kizlar, eşlerinize sahip çıkın...

kocaya sahip çıkmak nedir yahu . Başkasına gidecekse cehenneme kadar yolu var .Zorla mı tutacağız .
Bir iki ırspıyla gönül eğlendirince de siz yine karılarına dönmeyecek mi zannediyorsunuz ?

Kardes bir ara bir konu açılmıştı.
Siz siz olun evli erkeklerle beraber olmayin diyordu.
Umarim öğütleri ise yaramistir onun da..

Ya normalde bdvde konularla dalga geçmem geçilmesine de sinir oluyorum ama bu nedir?Aldatan erkeklerin eşleri sahip çıkmadığı için mi aldatiyor? O kadar üzülüyorum ki nasıl bilinç altimiza işlenmiş erkek aldatiyosa eşi de sebep oluyor yani öyle mi ?kimse birbirinin malı ya da sahibesi değil.Hele çapkın erkeklerin koruması hiç değil.Herkes kendine sahip çıkmalı.

canım kapattığı facebook hesabında, yani sana mesaj yazdığı facebook hesabında fake olduğuna dair bi iz yokmuydu? arkadaşları falan normal yorum, beğeni falan yapıyomuydu? ve uzun zaman önce acılmıs bi hesapmıydı?

Kardes bir ara bir konu açılmıştı.
Siz siz olun evli erkeklerle beraber olmayin diyordu.
Umarim öğütleri ise yaramistir onun da..
yaradığını pek sanmıyorum..
yaramış olsaydı kocanıza sahip çıkın vari konular açılmazdı..

Koskoca heriflere çocuk muamelesi yapmıyor musunuz şöyle... :)
Bir adamın davranışlarından ya annesi, ya da karısı sorumludur tabii. He he evet, herkes çocuğun, pardon kocasının elini sıkı tutsun.

Esinize sahip cikin derken arkadas kesinlikle kotu niyetli degil uyarmaknistemis hepimiz o kadin yerinde olabilirdik tamamen guvencemiz eslerimizde elbette yok allahim korusun elbette sizde sukurku iyi farketmissiniz

Tebrikler süper yorum

Herkesin kocisi mükemmel asla aldatmsz o sevgili karicigini düşünür her an degil mi? Yahu aldatanlar kimler? Iste sokakta adamlarin cogunun gozleri fildir fildir. Kiz uyarmis resmen bir dayak yemedigi kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…