Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

courtlawer

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
161
47
13
24
Kızlar merhaba
Bana geçen hafta iş yerimde patronum başka bir bölümde çalışan kıza iş görevini vermemi ve o kızda başka bir yeri arayarak bu hakında söylemesini söyledi, ve bunları bana o kıza aktarmamı söyledi. Bende bunun üzerine o kızı aradım ve dediklerini aynan söyledim. Bu kız da bana kendinizin yaptığınız şeyi kendiniz iletin dedi. Ben de o sırada yoğun olduğumdan ve ara dediği kişiyi tanımadığımdan kendisin yapmasını rica ettim. Ama not al dedi, ben de telefondan onun arkasından insanlarını sesini duyunca onlara dedi sandı çünkü ondan önceki arayışında da benim ile konuşmadan yanındekiler ile konuşuyordu. Ben de yine böyledir diye bekledim. Sonra yine not aldın mı dedi ben de neyi dediğim de arayacağın kişinin numarasını dedi. Ben de tekrar etmesini istedim. Tekrar etti ve not aldım. Sonra o numaranın ait olduğu kişinin ismini söyleyerek kendin ara dedi (aslında bu iş benim değil ona büyük patronun söylediği şey ve o görev benim yapmam işe girmiyor). Ben de tamam dedim ve telefonu kapadım. Sonra bu geri aradı ve bana sen benim yüzüme telefonu kapattın saygısız sen bana saygı duymuyorsun ben sana saygı duymamazliğın en büyüğünü göstericem sana kendini diğerlerinden farklı göstermeyi göstericem dedi ve kapadı. Ben de direk sinirden ağladım (sinirlendiğimde ağlama huyum var). Ve patrona söyledim. O da onu arayarak ona bağırdı. Sonra kız bizim bölüme gelerek benim ona çok saygızılık ettiğini ve kendi aramızdeki şey olduğunü onun buna karışmamasını ve telefon kayıtlarının var olduğunu ve benim ona tamam demeden direk yüzüne telefonu kapattiğimı söyledi. Bana da bunu söyledi ve bende ona tamam diyerek kapattığımı söyledim oda bunu inkar etti hatta telefon ses kaydını yanında birlikte çalışan başka kıza da dinlettigini ve onun da kendisini onayladığını, bana benim olayı abarttiğımı ve kendisine ben selam vermesem de onun bana selam verdiğini söyledi. (Selam meselesi şöyle, bu olaydan iki gün önce iş yerinde taksiden indiğinde ben de kendi taksimden inmiştim, ve bunun bir tık arkasından yürüyordum ama kızın ismini hatırlayamadım çünkü ben işe başlamama 8 ay doldu ve onun ismine benziyen başka bir kız ismi ile karıştırdım kendiside beni gördü ama görmezlikten geldi, yürür iken arabada erkek çalışanlar vardi bu onlara araba penciresinden kafa hizasini yaklaştırarak selam verdi onlara ben de biraz tuhaf oldum ve orada o arabadekiler onun ismini söyleyince ismini hatırladım. Ama böyle yaptığı icin ben de selam vermeden arkasından yürüdüm, sonra yüz yüze gelince selamlarım diyerekten.. ve iş sonunda yüz yüze geldik ve selamladım).. şu anda beni gördüğünde sanki gözleri tavanda daire çiziyor, burun kanatları iyice havayla doluyor. Benim içim de ona olan öfke falan da yok nedense, yani içim rahat, ama böyle davranışlarını gördüğüm de midem kaldırmıyor. Ben ona yarından selam diyerek geçsem mi yoksa umursamayımmı, ha şuanda da umursamiyorum ama davranışlarından rahatsız oluyorum. Bu yüzden size danışmak istedim.

İş yerınde karşılıklı çalışılacaksa merhaba de geç en azından kafasında kurduğu şeyiN yanlış olduğunu kendı kendıne yedirsin karşı taraf ,daha ileri muhabbet etmeye gerek yok . Profesyonel şekilde işinizi yapın

ama birlikte çalışmalarınız olmayacaksa umursamayın naptıgıyla ilgilenmeyin siz kendınıze yakışanı yapıp kafa sallar geçersiniz ayı iş yeri içinde oldugunuzdan dolayı ağzınızı açmadan .oda kendıne yakışanı yapıp burun şişirmeye devam etsin devrik gözleriyle

Bence uzak durun bu kisiden. Ses kaydini mudurunuze dinletti mi? Sacma sapan bir tutuma girmis bundan sonra onun islerini yapmayin bu sizin goreviniz iyi gunler diyip kapatin

Ne anlatıyosun canım ya
Daha bu hayatta neler yaşayacaksın boşver…
O verırse karsılık ver gec git
Selam vereyımmı vermeyeyımmı
Bukadar ayrıntıcı olup kendını yıpratma

Bence uzak durun bu kisiden. Ses kaydini mudurunuze dinletti mi? Sacma sapan bir tutuma girmis bundan sonra onun islerini yapmayin bu sizin goreviniz iyi gunler diyip kapatin
Hayır dinletmi ama sürekli ben de ses kaydı var o bana tamam demeden yüzüme kapattı dedi durdu

Yi
Ne anlatıyosun canım ya
Daha bu hayatta neler yaşayacaksın boşver…
O verırse karsılık ver gec git
Selam vereyımmı vermeyeyımmı
Bukadar ayrıntıcı olup kendını yıpratma
Yıpranmak değil de umrumda bile değil vijdanen rahatım ama sürekli boyle tavırlı görünce sizi bi yokluyum dedim)

O kızın telefonunda ses kayıt edici program varmış. Ben onu aradığımda konuşmamızı kayıt etmiş

çok güzel. o zaman ses kaydı hakkında yazışma yapın. ses kaydı aldığını belirttiği yazışmalarla hakkında suç duyurusunda bulunun. böyle saçma sapan insanlar için bu denli pasif davranmayın.

Benim ülkede böyle bir şey suç duyurusu sayılmıyor

Sadece ses kaydının benim canıma ya da benim yakınlarıma ciddi ve ağır zarar verdiği durumda suç sayılabiliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…