öğlen 15.00’te ve akşam 21.00’de teste bir daha baktım aynıydı. Yorumlar mısınız benim testimi de? adetim 30 gündür, 16. Günde yumurtlama görürdüm ama bu ay yumurtlamam 1-2 gün şaştı. Bu arada 14 nisandan beri yani döngümün 22. Gününden beri gün içinde ara sıra kahverengi lekelenmem geliyor peçeteye sildikçe. Testi farklı açılardan ve ışıktan çektim, o yüzden biraz fotoğraf koydum ben kuruma çizgisi diye düşündüm açıkçası
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Teşekkür ederimtatlımmm ben görüyorum ama bazı testler böyle oluyomuş ama heycanla bekliycezz yarın bidaha yaparız sonra bidaha
hayır öyle birşey olmadı
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
benim 14 nisandan beri lekelenmem var. endişeliyim çok. tuvalete gidip affedersin büyük tuvalete çıktıkça daha çok kahverengi lekelenmem geliyor. bugün pembemsiydi rengi. ne olduğunu anlayamıyorumhayır öyle birşey olmadı
yani tutununca lekelenme oluyo diye bliyorum araştırdım ama herkesde bu durum olmuyo inşallah hamilesindir dua edicembenim 14 nisandan beri lekelenmem var. endişeliyim çok. tuvalete gidip affedersin büyük tuvalete çıktıkça daha çok kahverengi lekelenmem geliyor. bugün pembemsiydi rengi. ne olduğunu anlayamıyorum
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Allah razı olsun, ben de tanışmasak da İnan burada okuduğum, duyduğum herkese dua ediyorum. Allah bir an önce sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin. Ben hamileliğe pek yoramıyorum. Belki de tutunamayan düşüyor, bilemiyorumyani tutununca lekelenme oluyo diye bliyorum araştırdım ama herkesde bu durum olmuyo inşallah hamilesindir dua edicem