- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
eminim öyle düşündüğünüze:1hug:
o adalet kavramını... kendi açımdan söylüyorum.biz de görmedik...görümcemin durumları iyi olmadığı ve köyde yakınlarında olduğu için,ellerinde ne varsa kızlarına veriyorlardı{evlat ne de olsa.anlayabiliyorum}bizden de onlara ayrıca destek olmamızı malesef hep beklediler.üzülmesinler diye yaptık da...bildiler mi ?yooo.görümcemler tarafından kötülük olarak geri döndü:çok üzgünüm:.ölümlü dünya... düşünüyorum da maddi nedenle asla zor duruma düşmedik...onların duaları nedeniyle belki de,hayal bile edemiyeceğim kadar her arzuma zamanla kavuştum...sıkıntılarımız olmuyor mu şimdi?oluyor tabii..hayatın her devresinde malesef ya ailesi,ya evladınız ya da çevreniz bi şekilde sizi sıkıntıya sokabiliyor...sonuç böyle oluyor diye,evladımızı da,ana babamızı da,muhtaç durumdakileride hiç ama hiç düşünmeyelim o zaman....o da hiç olmuyor...malesef bu problemler her evde var
[COLOR="Purple"]Canim sanirim soylemek istedigimi yanlis anladin. Muctah durumda olurlarsa [/COLOR]kesinlikle yardim ederim ama kendi parasini ogluna yedirdigine gore, onun borclarini kapattigina gore demek ki bunlarin paraya ihtiyaci yOk.
Kusura bakmasin hic kimse, bu durumda kesinlikle para veremem.
Ben calisip alin terimi dokuyum gecem gunduzum belli olmasin kendi yedirdigi yetmiyormus gibi benden aldigini da onun avucuna saysin.yasakkelime
Olmaz oyle sey.Kötü KazenKötü Kazen