kızlar bı anlatsam bana delı dersınız zinet alıyolar borcla ve sonra onları satıyolar ve borcu bana kalıyo nasıl bır anne babadır bunlar ve durumları ıyı para tutmuyolar dügünde kuaför paramı bile takılan paralardan verdım bu kadarıda olmaz yaaa ve tek erkek cocugu eşim hiç bir hazırlık yapmamışlar hala dügün borcu ödüyoruz hiç bir emeklerı yok hatta kösteklerı var
karsilikli verip alinirsa sen sIKISTIGINDA sana onlar sIKISTIGINDA SIZ YARDIM ETSENIZ INSANA KOYMAZ AMA HEP SIZDEN BEKLENIRSE TABIKI HIC hos olmaz onlara para verdiginizde siz sikinti cekiyorsaniz bunu kirmadan beyini tatli dillilikle dile getirirsin cektigin sikintilari
ya su anda aglamaktan zor yazıyorum valla o kadar üzgünüm ki artık oda gözümde yok ailesinide kendisini de istemiyorum bıktım artık ya senağlamabenim aileme gelince bin dereden su getiriyor kendi ailesinde ise akan sular duruyor.evlilik bu mudur arkadasım bilen bana söylesin allah için.
bi tek bizdemi var diyodum düğünde takılan alın para takı vs. hiç biri verilmedi üztüne takılan bilesikler 2 ay sona geri istendi daha 3 aylık evliyim söleyin ben napayım
NEDEN YA BANA ANLATABİLİRSİN
ayy beklemez olurlarmı,aç kurtlar gibi hemde,bi faydalarını görmedik,gölge etmeselerdi bari..
en sinir olduğum konu.kimse kimseden bişey beklemesin..
ya su anda aglamaktan zor yazıyorum valla o kadar üzgünüm ki artık oda gözümde yok ailesinide kendisini de istemiyorum bıktım artık ya senağlamabenim aileme gelince bin dereden su getiriyor kendi ailesinde ise akan sular duruyor.evlilik bu mudur arkadasım bilen bana söylesin allah için.
düğünde takılanlar ve bilezikler sana aittir istenmez.tabikide verilmez.ama maddi yardım çok normal.sen onlara ne kadar verirsen allahta sana okadar verir.bizde eşimin ailesine yardım ediyoruz.ilk evlendiğim zamanlar çok zoruma gidiyordu.tartışıyorduk.baktım biz onlara destek oldukça kazancımız daha çok arttı.sonuçta onlarda anne baba evladından bişeyler bekler değilmi.şimdi 15 yıllık evliyim 14 yaşında kızım var ileride onun bana maddi manevi sırt çevirmesini düşünemiyorum bile.
ya evlendiğimizden beri sürekli bizden maddi talepleri oluyorartık sıkıldım bu durumdanKötü Kazen eşim itiraz etmeden hemen gönderiyor elinde ne varsa ailesidir tabiki ihtiyacları oldugu zaman yardımcı olmalı ama sürekliliği beni üzmeye başladı:çok üzgünüm:bu sebepten birbirimizi kırmaya basladıksenağlama bana akıl verin yada benimle aynı sorunu yasayanlar paylaşsınlar lütfensenağlama
eşimin veya benim ailemin paraya ihtiyaçları olursa elimden geldiği kadar yardım ederim onlarda bize ederler.
ama biz borç alır borç veririz.a tabi zor durumda olurlarsa karşılıksız olarak her iki aileyede yardım ederiz ama senin ailen benim ailem olmaz olamaz çünkü biz bir aileyiz onun ailesi benim benim ailem onunda ailesi önce bu kabullenmeli bence.
seni cok iyi anliyorum canim zira bende aayni seyleri yasadim belki hala da yasiyor olacaktim ama beni para vermek degil verdigimin inkar edilmesi yikti :1no2: bende artik dur dedim hem o zaman cocugumuz yoktu ve ayni evi paylasiyorduk simdi ise hem cocugum var hemde sorumluluklarim onlar bana versin artik bence sende esini kirmadan bunu anlatmaya calis herks kendi ayaginin uzerinde dursn dimi ama
gerçekten hiç hoş şeyler değil bunlar... senin ailenin ihtiyacı olduğunda onlarada yardım etmeli..
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun eşim o konularda çok düşüncelidir..
ayrım yapmaz kesinlikle.. yarın kardeşinin doğum günü ayakkabı istiyordu
ben ayakkabı aldım. anneminde ayakkabıları eskimişti annemede alıverdim..
akşam eşime söylediğimde iyi etmişsin getir bakıym dedi...
Allahım hepinize nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?