Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Yeni doğan bebek genelikle gazı falan yoksa hep uyuyor o açıdan dedim ben. Yoksa tabiki evde birinin el ayak olması çok çok iyi birşey ilk zamanlarda
bende erkekler aılelerı ozledıyse gıtmelerı taraftarıyım aslındaa..gıtsınler hasret gıdersınler..gerçekdende uyuyorlar bebısler cogu zamaan..ama anne psıkolojısıde onemlı..cok sıstım ben sureklı uykusuzdum stresden uyuyamıyordum..tetıkde uyuyodum devamlı kulagım bebekde..besıge koyuyoduk bebegı bogulur falan dıye rabbım korusun tum yavrularıda..şimdı bukadar sıtresl bır durumda gıtmek olmaz gıbı sankı..yoksa bıraz ele avuca gelınce kocası gıtsın anası gıle:)

Eşin giderse gitsin sen gitmemelisin. Gidersede arayıp sormamalısın kendisi ararsada kısa net cevap verip kapatmalısın.. Yoksa bu adam seni parmağında oynatmaya calısır.

Ben mi cok kötüyüm siz mi cok iyisiniz bilemedim. Bencillik ne demek ya siz lohusasiniz nasil boyle birşeyi düşünür. Böyle iyi kadinlar höduk adamlarla ya . Giderse ailenle kal onada hic bebeğin fotosunu atma.

bende erkekler aılelerı ozledıyse gıtmelerı taraftarıyım aslındaa..gıtsınler hasret gıdersınler..gerçekdende uyuyorlar bebısler cogu zamaan..ama anne psıkolojısıde onemlı..cok sıstım ben sureklı uykusuzdum stresden uyuyamıyordum..tetıkde uyuyodum devamlı kulagım bebekde..besıge koyuyoduk bebegı bogulur falan dıye rabbım korusun tum yavrularıda..şimdı bukadar sıtresl bır durumda gıtmek olmaz gıbı sankı..yoksa bıraz ele avuca gelınce kocası gıtsın anası gıle:)
Yani benim eşim böyle bişey yapmadı iki çocuğumda da benden daha çok pimpirik olduğu için zaten bırakmazdı 😀

Benim ödün kocam bile oğlum hastaydı hafif ateş üşütme cenazeye gitti uzak köyü 18 saat bir gece bile kalmadı cenazeyi gömdü ailesini gördü akşam bindi bir gece bari kal dedim çocuk hasta dedi dalgamı geçiyorsun acil bişey olursa dedi ki üç yaşında çocuk orda sürekli aradı fotoğraf istedi vs bana öyle değil ama oğluna çok düşkün sen sor bakalım tek başıma bu halde başımıza bir şey gelse napicaz bu viruste gel diyorsun çocuk virüs alsa napicaz cevap versin

Bu kapanma iyi olmadı,tüm cahiller tatil sandı kapanmayı.
Aynen öyle biz köydeyiz eşimin abisi ailecek gezmeye geleceklermis çok bunalirlarmis 17 günde. hamileyim ben üç hafta onları agirliycakmisim iki canimla çok sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara !!! Bizimde canımız var . Bizde insanız sonuçta .

Yanına gitmek istedikleri ailesi de siz nesisiniz acaba? Lohusalığınızı, yeni doğmuş evladınızı bir tarafa bıraktım da adam henüz kendi çekirdek ailesini benimsememiş anlaşılan. Zaten lohusalığınıza kendi çocuğuna rağmen illa köyde annesinin babasının yanında olmak istiyorsa hiç evlenmeseymiş.

Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin

Hangi araştırma o? Paylaşabilir misiniz?

Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Biri daha yazmıştı bunu kaynağını atın, kim nasıl araştırmıs, neye dayanarak bu sonuca varmış?

Doğumdan hatta hamilelik sürecinden itibaren eşini ve çocuğunu düşünüp ona göre davranan babaları ne yapacağız peki?

Çocuktan birşey anlayıp gitmemesini bekleyemeyin demissiniz, ne güzel. 🙄

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Eşinizin aciliyet bır durumumu var.Aciliyetı yoksa tamamen sacmalıyor.Vırus varken gıtmeyın hıc bır yere .

Ya bi yürüsün gitsin :KK70:
Hangi örneklem, hangi araştırma metodu, hangi analiz teknikleri ile keşfetmiş bunu
Söylesin de anne baba eğitimi dersimde anlatayım.
Çocukların ufku açılır.
İlk 3 yaşına kadar anne ilgilenmeliymiş.baba bebeğin altını almamalıymış :ukala::ukala:
Hiç sevmem o ve onu türevindeki sözde pedagogları

Böyle aileci adamları bırakın da ailesiyle sonsuza kadar yaşasınlar.Döndüğünde de bir evi olmasın.Hadi karım demiyor da çocuğum da mı demiyor?Buna ailesi nasıl müsade ediyor?Sinir oldum burda resmen.
1.siz lohusasınız psikolojiniz şu an Allak bullak bir dönemde sizi yanlız bırakması hiç doğru değil...zaten erkeklerin evlendikten sonra bu kadar anneci babacı olmalarını anlamıyorum bir tanede bende var 18 yıllık evliyim bakarken birbirilerinden yaka silkiyorlarmış şimdi can ciğer kuzu sarmanı hepsi..bizde her yıl bu memlekete gitme kavgası yapıyoruz istisnasiz...ama 15 günlük bebeğim le bıraksa beni canına öyle bir ot tıkarım ki hepsi şaşar...terbiyesizlik saygısızlık resmen bu yaptığı...kusura bakmayın amacım size gaz vermek değil ama biraz tavrınızı koyun derim..alışmasın öyle eşsiz bir yere gitmeye...ha diyelimki dinlemedi gitti sizde onun rahatsız olacağı değersiz hissedeceği bir şey yapın ama savaşarak değil..haketmiş valla

X