• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar, eşlerinize sahip çıkın...

senin karşına şerefsiz karaktersiz biri çıkmış, biz kocalarımızı eve kapatsak ne olur. içinde varsa, adam değilse her şekilde yapar yapacağını.
flörtöz bi durum yoksa evlilik şakaları nasıl yapılıyo.
inşallah karısı böyle karaktersiz bi kocası olduğunun farkına varır

Allah ıslah etsin onu ve onun gibi zihniyete sahip insanları, ama hakikaten ben de anlamadım. aldatan kişi "koca" burda , sen neden kadınlara "kocanıza sahip çıkın" diye tavsiye veriyosun ??? içinde olan sahip çıkılsa da yapar çıkılmasa da..

Kocalariniza sahip cikin (bende) hep onlarin yüzünden! Iki güzel lafa kanip ve hatta parmaginda yüzügü olsada (bundan hoslananlar bile var) kocalarimiza asilan kizcagizlarimiz masum.... Ne diyosunuz yaaa? Allah o aldatan kocalarinda onlara (sözde)aldanan kizcagizlarimizinda belasini versin, ne diyim...:KK14:

Kizlar konu sahibesine katiliyorum. Ben de kesinlikle boyle dusunuyorum. Geregini de yapiyorum. Fotograf cekilmeyi de ihmal etmedim. Kocamla gezinti keyfi.

leash15n-1-web.jpg

Kendi kocam diye soylemiyorum poposu da tas gibidir keratanin.

Kizlar konu sahibesine katiliyorum. Ben de kesinlikle boyle dusunuyorum. Geregini de yapiyorum. Fotograf cekilmeyi de ihmal etmedim. Kocamla gezinti keyfi.

leash15n-1-web.jpg

hahahaha günün anlam ve önemine en uygun mesaj bu :70:

leash15n-1-web.jpg

bu bilgilendirici foto için çok teşekkürler,tasma ne de yakışmış Maaşallah:KK28: darısı benim kocişime

yazdıklarını okuyunca bi an aklima evim sensin filminde fahriye evcenin basina gelenler geldi :) allah yardim etmiş sana

bu bilgilendirici foto için çok teşekkürler,tasma ne de yakışmış Maaşallah:KK28: darısı benim kocişime
Sag ol sekerim. Yalniz seninkin de boyle popo var mi? Simdi tepsi popo dedigimiz turdense hic girmeyin tasma olayina, goz zevkini bozmayin toplumun. Kelepce oneririm onun yerine.

Back
X