- 25 Şubat 2025
- 91
- -55
- 1
- 24
- Konu Sahibi dertliii4x
-
Hayır işte sorun orada herkes böyle düşünmüyor. Neden herkese aklaksızmış gibi muamele ediyorsunuz? Kimi baz alıyorsunuz merak ettim.Herkes boyle dusunur zaten
Calismiyorum evet yok herhangi biseyini gormedim bu dusunceler aklımdan hic çıkmıyorNişanlın çapkın mı dışarda etrafına çok mu bakıyor ? Bu kadar ısrarla güvenmediğinize göre yapmış bişey ama size birşey diyemim mi ? Vöyle ömür geçmez zor. Birde çalışmıyorsunuz sanırım evdesiniz.
boşta olduğun için kuruyorsun kafanda bir işe girsen evde düşünmek yerine kafan dağılır ailede ihanete falan mı şahit oldun ? yani bu denli kafada kurma olayı normal değil. Bak or....puyu kilide vurmuşlar kilidi ile oynaşmış o adam seni aldatacaksa eğer bunu senden habersiz de her bulduğu koşulda yapar ev olması şart değil bu kadar kontrolcü olmak normal değil uzaklaşır gider adam elinden erkekler çabuk sıkılır keza kadınlarda öyle biri sana sürekli böyle baskı yapsa çıldırırsın tam anlamıyla güven demiyorum kimseye ama insanlara baskı yapma bıktırırsınCalismiyorum evet yok herhangi biseyini gormedim bu dusunceler aklımdan hic çıkmıyor
Kafam allak bullak desemboşta olduğun için kuruyorsun kafanda bir işe girsen evde düşünmek yerine kafan dağılır ailede ihanete falan mı şahit oldun ? yani bu denli kafada kurma olayı normal değil. Bak or....puyu kilide vurmuşlar kilidi ile oynaşmış o adam seni aldatacaksa eğer bunu senden habersiz de her bulduğu koşulda yapar ev olması şart değil bu kadar kontrolcü olmak normal değil uzaklaşır gider adam elinden erkekler çabuk sıkılır keza kadınlarda öyle biri sana sürekli böyle baskı yapsa çıldırırsın tam anlamıyla güven demiyorum kimseye ama insanlara baskı yapma bıktırırsın
Kafam allak bullakboşta olduğun için kuruyorsun kafanda bir işe girsen evde düşünmek yerine kafan dağılır ailede ihanete falan mı şahit oldun ? yani bu denli kafada kurma olayı normal değil. Bak or....puyu kilide vurmuşlar kilidi ile oynaşmış o adam seni aldatacaksa eğer bunu senden habersiz de her bulduğu koşulda yapar ev olması şart değil bu kadar kontrolcü olmak normal değil uzaklaşır gider adam elinden erkekler çabuk sıkılır keza kadınlarda öyle biri sana sürekli böyle baskı yapsa çıldırırsın tam anlamıyla güven demiyorum kimseye ama insanlara baskı yapma bıktırırsın
Herkesi kendiniz gibi paranoyak sapik sanmayin kimse aglamaz bunun icinSizin basiniza gelseydi sizde aglardiniz
Ya insanlardan hersey beklenir kız aklını çelerse yani?
Akli kayar diye
Akli kayar diye
akli kayabilir çünkü
Sapik ??? Ne dediginizin farkinda misinizHerkesi kendiniz gibi paranoyak sapik sanmayin kimse aglamaz bunun icin
Bilmiyorum sizce?ne yapmayi dusunuyorsun?
Bilmiyorum sizce?
Hayir kaymiyor benim aklim gunun belli saatlerinde beraber olacaklar ama yan yana bu farkli bir durumSenin aklin ona buna kayiyor mu? Kaymiyor. merak etme onun da kaymaz.
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştirYa insanlardan hersey beklenir kız aklını çelerse yani?
Adamin basini yakmak mi? Benim yerimde siz olsaniz bu durumu kabullenir misiniz yaniGiden gitmiştir, gittiği gün bitmiştirkız isterse bir tarafını açsın yapmayacak olan adam yapmaz zaten. Güvenmiyorsan ayrıl, kıskançlıkla adamın başını yakma.
Kabullenmeyeceğin ne var ortada?Adamin basini yakmak mi? Benim yerimde siz olsaniz bu durumu kabullenir misiniz yani
Almak getirmek lazim oldugunda bir yerlere birakmak cogunlukla ayni ortamda bulunmak bazen ayni yerde bile kalmak mesela? Bunlar yetmez mi ?Kabullenmeyeceğin ne var ortada?
Hayir kaymiyor benim aklim gunun belli saatlerinde beraber olacaklar ama yan yana bu farkli bir durum
Yani sorunun ne olduğunu bilmiyorum hala. Bunlar sorun yaratacak şeyler değil ki? Bu kadar kuruntu çok gereksiz, nişanlına üzüldüm. Ne yapacak kız arabada üstüne mi atlayacak senin kırkağaç kavunu suratlı nişanlınınAlmak getirmek lazim oldugunda bir yerlere birakmak cogunlukla ayni ortamda bulunmak bazen ayni yerde bile kalmak mesela? Bunlar yetmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?