Kızlar eşimle hediye zevkimiz farklı mı :)

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.871
1.974
53
31
Kızlar selam

3 4 ay sonra eşimle evliliğimizin 3. Senesi olacak şükür ki güzel ilerliyor , eşimle çok uyumluyuzdur birbirimizi çok severiz

Bugün size bir konudan bahsetmek istiyorum. Eşimle hediyeleşme konusunda pek iyi değiliz yani işte doğum günüdür , özel günlerdir hediye alıyoruz herkes gibi ama birbirimizin zevkini tutturmakta zorlanıyoruz

Şimdiye kadar güzel seçimler de yaptık, hiç yapmadık demiyorum. Ama mesela eşime mont almak istiyorum diyelim , sürpriz yapıp riske girmek istemiyorum beğenmez giymez diye çekindiğimden seçici çünkü. Bak diyorum ben bunları beğendim sence nasıl diyorum , beğenmiyor yani normalde ilişkimizin her evresinde çok uyumluyuz tamam ama giysidir saattir ayakkabıdır sevdikleri dışına çıkmak istemiyor, oğlak burcu bi alakası var mı bilmiyorum. Benim beğendiklerim de bence çok hoşlar , sadece onun neyi beğeneceğini kestiremiyorum. Ve bazen de benim beğendiklerimi kullansa ne güzel olurdu diyorum

Yani o da bazen benim neyi beğeneceğimi kestiremiyor. Yani sizce bu neden böyle oluyor , 3 sene olacak biz bu konularda birbirimizi tanıyamadık mı ? Bunlar çok önemli şeyler mi bilmiyorum. Bu arada beğendiğim montların fiyatını yüksek buluyor , fiyatı düşük olanları beğeniyor acaba benim attıklarımı beğeniyor daaa, parasından dolayı almayayım diye mi yapıyor , bir iç rahatlığı ile hediye alamıyorum ya , bana tavsiye verin

Beğendiğim birkaç montun fotoğrafını ekliyorum , işte cepleri düzmüş ellerini koyamazmış çapraz olunca ellerini koyuyormuş ısınıyormuş o yüzden beğenmiyormuş sizce bu montlar çok güzel değil mi ya

Ekleyeyim , yıl dönümü için değil , montu içinden geldiği için almak istiyorum

Eklentiler

• IMG_1432.png
    391,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1426.png
    429,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Kiyafet ihtiyacini hediye diye almak bana sacma geliyor yani monttan yil donumu hediyesi de olmaz zaten adama alacaklarinizi gösterdikten sonra ne anlami var neyi begeniyorsa o soylesin siz alin bari ben de montumu elbisemi vs kendim deneyerek secerek almak isterim.

Ya öyle de alırsam onu tanıyorum eğer istediği gibi bi şey seçemezsem benim için tamam dur senin için giyineyim demez, kendince tarzı var adamın , bu arada yıl dönümü hediyesi olarak almak istemiyorum normal hediye olarak almak istiyorum

Yani normalde mont alıcaz ama ben de işin bi ucunda olup almak istiyorum , sürpriz gibi yapardım ama işte riske atmak istemiyorum, hem beğensin hem de bu da bahane olsun nasıl şeyler beğendiğini de çözeyim ona ben alayım istiyorum

ben de oğlak burcuyum ve hediyelerimi kendim seciyorum

ama esim benim aldığım her seyi beğenir ve giyer. tüm dolabını ben aldım zaten. kendine çorap bile almaz bir de iş arkadasları falan kıyafetini beğenince iyice bana bıraktı.

onun dısında ben hediye olarak kıyafet almıyorum, ihtiyac varsa kıyafet alırım. onun dısında hediye olarak parfüm, playstation, saat, bileklik aldım simdiye kadar. onlarda cok beğenmeme durumu olmuyor

Ben onun zevkine gore aliyorum ya, neden onun istediklerini degerlendirmiyorsunuz
İşte sanırım onun zevkini çözemedim, o da benimkini çözemedi sanırım

Şimdiye kadar hep kaban kullanırken gördüm , normal mont tarzı bi şey görmedim üzerinde kaban seviyor ben de bir tane montu olsun lazım oldukça giyer dedim ama tonla kriteri var

Ben onun zevkine gore aliyorum ya, neden onun istediklerini degerlendirmiyorsunuz
İşte sanırım onun zevkini çözemedim, o da benimkini çözemedi sanırım

Şimdiye kadar hep kaban kullanırken gördüm , normal mont tarzı bi şey görmedim üzerinde kaban seviyor ben de bir tane montu olsun lazım oldukça giyer dedim ama tonla kriteri var
Aslında olay hediyeden de çok onun kıyafetlerinde benim de bi katkım olsun isteği ama burada takıldığım nokta benim onun zevkini çözüp ona göre bi şeyler bulabilmem mi? Yoksa kendi zevkime göre alıp onun tamam demesi mi demiyor çünkü

Eşim oğlak burcu asla ve asla ona beğendirmeden almıyorum hediye valla riske atmıyorum hahahah değişimle uğraşmasın istediği olsun beni sinir etmesin benim beğendiğimi beğenmiyor diye sonra misliyle sinir oluyorum hiç gerek yok beğen diyorum bunlardan birini yada varsa bişi şöyle hahahah

Yaaa ben de ben de
Zorlamıyorum ama benim için he dese giyinse nasıl mutlu olurum bilmiyor

Nebileyim biz kiyafet alisverisine birlikte cikariz eşime aliyorsak orda ben de onun icin begendiklerimi gosteririm öneri veririm vs öyle aliriz. Ekstra illa ben almis olayim demem biz evliyiz senin param benim param yok bizde yani esime montu ben alinca bir sey degismiyor
Sizin durumda degisikmis

ya ben de kendi zevkime evrilttim onu ama çok kolay olmuyor mesela hala kumaş pantolon konusunda ikna edemedim ben baskın olduğum için sanırım benim istediğim gibi giyinsin derdim var ama dediğim gibi yavas yavas oluyor o da. birden değiştirsem o da benim giyimimi değiştirmeye calisacak

ben mesela üzerinde deneyince falan woww falan tepkiler veriyorum tabii ki esimin içinde rahat etmeyeceği seyler secmiyorum onun tarzı ama benim secimim oluyor

mesela esim spor giyinmeyi seviyor. kalkıp da zorla klasik giydirmeye calismiyorum. ama dediğim gibi esiniz oğlak ben de oğlak burcuyum. bir kıyafetin minicik bir detayına asık olabilir veya nefret edebilirim o yüzden beğendirmek zor olabilir malesef

Yani bence sen çok anlamak istemedin beni de neyse , herkes farklı olabilir çok önemli değil sağ ol yine de yorumun için

Anladımmm o zaman inş zevkini ve detaylarda nelere önem verdiğini çözerim de , sürpriz yapma cesaretini bir gün yaşarım ve onu şaşırtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…