Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Tamam itiraf ediyorum ben de hoşlanmazdım aynı evde bir ay kalmalarından ama nişanlınızın bi suçu yok ki. Aklı çelinecek ne demek. Birincisi herkes avcı gibi nişanlınızın peşinde değil. İkincisi nişanlınız öyle hemen aklı çelinecek biriyse zaten sizi aldatır her türlü. Siz bi de bunu söylemişsiniz belli ki. Özür dilerim ama bu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek.

Ömrünüz boyunca tetikte mi olacaksınız? Her an yanında olmadığınıza göre dışarıda da her şeyi yapabilir. Aklı kayacak adamın her yerde aklı kayar. Bu arada gerçekten seven insanların aklı kaymıyor bilginiz olsun.

Umursamayip bisi sormayayim mi yani cunku her yan yana olduklarında tonlarca soru soracagim kendimi biliyorum

Bazi zamanlar evde olacak mecburiyet gereği ve bazen kalabilirde o zmn ne yapayim
Nişanlınızın iş yerinde hiç kadın yok mu? Ya da hiç sokağa çıkmıyor mu. Kusura bakmayın ama nişanlınız bi sapıkmış gibi davranıyorsunuz. Kalırsa gider odasında yatar. Ayrıca o kız da nişanlı birini baştan çıkarmaya meraklı değildir. Alt tarafı akraba ziyaretine geliyor.

Siz olsaniz napardiniz

Annesinin yeğeniyle bir ay anne evinde kalınca kıza hallenecek aile evinde bir şeyler yaşayacak tıyniyette adamı kendinize koca diye mi alıyorsunuz

Nişanlin Brad Pitt, Elon Musk veya tecavüzcü bir sapık değilse hiiiç bişey olmaz...Bişey olursa bil ki üçüncüsüdür...

Rahat davranamıyorum
Nişanlin tecavüzcü bir adam mı? Önüne gelene saldırır, kızı rahatsız eder , taciz tecavüz eder diye mi endişeleniyorsun? O zaman haklısın rahatsız olmakta ama bir tecavuzcuyle evlenecek olmak korkutmuyor mu seni?

Sürekli bu konuyu önüne serin ,habire tartışma çıkarın ki adamın aklında olmayan bi şeyi zorla aklına sokun.

Sürekli bu konuyu önüne serin ,habire tartışma çıkarın ki adamın aklında olmayan bi şeyi zorla aklına sok
Sürekli bu konuyu önüne serin ,habire tartışma çıkarın ki adamın aklında olmayan bi şeyi zorla aklına so

Sürekli bu konuyu önüne serin ,habire tartışma çıkarın ki adamın aklında olmayan bi şeyi zorla aklına sokun.
Umursamadan oyle durayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…