- 25 Şubat 2025
- 91
- -55
- 1
- 24
- Konu Sahibi dertliii4x
-
O kadar cok tartisma cikardim ki tanistiracagi varsada yine tartisirim die tanistirmazGüvenmeyi öğrenmekle başlayabilirsin. Çünkü evliliğe giden bir ilişkide güven yoksa, problem vardır. Kuruntu yapmak yerine açık bir iletişim şeklini deneyebilirsin. İhtimaller üzerinde durmaktansa gerçek hayatta ne olup bittiğini gözlemlemelisin.
Kızla tanışmayı teklif edebilirsin. Sonuçta aileden sayılır. Sen de nişanlısısın.
Yani bu konu için mi tartıştın ne gerek var. Kadın dediğin biraz politik olur. Ne o öyle ergen gibiO kadar cok tartisma cikardim ki tanistiracagi varsada yine tartisirim die tanistirmaz
Nisanlin da sana karsi boyle mi?
Iste elimde degildi yani zorlasam bile yok der muhtemelen tartisma cikaririm yine dieYani bu konu için mi tartıştın ne gerek var. Kadın dediğin biraz politik olur. Ne o öyle ergen gibi
E o zaman sen de biraz sakinle yani. Bu hayat böyle geçmez ki? Karşına çıkan herhangi bir kadın için sürekli böyle mi davranacaksın?Iste elimde degildi yani zorlasam bile yok der muhtemelen tartisma cikaririm yine die
Aklima cok sey geliyor inanin engel olmak istiyorum bu durumaE o zaman sen de biraz sakinle yani. Bu hayat böyle geçmez ki? Karşına çıkan herhangi bir kadın için sürekli böyle mi davranacaksın?
Onceden boyleydi sonra kendini degistirdi boyle degil
Dedigim gibi onceden cok yapıyordu sonra uyardim yapmak istesem cok yolu var sıkma beni yapmıyorum iste anla dedigim icin birakti bu huyunu uzun suredirBak ablacim sen bunlari belli ki sevgi saniyorsun ama sevgi boyle bir sey degil. Sen ya kendine guvenmiyorsun ya karsindakine guvenmiyorsun. Nisanlin da onceden boyleymis muhtemelen o sana guvenmeye basladi. Bunlar normal seyler degil. Dusunsene nisanlin sana surekli boyle ithamlarda bulunsa ne hissedersin? Benim aklim kit mi ki baskasina kayacak dersin dimi?
TamamYa millette zaten sizin nişanlınıza hayrandı,nasıl baştan çıkarsak diye düşünüyorduBüyük ihtimalle sana geldiği kadar etrafa çekici gelmiyodur merak etme .
Size gore oyle biraz anlamaya calissaniz insanlari keskeBirde konudan değil ama cevaplardan konu çok fake gibi geldi .Değilse de bu düşünce tarzı ne bileyim yaaa biraz şey geldi bana .Ergence.
Ben kesinlikle ayrılırdım zaten cevapları zihninde verdiğin için sende tartışma çıkarıyor ve ağlıyorsun. Bazen ihaneti en kötü haliyle yakalamayı beklememek gerekiyor bu durumu dizilerde görüyoruz bir erkek bir kadın gelir ihtiyaçları vs için yardımcı olurken aşıkoluverir. Üzgünüm ama bi gün ayrılmak istiyorum bende bilemezdim böyle olacağını aşık olduk elimizde değil mesajını almak istemiyorsan bitir ve kurtulKızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.
Kafam daha da karistiBen kesinlikle ayrılırdım zaten cevapları zihninde verdiğin için sende tartışma çıkarıyor ve ağlıyorsun. Bazen ihaneti en kötü haliyle yakalamayı beklememek gerekiyor bu durumu dizilerde görüyoruz bir erkek bir kadın gelir ihtiyaçları vs için yardımcı olurken aşıkoluverir. Üzgünüm ama bi gün ayrılmak istiyorum bende bilemezdim böyle olacağını aşık olduk elimizde değil mesajını almak istemiyorsan bitir ve kurtul
Kesin sevişirlerBu olayda sizce güvenmek mantıklı mi kizla ayni evde kalacak diyorum farkinda misiniz
Bence de kız oraya oğlanı yoldan çıkarmaya geliyor. Büyük ihtimal oğlan da yoldan çıkar. Artık sevişirler mi ileride anlaşıp evlenirler mi bilinmezKesin sevişirler
Ne sacmaliyorsunuzBence de kız oraya oğlanı yoldan çıkarmaya geliyor. Büyük ihtimal oğlan da yoldan çıkar. Artık sevişirler mi ileride anlaşıp evlenirler mi bilinmez
Ama konudan ten anladığım oğlanın konu sahibinden ayrılması gerektiği. Konu sahibi hiç normal düşüncelerde değil..
Komik miKesin sevişirler
Saçmalamak mı? Ablacım sizin düşünceleriniz şimdi normal mi?Ne sacmaliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?