- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Haklısınız tecrübe olmuş oldu, bir dahakine gerekeni yapıcam. Keşke sadece kaynanadan çekseydim. Kayınbaba daha zor, erkekliğine gücüne heybetine güvenerek bağırıyor başedemiyor kimse. Mahallede bile tüfekle dolaşmış terör estirmiş zamanında yeni evliyken, bunu övünerek anlatır hep, herkes evine kaçmış korkudan. Şimdi de bana çektiriyor. Kayımbabam 10 kaynanaya bedel, bir de kendi kaynanam, toplam 11 kaynanam var, o derece çektiriyorlar. Görümcem bile ben kısık konuşunca sorun yok, ne zaman normal ses tonumla konuşsam bana bakışları değişiyor niye bağırıyon diyor halbuki bağırmadım. Eşimin teyzesi bile farketmiş kızım senin sesine noldu sesin niye kısık hasta mısın dedi. Görümcem yanımdaydı söyleyemedim görümcem yüzünden diye. Kaynanam da zorla çocuğu çekiştiriyor bir fark yok, ama oğlum ona gitmiyor. Lohusayken aç bıraktı kaynanam beni çok üzüldüm, oğlum belkide o yüzden gitmiyor kaynanama durum bu canım
Sizi çok iyi anladım.. Kavga çıkmasın , eşiniz ile bozuşmayin diye sineye çeke çeke sönük kalmışsınız.
Abartiginizi düşünmüyorum. Artık bıkkınlık olmuş sizde. Hatta arabada ellerim titredi yazmanız psikolojik şiddet gördüğünüzü ispatlıyor.
Eşinizi işleyin öncelikle yavaş yavaş . Sabır edin. Geçecek bu günler. Bir torun daha gelirde unutulur gidersiniz.