• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.
Zavallı kızın bişeyden haberi yok sen nerdeyse evlendireceksin onları

Akli kayar diye

akli kayabilir çünkü
Aklı bu kadar rahat kayabilecek biri olduğunu düşünüyorsanız zaten nişanlı olmanız hata. Bugün eve gelen yeğenden kıskanırsınız yarın başlası gelir onu kıskanırsınız. O zaman bu adam işe de gitmesin. Evlenince siz çalışın o evde otursun. Mazallah aklı kayar eder bir yerlere.

Akli kayar diye

akli kayabilir çünkü

aklı kaymak nedir, elinden bir kaza çıkması gibi mi? bu şey değil ki, direksiyon başındayken çalan telefona bakmanın kazaya yol açabilmesi değil, nişanlınız sizle bir birliktelikteyken (siz direksiyonsunuz) üveylerden bir kızın gelmesi (çalan telefon) ve aynı evde zaman geçirebilecek olmaları (telefona yanıt) falan değil... ne siz direksiyonsunuz, ne o kız bir telefon. kendi kendimi güldürdüm.

siz genç yetişkin insanlarsınız, elinizden birbirinize doğru kazalar meydana gelmez, bir şeyi yapıyorsanız yapmışsınızdır bu eylem kaza/ay öyle mi olmuş hiç fark etmedim gibi açıklanamaz. az çok birlikte olduğunuz kişinin karşı cinse bakış açısını, nasıl yaklaştığını bilirsiniz, benim bu konudan sezdiğim amiyane deyişle sevgilinizden yamuk bekliyorsunuz. daha önce bir şeyler oldu ve affettiğiniz ya da görmezden gelip sineye çektiğiniz mi oldu? kimse kimsenin gözü dışarıdalığına tolerans göstermek zorunda değil, bu bir hobi ya da kişilik özelliği değil çünkü, başınızı ağrıtmaya değmez.

Madem güvenmiyorsunuz, neden berabersiniz? Genel olarak böyle biri misiniz yoksa gerçekten aklınızda soru işaretleri mi var? Gerçekten kuruntulu bir insansanız, eşinizin yanındaki her dişi sizi rahatsız edecekse sizinle aynı kafada biriyle evlenin yoksa hayat ikinize de cehennem olur. Nişanlınıza da güvenmiyorsanız hemen ayrılın.
Yamuk nişanlınıza mı kaldı tüm kızlar diyeceğim ama neler okuyoruz, olur mu olur. Ama sizi üvey kuzeniyle aldatacak olan bir sapığı da normal bir erkekten ayırt edebilirsiniz bence. Şüpheniz varsa ayrılın

Madem güvenmiyorsunuz, neden berabersiniz? Genel olarak böyle biri misiniz yoksa gerçekten aklınızda soru işaretleri mi var? Gerçekten kuruntulu bir insansanız, eşinizin yanındaki her dişi sizi rahatsız edecekse sizinle aynı kafada biriyle evlenin yoksa hayat ikinize de cehennem olur. Nişanlınıza da güvenmiyorsanız hemen ayrılın.
Yamuk nişanlınıza mı kaldı tüm kızlar diyeceğim ama neler okuyoruz, olur mu olur. Ama sizi üvey kuzeniyle aldatacak olan bir sapığı da normal bir erkekten ayırt edebilirsiniz bence. Şüpheniz varsa ayrılın
Ya cocuk bisi yapmasa bile ya kiz aklina girerse mesela

Ya cocuk bisi yapmasa bile ya kiz aklina girerse mesela
Nişanlının aklına girilebilecek biri olduğunu düşünüyorsan ya nişanlına güvenmiyorsun ya da tüm erkeklerin bir tarafına sahip çıkamayan hayvanlar olduğunu düşünüyorsun ve bundan da kadınları sorumlu tutuyorsun. İlkiyse ayrıl, ikincisiyse biraz kendini geliştir. Dünyadaki tüm kızları işe yaramaz sevgililerinizi ayartmaya çalışan düşmanlar olarak mı görüyorsunuz?

İnşallah nişanlın yüzüğü atar🤲

Ya bu nasil yorum ne dediginizin farkında misiniz

bu kadar kötü sözler söylemek zorunda misiniz insan gibi bisey sordum yani madem hosunuza gitmedi okuyup gecin bu ne bicim cevap
Farkındayım , evlenip bosanacaginiza nişan atmış olursunuz. Böyle paranoyaklik böyle sapkınlık hayraalemet değil

Kizla ilgili bi bilgim yok erkek sonucta yani ne bilim kendine sahip çıkabilir mi aklima her sey geliyor
Şu yoruma ne tepki vereceğimi şaşırdım.
Güleyim mi?:KK70::KK70::KK70::KK70:
Midem mi bulansın? :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Neden, erkeklerin iradesi yok mu hanımefendi?
Her gördükleri kadının üzerine mi atlıyorlar o kontrol edilemez güdüleri yüzünden?
Siz tec*vüzcü erkeklere de kızmıyorsunuzdur? "Kadını görünce kendine sahip çıkamadı, kadın da öyle giyinmeseydi/davranmasaydı/o saatte orada olmasaydı" dersiniz muhtemelen. Baksanıza aynı çatı altında kadın bir misafir olduğunda kendine sahip olması bile şüpheli.
Sahiden ya, bu ne iğrenç bir bakış açısıdır.

Açıkcası hoş bir durum değil tabii ki. Ama ayrılmayı düşünebileceğiniz bir durum da değil. Kendi kendinizi doldurmayı da bırakın lütfen. Aklı çelinecek adamı, kız sidikli fare de olsa çeler. Değilse de feriştahı gelsin der yatar uyurum rahatça, kafaya da takmam. Bu konuda nişanlınızın da üzerne gitmeyin bence çirkin bir itham olur.

Açıkcası hoş bir durum değil tabii ki. Ama ayrılmayı düşünebileceğiniz bir durum da değil. Kendi kendinizi doldurmayı da bırakın lütfen. Aklı çelinecek adamı, kız sidikli fare de olsa çeler. Değilse de feriştahı gelsin der yatar uyurum rahatça, kafaya da takmam. Bu konuda nişanlınızın da üzerne gitmeyin bence çirkin bir itham olur.
Rahat olmayi başaramıyorum

Şu yoruma ne tepki vereceğimi şaşırdım.
Güleyim mi?:KK70::KK70::KK70::KK70:
Midem mi bulansın? :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Neden, erkeklerin iradesi yok mu hanımefendi?
Her gördükleri kadının üzerine mi atlıyorlar o kontrol edilemez güdüleri yüzünden?
Siz tec*vüzcü erkeklere de kızmıyorsunuzdur? "Kadını görünce kendine sahip çıkamadı, kadın da öyle giyinmeseydi/davranmasaydı/o saatte orada olmasaydı" dersiniz muhtemelen. Baksanıza aynı çatı altında kadın bir misafir olduğunda kendine sahip olması bile şüpheli.
Sahiden ya, bu ne iğrenç bir bakış açısı
Rahat olabilmek istiyorum siz olsaniz ayni durumda napardiniz

Back