Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

dusuncesız ınsanlar.

Bütün ulaşım araçları full dolu. Ek seferler yapılıyormuş . Şehir dışına yasak çıktıktan bir hafta sonrada tam kapanma yapılmalıydı.
Gerçekten çok anlamsız bir kapanma oldu.

Konu sahibi, sorunuzun çözümü yine sizdeydi aslında..

" Ben gelmiyorum , istiyorsan sen git " dedikten sonra yakinmaya hakkınız yok ki.

" Bu şartlar altında küçücük bebekle yolculuk yapmamız imkansız. Evde kalalım, süt kokulu bebeğimizin tadini çıkaralım, bu süreçte de ben ruh ve beden olarak toparlanayim, bebeğimiz kendine gelsin sonra beraber gideriz ziyarete " demeliydiniz.

Sonrası onun ayıbı olurdu.

Ister kabul edin ister etmeyin doğalari bu ...erkekler babaligi ancak ogrenebir ...annelik oksitosin hormonu yüzünden bizde doğamizda var...yadsimaniz kabul etmemeniz bu gerçeği degistirmez...konu sahibine değişik bakış açısı sağlayıp lohusa bir kadına daha da üzüntü vermek yerine olayın doğası ile cevap verdim ...bu benim zihniyetim değil aldığım eğitimin de sonucu bildiğim bir gerçek...

Elbette okuyarak yazdim kimsenin kimseye oha deme hakkı yok o sizin düşünceniz bu da benim bu kadar

Bu adamda hic mi babalik hevesi yok, lohusa karisına hic mi saygısı sevgisi yok

Aileci adama cumhurbaşkanı senin eve gelecekmiş bile dense vız gelir...Bunların köy ve aile sevdasının kimse önüne geçemez..Anasıyla konuşup köyde yapılacakların planlarını çıkarmışlardır bile..

Bilmiyorum belki kısa kalır belki 17 gün kalır eşim assubay kısıtlaması yok onun daha doğrusu sorun olmuyor kaç gün kalıcaksın diye bile sormak istemiyorum o kadar kırıldım ki

Astsubay kısıtlaması var.sadece işe veya göreve giderken dışarı çıkabilir...Ben olsa şikayet ederim. Ama sen kırıcam vs diye korkuosun, o adam 15 gün gider sen se gün sayarsın gibi görünüyor...Madem gidecek 15 gün konuşma bari onla

Böyle sözler afedersiniz ama dallamalara Fransızca gibi gelir...Bu kadar lafı zaten aklında tutamaz ki

Hangi araştırma o? Paylaşabilir misiniz?

Valla deli oldum yoruma
""
whiteroses099 .!.:
Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...""

4 yılda bile kesin değil..çocuk sadece annenin...
E o zaman cocuk yaptıktan sonra bosanabilirsiniz nasılolsa etkisiz elemanmış..
Ya off

Dünyada çeşit çeşit insan var. Tutup bir pedagog, psikolog artık her kimse böyle demiş olabilir. Bunu araştırma adı altında yayınlamış da olabilir. Ama sen bir kadın olarak gelip bunu savunmazsın ya.

Benim eşimde ablamın düğününde tutturmuştu aileme gidicez diye ozaman çalışıyorum çocuğum anaaokula gidiyor.aileme yardımcı olmam lazım dedim dinlemedi.kına hazırlıkları düğün ihtiyaçları oralı bile olmadı.gidebilirsin dedim.biz oğlumla yaşayabiliyoruz dedim ihtiyacım yok sana.benim sana ihtiyacım var dedii.
Benim eşim gibi erkekler çocukları kabullenemiyor eski düzenini arıyor.halada benimle hayatı yaşamak istiyor çocukları bırakalım şunu yapalım.ona yardımcı ol biraz kafasını toplamak istiyordur. Yapıcı konuş bizde şiddet hiç olmadı bütün kavgalarımız çocuklar üzerine beni çok sever hala bırakamaz gider gider gelir yamacıma çok psikolog a gittim yardımcı olmak için ama nafile çok kıskanıyor çocukları ama şiddet varsa dikkatli ol canım.Allah yardımcın olsun

Özlemeyecek mi yeni doğmuş bebeğini 18 gün?

Yani köy nasıl bir köy, bir sorun olursa şehre iyi hastanelere yakın mı, evin imkanları nasıl. Kaynanayla ilişkiler nasıl. Buna göre değerlendirip evde konforlu olabileceksem açıkçası gitmek isteyebilirdim ben. Hem kayınvalideniz yemek falan yapar siz sadece çocukla ilgilenmiş olursunuz. Hem de istediğiniz gibi dışarı yürüyüşe çıkabilirsiniz, hava alırsınız.

Ama gitmek istemiyorsanız haklı sebepleriniz vardır.

Ben de eşinizin blöf yaptığını, gidemeyeceğini düşünüyorum. Böyle bir durumda Giderse geri dönemeyeceğini bilmeli. Siz hiçkorkutamamışsınız bu adamı

Böyle sözler afedersiniz ama dallamalara Fransızca gibi gelir...Bu kadar lafı zaten aklında tutamaz ki
Aynen :) böyle bi öküze tek yapilmasi gereken kapiyi bi daha açmamak. Evden gittigi gibi ihtarname yollayip dava acmak. Ama nerdeeeeee. En basinda bu adamdan niye cocuk yapilio sorunsali var zaten. Muthis genleri cogalio bizler bile nemalanioruz bu bencil insanlarin yaptiklarindan daha cok uresinler turlerinin tek örnekleri ne de olsa.

Belki de baba olmaya hazır olmayan adamlar ile çocuk yapmamak gerekiyordur.

Gelsinler tamam buna engel olamadıysanız. Ama sakın ağırlamayın yemeklerini yapmayın. Herkes başının çaresine baksın. İlk günler maske takıp uzak oturun. Karantina yapıyoruz deyin. Brezilya varyantı hamileleri hedef alıyormuş. Allah korusun. Hamileyken ben kendime zor bakıyorum ay bir de misafir ağırlayacağım. Yürüsün gitsinler ya.

Benim eşim hala babalığı kabul edemiyor
Çok kıskanıyor onlarla hayatı paylaşmama.çocuklarla oynarım gezerim yerim içerim çok sabırlıyımdır.ama o yapamıyor 30 dkda pes ediyor.maalesef çocuk olmadan bunu göremiyorsunuz.keşke babalık okulu olsa bizde ona göre kendimizi hazırlasak.
Ama beni çok sever hiç şiddet olmadı .bütün kavgalarımız çocuk üzerine bence eğitimle ilgili.kendi ailesinden görmemiş babalığı aile olmayı o yüzden çocuk olunca afallıyorlar

Küçük bebeğe bak sen.
Minnoş ay kıyamam yaaaa def olsun gitsin.
İnsanlar bu zihniyetteyken nasıl biter bu virüs bilmiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…