Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar eşim bu aralar diyor ki gel mersine gidelim mezitli pozcu falaln diyor mersinli olan var mı aranızda bana biraz bilgi versin nasıl bir şehir?
canım merhaba normalde hangi şehirdesin bilmiyorum?? ama mersin gerçekten güzel bi şehir mezitlide güzel ama özellikle pozcuyu falan cok severim ben ben normalde ilçesinde oturuyorum mersinin ama mersini cok daha fazla severım gerçekten iklim olarak sosyal açıdan güzel boş bi şehir değil..
Ben orada doğup büyüdüm Evlendim başka şehirdeyim şuan Ama bayramda ordaydık daha güzel bir şehir havası çok güzel çok pahalı bir şehir değil. gezilecek yerleri var. pozcunun oralar çok gelişti zaten forum avm nin oralar popüler Mezitli biraz uzak ama oralarda sakin evi tutacaksanız pozcu derim ben
slm kızlar eşim bu aralar diyor ki gel mersine gidelim mezitli pozcu falaln diyor mersinli olan var mı aranızda bana biraz bilgi versin nasıl bir şehir?