Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekleri sorumluluk konusunda "küçücük minicik yavrucuk, elinden gelmeyen zavallıcık" yapmaktan vazgeçsek?Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Benim eşimde ablamın düğününde tutturmuştu aileme gidicez diye ozaman çalışıyorum çocuğum anaaokula gidiyor.aileme yardımcı olmam lazım dedim dinlemedi.kına hazırlıkları düğün ihtiyaçları oralı bile olmadı.gidebilirsin dedim.biz oğlumla yaşayabiliyoruz dedim ihtiyacım yok sana.benim sana ihtiyacım var dedii.
Benim eşim gibi erkekler çocukları kabullenemiyor eski düzenini arıyor.halada benimle hayatı yaşamak istiyor çocukları bırakalım şunu yapalım.ona yardımcı ol biraz kafasını toplamak istiyordur. Yapıcı konuş bizde şiddet hiç olmadı bütün kavgalarımız çocuklar üzerine beni çok sever hala bırakamaz gider gider gelir yamacıma çok psikolog a gittim yardımcı olmak için ama nafile çok kıskanıyor çocukları ama şiddet varsa dikkatli ol canım.Allah yardımcın olsun
Aynısı başıma geldi eşim kardeşleriyle tabi onların eşleri yanında memleketine gidecekti ben yeni doğum yapmıştım kavga çıkardım göndermedimKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
şeytan diyor bas şikayeti eve misafir almışlar diyeKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
gerçekten öyle içinde ne yaşıyorsa yaşasın herkes hayatının yaşının sorumluluklarını almak zorunda kimse kusura bakmasınerkekleri sorumluluk konusunda "küçücük minicik yavrucuk, elinden gelmeyen zavallıcık" yapmaktan vazgeçsek?
adamlar karnını doyuramasın, anasız duramasın, adeta 15 günlük bebeden bile küçücük olsun. Ama karısı ondan çok para kazanmasın gururu incinir. öyle deme böyle söyleme erkeklik gururu kim demişse bunu bravo hayal gücüne.
Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Siz oturun evinizde gitmeyin bir yere 15 günlük bebekle gidilmez bir yere. Kocanız da gitmese iyi olur sizi bir başınıza bırakıyorKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun