dusuncesız ınsanlar.Aynen öyle biz köydeyiz eşimin abisi ailecek gezmeye geleceklermis çok bunalirlarmis 17 günde. hamileyim ben üç hafta onları agirliycakmisim iki canimla çok sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara !!! Bizimde canımız var . Bizde insanız sonuçta .
Bende lohusasınız diye sizi gaza getirmek istemedim,yorumumu da ona göre yaptım. Güzellikle konuşun eşinizle,ailenizle kalabileceğiniz için rahat davranıyor belki,belki blöf yapıyor bilemiyorum ama bebeğinizi riske atamayacak bir durumdasınız. Kendinizi de tabi.
Yani bilemiyorum keşke yasaklarken şehir dışına cıkmayi da en başından yasaklasalardı. Covid var ama herkes bir yerlere gidiyor. Evde oturulacak göya ama gezmeye başladı bile virüs.
Aile,memleket, o bu derken millet tatil kafasında bilet peşinde. Birde geri gelecekler,bilemedim bu kafayla bitmeyecek bu illet.
Ister kabul edin ister etmeyin doğalari bu ...erkekler babaligi ancak ogrenebir ...annelik oksitosin hormonu yüzünden bizde doğamizda var...yadsimaniz kabul etmemeniz bu gerçeği degistirmez...konu sahibine değişik bakış açısı sağlayıp lohusa bir kadına daha da üzüntü vermek yerine olayın doğası ile cevap verdim ...bu benim zihniyetim değil aldığım eğitimin de sonucu bildiğim bir gerçek...Ne ne ne ne erkekler 4 yıl da mı öğreniyor! Bebek anneye mi ait!
Bunları yazarken okudunuz mu acaba?
Dediğinize göre balığı geç öğreniyorlar ama bebek yapmasını hemen öğreniyorlar maşallah. Bizde oturalım iyi o zaman ya nasılsa benim herif olgunlaşmamıştır diye olgunlaşmasını bekleyelim tabi bu arada birde sürünelim...
Bebek anneye aitdir aynen aynen bu hanımda kendi kendine şey yapmıştı Tövbe Yarabbim. Zihniyetinize akıl sır erdiremedim vallahi pes
Normalde böyle yorumlara yorum yapmıyorum ama gerçekten dayanamadım
Elbette okuyarak yazdim kimsenin kimseye oha deme hakkı yok o sizin düşünceniz bu da benim bu kadarNe ne ne ne erkekler 4 yıl da mı öğreniyor! Bebek anneye mi ait!
Bunları yazarken okudunuz mu acaba?
Dediğinize göre balığı geç öğreniyorlar ama bebek yapmasını hemen öğreniyorlar maşallah. Bizde oturalım iyi o zaman ya nasılsa benim herif olgunlaşmamıştır diye olgunlaşmasını bekleyelim tabi bu arada birde sürünelim...
Bebek anneye aitdir aynen aynen bu hanımda kendi kendine şey yapmıştı Tövbe Yarabbim. Zihniyetinize akıl sır erdiremedim vallahi pes
Normalde böyle yorumlara yorum yapmıyorum ama gerçekten dayanamadım
Bu adamda hic mi babalik hevesi yok, lohusa karisına hic mi saygısı sevgisi yok
Bilmiyorum belki kısa kalır belki 17 gün kalır eşim assubay kısıtlaması yok onun daha doğrusu sorun olmuyor kaç gün kalıcaksın diye bile sormak istemiyorum o kadar kırıldım ki
Doğduğu ev ailesiymiş de kurduğu ev ailesi değil miymiş hıyar ağasının
Neyse öhöm enişte bey üzerinden salatalıklara hakaret etmek istemiyorum. Siz kendisine sakince "Annelerimiz babalarımız benim için de çok kıymetli ama biz de bi aileyiz artık ve benim önceliğim seninle kurduğumuz aile, ailemize yeni katılan bebeğimiz. Yeni doğum yaptım, bebeğimiz çok küçük, isterim ki böyle bi zamanda elin sevgin bizim üzerimizde olsun. Önceliği bizim sağlığımıza güvenliğimize ver. Benim elim hep senin ve bebegimizin üstünde cünkü. Şu hastalık süreci bi bitsin gönül rahatlıgıyla gider ellerini öper gönüllerini alırız. Annenler de anlayacaktır bu durumu. Ama sen ısrarla herkesin ailesi kendine, bayramda bizim bi arada olmamızın bi anlamı yok diyosan sen bilirsin, senin dedigin gibi olsun. Ben de annemlere veririm önceligi o halde." deyin.
Yani ben kendisine ana kuzusu mal değneği diye bagırmak istedim şahsen ama siz bağırmayın. Yukarıdaki minvalde bi konuşma yapın
Hangi araştırma o? Paylaşabilir misiniz?
Valla deli oldum yoruma
""
whiteroses099 .!.:
Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...""
4 yılda bile kesin değil..çocuk sadece annenin...
E o zaman cocuk yaptıktan sonra bosanabilirsiniz nasılolsa etkisiz elemanmış..
Ya off
Benim eşimde ablamın düğününde tutturmuştu aileme gidicez diyeKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Aynen :) böyle bi öküze tek yapilmasi gereken kapiyi bi daha açmamak. Evden gittigi gibi ihtarname yollayip dava acmak. Ama nerdeeeeee. En basinda bu adamdan niye cocuk yapilio sorunsali var zaten. Muthis genleri cogalio bizler bile nemalanioruz bu bencil insanlarin yaptiklarindan daha cok uresinler turlerinin tek örnekleri ne de olsa.Böyle sözler afedersiniz ama dallamalara Fransızca gibi gelir...Bu kadar lafı zaten aklında tutamaz ki
Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Aynen öyle biz köydeyiz eşimin abisi ailecek gezmeye geleceklermis çok bunalirlarmis 17 günde. hamileyim ben üç hafta onları agirliycakmisim iki canimla çok sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara !!! Bizimde canımız var . Bizde insanız sonuçta .
Benim eşim hala babalığı kabul edemiyorValla deli oldum yoruma
""
whiteroses099 .!.:
Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...""
4 yılda bile kesin değil..çocuk sadece annenin...
E o zaman cocuk yaptıktan sonra bosanabilirsiniz nasılolsa etkisiz elemanmış..
Ya off
Ama beni çok sever hiç şiddet olmadı
Ama beni çok sever hiç şiddet olmadı