- 30 Nisan 2023
- 1.871
- 1.974
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Ya öyle de alırsam onu tanıyorum eğer istediği gibi bi şey seçemezsem benim için tamam dur senin için giyineyim demez, kendince tarzı var adamın , bu arada yıl dönümü hediyesi olarak almak istemiyorum normal hediye olarak almak istiyorumKiyafet ihtiyacini hediye diye almak bana sacma geliyor yani monttan yil donumu hediyesi de olmaz zaten adama alacaklarinizi gösterdikten sonra ne anlami var neyi begeniyorsa o soylesin siz alin bari ben de montumu elbisemi vs kendim deneyerek secerek almak isterim.
İşte sanırım onun zevkini çözemedim, o da benimkini çözemedi sanırımBen onun zevkine gore aliyorum ya, neden onun istediklerini degerlendirmiyorsunuz
İşte sanırım onun zevkini çözemedim, o da benimkini çözemedi sanırımBen onun zevkine gore aliyorum ya, neden onun istediklerini degerlendirmiyorsunuz
Aslında olay hediyeden de çok onun kıyafetlerinde benim de bi katkım olsun isteğiben de oğlak burcuyum ve hediyelerimi kendim seciyorum
ama esim benim aldığım her seyi beğenir ve giyer. tüm dolabını ben aldım zaten. kendine çorap bile almazbir de iş arkadasları falan kıyafetini beğenince iyice bana bıraktı.
onun dısında ben hediye olarak kıyafet almıyorum, ihtiyac varsa kıyafet alırım. onun dısında hediye olarak parfüm, playstation, saat, bileklik aldım simdiye kadar. onlarda cok beğenmeme durumu olmuyor
Yaaa ben de ben deEşim oğlak burcu asla ve asla ona beğendirmeden almıyorum hediye valla riske atmıyorum hahahah değişimle uğraşmasın istediği olsun beni sinir etmesin benim beğendiğimi beğenmiyor diye sonra misliyle sinir oluyorum hiç gerek yok beğen diyorum bunlardan birini yada varsa bişi şöyle hahahah
Aynen ya baktım aldığımı beğenmiyor bıraktım sürpriz hediye almayı suprizsiz azcik oluyor ama olsun rahatız şükürYaaa ben de ben de
Zorlamıyorum ama benim için he dese giyinse nasıl mutlu olurum bilmiyor
Ya öyle de alırsam onu tanıyorum eğer istediği gibi bi şey seçemezsem benim için tamam dur senin için giyineyim demez, kendince tarzı var adamın , bu arada yıl dönümü hediyesi olarak almak istemiyorum normal hediye olarak almak istiyorum
Yani normalde mont alıcaz ama ben de işin bi ucunda olup almak istiyorum , sürpriz gibi yapardım ama işte riske atmak istemiyorum, hem beğensin hem de bu da bahane olsun nasıl şeyler beğendiğini de çözeyim ona ben alayım istiyorum
ya ben de kendi zevkime evrilttim onu ama çok kolay olmuyorİşte sanırım onun zevkini çözemedim, o da benimkini çözemedi sanırım
Şimdiye kadar hep kaban kullanırken gördüm , normal mont tarzı bi şey görmedim üzerinde kaban seviyor ben de bir tane montu olsun lazım oldukça giyer dedim ama tonla kriteri var
Aslında olay hediyeden de çok onun kıyafetlerinde benim de bi katkım olsun isteğiama burada takıldığım nokta benim onun zevkini çözüp ona göre bi şeyler bulabilmem mi? Yoksa kendi zevkime göre alıp onun tamam demesi mi demiyor çünkü
Yani bence sen çok anlamak istemedin beni de neyse , herkes farklı olabilir çok önemli değilNebileyim biz kiyafet alisverisine birlikte cikariz eşime aliyorsak orda ben de onun icin begendiklerimi gosteririm öneri veririm vs öyle aliriz. Ekstra illa ben almis olayim demem biz evliyiz senin param benim param yok bizde yani esime montu ben alinca bir sey degismiyor
Sizin durumda degisikmis
Anladımmmya ben de kendi zevkime evrilttim onu ama çok kolay olmuyormesela hala kumaş pantolon konusunda ikna edemedim ben baskın olduğum için sanırım benim istediğim gibi giyinsin derdim var ama dediğim gibi yavas yavas oluyor o da. birden değiştirsem o da benim giyimimi değiştirmeye calisacak
ben mesela üzerinde deneyince falan woww falan tepkiler veriyorumtabii ki esimin içinde rahat etmeyeceği seyler secmiyorum onun tarzı ama benim secimim oluyor
mesela esim spor giyinmeyi seviyor. kalkıp da zorla klasik giydirmeye calismiyorum. ama dediğim gibi esiniz oğlakben de oğlak burcuyum. bir kıyafetin minicik bir detayına asık olabilir veya nefret edebilirim o yüzden beğendirmek zor olabilir malesef
daha risksiz seylere yönelinAnladımmmo zaman inş zevkini ve detaylarda nelere önem verdiğini çözerim de , sürpriz yapma cesaretini bir gün yaşarım ve onu şaşırtırım
Kuzum ben de boğayım bu işin peşini bırakmayacağımdaha risksiz seylere yönelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?