- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
Gaz 20.günden sonra başlarYeni doğan bebek genelikle gazı falan yoksa hep uyuyor o açıdan dedim ben. Yoksa tabiki evde birinin el ayak olması çok çok iyi birşey ilk zamanlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz 20.günden sonra başlarYeni doğan bebek genelikle gazı falan yoksa hep uyuyor o açıdan dedim ben. Yoksa tabiki evde birinin el ayak olması çok çok iyi birşey ilk zamanlarda
bende erkekler aılelerı ozledıyse gıtmelerı taraftarıyım aslındaa..gıtsınler hasret gıdersınler..gerçekdende uyuyorlar bebısler cogu zamaan..ama anne psıkolojısıde onemlı..cok sıstım ben sureklı uykusuzdum stresden uyuyamıyordum..tetıkde uyuyodum devamlı kulagım bebekde..besıge koyuyoduk bebegı bogulur falan dıye rabbım korusun tum yavrularıda..şimdı bukadar sıtresl bır durumda gıtmek olmaz gıbı sankı..yoksa bıraz ele avuca gelınce kocası gıtsın anası gıle:)Yeni doğan bebek genelikle gazı falan yoksa hep uyuyor o açıdan dedim ben. Yoksa tabiki evde birinin el ayak olması çok çok iyi birşey ilk zamanlarda
İki tane çocuğum var ama hiç gaz problemi cekmedigimiz için bilemedim oyuzden öyle dedimGaz 20.günden sonra başlar
ben doguma gırıcektım ılkde sakın gıbıydım..esım bır telaslı bır streslı..ben onu teskın etmeye calısıyorum..sedyeyı gorunce stres basmıstı benıdeHadi bunu KV düşünmüyor, eşi nasıl düşünmez. Lohusada yaşadıklarını kadınlar asla unutmaz
Yani benim eşim böyle bişey yapmadı iki çocuğumda da benden daha çok pimpirik olduğu için zaten bırakmazdıbende erkekler aılelerı ozledıyse gıtmelerı taraftarıyım aslındaa..gıtsınler hasret gıdersınler..gerçekdende uyuyorlar bebısler cogu zamaan..ama anne psıkolojısıde onemlı..cok sıstım ben sureklı uykusuzdum stresden uyuyamıyordum..tetıkde uyuyodum devamlı kulagım bebekde..besıge koyuyoduk bebegı bogulur falan dıye rabbım korusun tum yavrularıda..şimdı bukadar sıtresl bır durumda gıtmek olmaz gıbı sankı..yoksa bıraz ele avuca gelınce kocası gıtsın anası gıle:)
Aynen öyle biz köydeyiz eşimin abisi ailecek gezmeye geleceklermis çok bunalirlarmis 17 günde. hamileyim ben üç hafta onları agirliycakmisim iki canimla çok sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara !!! Bizimde canımız var . Bizde insanız sonuçta .Bu kapanma iyi olmadı,tüm cahiller tatil sandı kapanmayı.
Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Adem Güneş? Tam onun tarzı çünküHangi araştırma o? Paylaşabilir misiniz?
Aynen öyle biz köydeyiz eşimin abisi ailecek gezmeye geleceklermis çok bunalirlarmis 17 günde. hamileyim ben üç hafta onları agirliycakmisim iki canimla çok sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara !!! Bizimde canımız var . Bizde insanız sonuçta .
Biri daha yazmıştı bunu kaynağını atın, kim nasıl araştırmıs, neye dayanarak bu sonuca varmış?Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Adem Güneş? Tam onun tarzı çünkü
Eşinizin aciliyet bır durumumu var.Aciliyetı yoksa tamamen sacmalıyor.Vırus varken gıtmeyın hıc bır yere .Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
İlk 3 yaşına kadar anne ilgilenmeliymiş.baba bebeğin altını almamalıymışYa bi yürüsün gitsin
Hangi örneklem, hangi araştırma metodu, hangi analiz teknikleri ile keşfetmiş bunu
Söylesin de anne baba eğitimi dersimde anlatayım.
Çocukların ufku açılır.
Katılıyorumİlk 3 yaşına kadar anne ilgilenmeliymiş.baba bebeğin altını almamalıymış
Hiç sevmem o ve onu türevindeki sözde pedagogları
Böyle babalar için de lazım böyle pedagogumsularKatılıyorum
Baba katılımı çalışsa keşke birazcık da
Baba bağlanması vs
1.siz lohusasınız psikolojiniz şu an Allak bullak bir dönemde sizi yanlız bırakması hiç doğru değil...zaten erkeklerin evlendikten sonra bu kadar anneci babacı olmalarını anlamıyorum bir tanede bende var 18 yıllık evliyim bakarken birbirilerinden yaka silkiyorlarmış şimdi can ciğer kuzu sarmanı hepsi..bizde her yıl bu memlekete gitme kavgası yapıyoruz istisnasiz...ama 15 günlük bebeğim le bıraksa beni canına öyle bir ot tıkarım ki hepsi şaşar...terbiyesizlik saygısızlık resmen bu yaptığı...kusura bakmayın amacım size gaz vermek değil ama biraz tavrınızı koyun derim..alışmasın öyle eşsiz bir yere gitmeye...ha diyelimki dinlemedi gitti sizde onun rahatsız olacağı değersiz hissedeceği bir şey yapın ama savaşarak değil..haketmiş vallaBöyle aileci adamları bırakın da ailesiyle sonsuza kadar yaşasınlar.Döndüğünde de bir evi olmasın.Hadi karım demiyor da çocuğum da mı demiyor?Buna ailesi nasıl müsade ediyor?Sinir oldum burda resmen.