- 30 Nisan 2023
- 2.128
- 2.182
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Kızlar selam
3 4 ay sonra eşimle evliliğimizin 3. Senesi olacak
şükür ki güzel ilerliyor , eşimle çok uyumluyuzdur birbirimizi çok severiz 
Bugün size bir konudan bahsetmek istiyorum. Eşimle hediyeleşme konusunda pek iyi değiliz
yani işte doğum günüdür , özel günlerdir hediye alıyoruz herkes gibi ama birbirimizin zevkini tutturmakta zorlanıyoruz 
Şimdiye kadar güzel seçimler de yaptık, hiç yapmadık demiyorum. Ama mesela eşime mont almak istiyorum diyelim , sürpriz yapıp riske girmek istemiyorum beğenmez giymez diye çekindiğimden seçici çünkü. Bak diyorum ben bunları beğendim sence nasıl diyorum , beğenmiyor
yani normalde ilişkimizin her evresinde çok uyumluyuz tamam ama giysidir saattir ayakkabıdır sevdikleri dışına çıkmak istemiyor, oğlak burcu bi alakası var mı bilmiyorum. Benim beğendiklerim de bence çok hoşlar , sadece onun neyi beğeneceğini kestiremiyorum. Ve bazen de benim beğendiklerimi kullansa ne güzel olurdu diyorum 
Yani o da bazen benim neyi beğeneceğimi kestiremiyor. Yani sizce bu neden böyle oluyor , 3 sene olacak biz bu konularda birbirimizi tanıyamadık mı ? Bunlar çok önemli şeyler mi bilmiyorum. Bu arada beğendiğim montların fiyatını yüksek buluyor , fiyatı düşük olanları beğeniyor
acaba benim attıklarımı beğeniyor daaa, parasından dolayı almayayım diye mi yapıyor , bir iç rahatlığı ile hediye alamıyorum ya , bana tavsiye verin 
Beğendiğim birkaç montun fotoğrafını ekliyorum , işte cepleri düzmüş ellerini koyamazmış çapraz olunca ellerini koyuyormuş ısınıyormuş o yüzden beğenmiyormuş
sizce bu montlar çok güzel değil mi ya
Ekleyeyim , yıl dönümü için değil , montu içinden geldiği için almak istiyorum
3 4 ay sonra eşimle evliliğimizin 3. Senesi olacak

Bugün size bir konudan bahsetmek istiyorum. Eşimle hediyeleşme konusunda pek iyi değiliz

Şimdiye kadar güzel seçimler de yaptık, hiç yapmadık demiyorum. Ama mesela eşime mont almak istiyorum diyelim , sürpriz yapıp riske girmek istemiyorum beğenmez giymez diye çekindiğimden seçici çünkü. Bak diyorum ben bunları beğendim sence nasıl diyorum , beğenmiyor

Yani o da bazen benim neyi beğeneceğimi kestiremiyor. Yani sizce bu neden böyle oluyor , 3 sene olacak biz bu konularda birbirimizi tanıyamadık mı ? Bunlar çok önemli şeyler mi bilmiyorum. Bu arada beğendiğim montların fiyatını yüksek buluyor , fiyatı düşük olanları beğeniyor

Beğendiğim birkaç montun fotoğrafını ekliyorum , işte cepleri düzmüş ellerini koyamazmış çapraz olunca ellerini koyuyormuş ısınıyormuş o yüzden beğenmiyormuş

Ekleyeyim , yıl dönümü için değil , montu içinden geldiği için almak istiyorum
Eklentiler
Son düzenleme: