- 22 Şubat 2025
- 161
- 47
- 13
- 24
- Konu Sahibi courtlawer
-
Patronum bana şöyle dedi: sana davranışı benim yüzümden o tavırları bana yapıyor.. galiba araların da sorun varmış mış buda bana yansımış mışAllah patronunuza sabır versin, profesyonellik bu değil.
Hayır dinletmi ama sürekli ben de ses kaydı var o bana tamam demeden yüzüme kapattı dedi durduBence uzak durun bu kisiden. Ses kaydini mudurunuze dinletti mi? Sacma sapan bir tutuma girmis bundan sonra onun islerini yapmayin bu sizin goreviniz iyi gunler diyip kapatin
Madem oyle dinlet duyalim diyecektiniz. O ustunuze geldiginde cok sinmissiniz.Hayır dinletmi ama sürekli ben de ses kaydı var o bana tamam demeden yüzüme kapattı dedi durdu
Yıpranmak değil de umrumda bile değil vijdanen rahatım ama sürekli boyle tavırlı görünce sizi bi yokluyum dedim)Ne anlatıyosun canım ya
Daha bu hayatta neler yaşayacaksın boşver…
O verırse karsılık ver gec git
Selam vereyımmı vermeyeyımmı
Bukadar ayrıntıcı olup kendını yıpratma
Sinirlendiğimde çekiliyorum..Madem oyle dinlet duyalim diyecektiniz. O ustunuze geldiginde cok sinmissiniz.
Yok hakem yardımcısıSiz avukat mısınız?
hatta telefon ses kaydını yanında birlikte çalışan başka kıza da dinlettigini ve onun da kendisini onayladığını,
O kızın telefonunda ses kayıt edici program varmış. Ben onu aradığımda konuşmamızı kayıt etmişses kaydını kim ve neden alıyor?
O kızın telefonunda ses kayıt edici program varmış. Ben onu aradığımda konuşmamızı kayıt etmiş
Benim ülkede böyle bir şey suç duyurusu sayılmıyorçok güzel. o zaman ses kaydı hakkında yazışma yapın. ses kaydı aldığını belirttiği yazışmalarla hakkında suç duyurusunda bulunun. böyle saçma sapan insanlar için bu denli pasif davranmayın.
Benim ülkede böyle bir şey suç duyurusu sayılmıyor
Sadece ses kaydının benim canıma ya da benim yakınlarıma ciddi ve ağır zarar verdiği durumda suç sayılabiliniyorçok güzel. o zaman ses kaydı hakkında yazışma yapın. ses kaydı aldığını belirttiği yazışmalarla hakkında suç duyurusunda bulunun. böyle saçma sapan insanlar için bu denli pasif davranmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?