Annem hakkında

eelliff

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
72
16
8
19
kızlar selam, direkt konuya giriyorum bugün annemin kulağının arkasında bir şişlik çıktı Google falan yazınca korkutucu şeyler çıktı kanser vs. Şimdi şöyleki genellikle annemin sırt ağrıları oluyor kardeşlerim(1 yıl arayla iki doğum yaptı) doğduktan sonra annemin sırt bel ağrıları başladı sanırım epidüralden dolayı ve epidüral annemi mahvetti bu yüzden ağrıları var. İnternette ise bel ağrısı falan varsa bu şişliğin ciddiye alınması gerektiği yazıyor ama bilemedim. Annem çok stres ve sinir yapar bu haftada stresliydi ve regl idi bana bu yüzden çıktığını söyledi tabi ben internete bakınca stres oldum aklıma başka başka şeyler geldi. İçimi biraz rahatlatabilir misiniz yada nedir bu şişlik onuda bana açıklayabilir misiniz çok teşekkür ediyorum

Eklentiler

• IMG_1437.webp
    IMG_1437.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
kızlar selam, direkt konuya giriyorum bugün annemin kulağının arkasında bir şişlik çıktı Google falan yazınca korkutucu şeyler çıktı kanser vs. Şimdi şöyleki genellikle annemin sırt ağrıları oluyor kardeşlerim(1 yıl arayla doğum yaptı) doğduktan sonra annemin sırt bel ağrıları başladı sanırım epidüralden dolayı ve epidüral annemi mahvetti bu yüzden ağrıları var. İnternette ise bel ağrısı falan varsa bu şişliğin ciddiye alınması gerektiği yazıyor ama bilemedim. Annem çok stres ve sinir yapar bu haftada stresliydi ve regl idi bana bu yüzden çıktığını söyledi tabi ben internete bakınca stres oldum aklıma başka başka şeyler geldi. İçimi biraz rahatlatabilir misiniz yada nedir bu şişlik onuda bana açıklayabilir misiniz çok teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun teyzemde de vardı yağ bezesi dediler ama yine de doktora gidin muhakkak

Back
X