Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Gitmeyin annenize falan siz simdi pasa beyin keyfi icin 15 gunluk bebekle annenizin evine mi tasicaksiniz duzeninizi bozacaksiniz o bebegin besigi var ustu basi var sizin kiyafetleriniz var dile kolay 17 gun lohusa kadin olarak ihtiyaciniz olacak cunku sutunuz tasacak ust degistir bebek kusacak kakasi bulasacak ust degistir yani boyle bir zamanda neden evinizin konforundan olasiniz yani cok sakinsiniz esim bana bu teklifle gelse cinnet gecirmistim yani birde esinizin seyahat yasagi yokmus ama devlet ona muafiyeti keyfi kullansin diyede vermedi

Benim lohusalığımda yeni bitti.İnsanın eşine en çok ihtiyacı olduğı ve eşinde varlığını kanıtladığı dönemlerden biri bence bu zamanlar.Tabiki siz gitmeyin eşinize de sen git demeseydiniz.Herkes nasıl eve kapanıyosa oda sizle eve kapanıp bu süreçte yardımcı olması gerekir.

Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
erkekleri sorumluluk konusunda "küçücük minicik yavrucuk, elinden gelmeyen zavallıcık" yapmaktan vazgeçsek?
adamlar karnını doyuramasın, anasız duramasın, adeta 15 günlük bebeden bile küçücük olsun. Ama karısı ondan çok para kazanmasın gururu incinir. öyle deme böyle söyleme erkeklik gururu :işsiz: kim demişse bunu bravo hayal gücüne.

Benim eşimde ablamın düğününde tutturmuştu aileme gidicez diye 🙄 ozaman çalışıyorum çocuğum anaaokula gidiyor.aileme yardımcı olmam lazım dedim dinlemedi.kına hazırlıkları düğün ihtiyaçları oralı bile olmadı.gidebilirsin dedim.biz oğlumla yaşayabiliyoruz dedim ihtiyacım yok sana.benim sana ihtiyacım var dedii.
Benim eşim gibi erkekler çocukları kabullenemiyor eski düzenini arıyor.halada benimle hayatı yaşamak istiyor çocukları bırakalım şunu yapalım.ona yardımcı ol biraz kafasını toplamak istiyordur. Yapıcı konuş bizde şiddet hiç olmadı bütün kavgalarımız çocuklar üzerine beni çok sever hala bırakamaz gider gider gelir yamacıma 😬🥰 çok psikolog a gittim yardımcı olmak için ama nafile çok kıskanıyor çocukları 😭😭😭😁ama şiddet varsa dikkatli ol canım.Allah yardımcın olsun

çocukları mı kıskanıyor ?
psikoloğa siz değil eşiniz gitti umarım ? zira bir erkeğin çocuğunu kıskanması normal değil.

Benim esim de tam kapanma olursa memlekete mi gitsek dedi.
Saka yapıyorsun sanırım, tam kapanma sen gez diye yapılmıyor diye çıkıştım. Vazgecti.
Yani 15 günlük bebekle beni birakip gitmesine asla izin vermezdim. Hele de pandemi zamaninda.
Bencil olan esiniz.

Yok artık. Sizi küçücük bebekle bir başınıza bırakıp gidiyor mu ciddi ciddi? Kusura bakmayın sizde de hata var adama nasılsa gitmez diye git derseniz işte gider böyle. Neyi istiyorsak onu dosdoğru söylememiz lazım. Şimdi adama gidiyor diye kızsanız e sen bana git dedin der

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Aynısı başıma geldi eşim kardeşleriyle tabi onların eşleri yanında memleketine gidecekti ben yeni doğum yapmıştım kavga çıkardım göndermedim

Dünden beri su anket yapilio eşin tarafını seçmiş macera başlasın 🤣
_20210429_105020.JPG

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
şeytan diyor bas şikayeti eve misafir almışlar diye
ne kadar geçerli oluyor bilmiyorum da

be olsam göndermez, illaki gideceğim derse de kavga çıkartırım esaslı
anesi de mi kızmıyor oğlum küçük bebeni lohusa karını bırakıp ne gezmesi diye

erkekleri sorumluluk konusunda "küçücük minicik yavrucuk, elinden gelmeyen zavallıcık" yapmaktan vazgeçsek?
adamlar karnını doyuramasın, anasız duramasın, adeta 15 günlük bebeden bile küçücük olsun. Ama karısı ondan çok para kazanmasın gururu incinir. öyle deme böyle söyleme erkeklik gururu :işsiz: kim demişse bunu bravo hayal gücüne.
gerçekten öyle içinde ne yaşıyorsa yaşasın herkes hayatının yaşının sorumluluklarını almak zorunda kimse kusura bakmasın

sen istiyorsan git dersen o dümdüz herif de rızan olduğunu düşünür ve gider..
hatanın büyüğü sende ve kendi akıl edemiyor belli ki direkt söyle ki gitmesin..
şu kapanmada şu sıkıntılı ortamda 15 günlük bebek ve lohusa kadını bırakmaması gerektiğini kendi anlayamayacak kadar öküzse ki öyle sen haddini bildirmelisin..

Erkek milletine denemek, başından atmak için, yalandan da olsa istersen şöyle yap dediğinde onu "ha sorun olmayacak yani, yapayım o zaman" şeklinde algılıyor.
Hatta kavga çıktığında da "e sen demiştin ya" oluyor.

Düz beyinli bir çoğu. Kıvrım yok.

Otur oturduğun yerde, lohusayım daha nereye gidiyorsun saçma sapan konuşma diye çemkirirsen geri adım atar.

Siz oturun evinizde gitmeyin bir yere 15 günlük bebekle gidilmez bir yere. Kocanız da gitmese iyi olur sizi bir başınıza bırakıyor

X