Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Allah o kocanıza akıl fikir merhamet versin,sizede sabırlar diliyorum.

Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Ne ne ne ne erkekler 4 yıl da mı öğreniyor! Bebek anneye mi ait! :oha: :KK57:
Bunları yazarken okudunuz mu acaba?

Dediğinize göre balığı geç öğreniyorlar ama bebek yapmasını hemen öğreniyorlar maşallah. Bizde oturalım iyi o zaman ya nasılsa benim herif olgunlaşmamıştır diye olgunlaşmasını bekleyelim tabi bu arada birde sürünelim...

Bebek anneye aitdir aynen aynen bu hanımda kendi kendine şey yapmıştı Tövbe Yarabbim. Zihniyetinize akıl sır erdiremedim vallahi pes

Normalde böyle yorumlara yorum yapmıyorum ama gerçekten dayanamadım

Birakin gitsin.Anneniz varmiş.Annesiyle kalsin diyordur.Bebek bakimina faydasi mi olacak sanki ,annesine gitmekten geri kalsa.Her gün oflayio,poflayacak belki.Inanın gerildiginize degmez.Nasilsa dönecek,o zaman dokundurursunuz laflari ,dokersiniz icinizi.Şimdi dinlenip,psikolojinizi saglam tutmaya bakin.

bızım ulkemızde adamlar evlenınce kıymete bınıyor..bır delılık halı gıbı..
ıdda etmeler..illa gelin ..illa gıdın..karı kocayı bosatmak ıcınmı acaba
Ben de yaşadım bunları ama duruşumdan asla taviz vermedim.
Her yeni evli bu durumu yaşıyor çoğunlukla 🤷

Karısını 15 günlük bebeği ile bırakıp gidiyorsa pes diyorum gerçekten! Bencilliği yapan o siz kendinize niye suç buluyorsunuz ki! Çok şey yazarım da yine ceza alırım şimdi:sinirli:

Eşi

Bende bu zamana kadar hep onunla gittim ama küçücük bebeğime kıyıp ordan oraya nasıl giderim birde köy yeri soba yakıyorlar herkes aynı oda da başka odaya gitsem buz gibi nasıl emziricem ben nasıl dinlenicem
Bebek 40 ı dolmadan oda değiştirmeyin derler bizde. Ne sobası ne başka evi hiç düşünme bile. Otur evinde bak. Emin ol gidemez zaten gitse de laf işitir pişman olur. Hiö kavga gürültü olmadan sakince 18 gün çok fazla başka zamana birlikte gidelim deyin.

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Bencillik derken hangi konuda bencillik anlayamadim
Bebegi tek basinami yaptin
Yani lohusasin sen ya
Bu nebicim bi istir
Yok arkadas biz bu cahillikle karsidaki koyu gecemeyiz

Eğer bebeğin çok ağlayan gazlı bir bebek değilse sende kendini iyi hissedip işlerini halledebiliyorsan çokta sık gidilmiyorsa ailesine bence gidebilir ama pandemi dönemi olduğu için bence gitmese daha iyi evde küçük bebek var hem sizin gitmenize alinirlar gereksiz yere hemde hastalık kapmak var bilemedim ben olsam sadece pandemi açısından gitmesini uygun gormezdim

Eğer bebeğin çok ağlayan gazlı bir bebek değilse sende kendini iyi hissedip işlerini halledebiliyorsan çokta sık gidilmiyorsa ailesine bence gidebilir ama pandemi dönemi olduğu için bence gitmese daha iyi evde küçük bebek var hem sizin gitmenize alinirlar gereksiz yere hemde hastalık kapmak var bilemedim ben olsam sadece pandemi açısından gitmesini uygun gormezdim
15 gunluk bebekde cok kucuk gıbı..
esım çok yardım etmıstı
esım gıdemezdı telasdan..benımle bebgı bırakıp sanırım
esımde aılesıne duskun bırıydı ama 15 gunlukkende gıtmezdı..ortak bakmıstık bız.
kıyafetlerını esım utulerdı..

Bizim toplumda GELİN kavramı hala hizmetçi gibi görüldüğü için bu çok nadir görülüyor.
bıde soyle bı durum var..15 gunluk bebek..dıyelım marketten alınıcaklar olucak kım gıdıp getırecek..bu gıbı ıslerıde yurutucek bırı lazım..oglum bebekken ben esımı arardım..aksama sunlar eksık..o getırırdı..

15 gunluk bebekde cok kucuk gıbı..
esım çok yardım etmıstı
esım gıdemezdı telasdan..benımle bebgı bırakıp sanırım
esımde aılesıne duskun bırıydı ama 15 gunlukkende gıtmezdı..ortak bakmıstık bız.
kıyafetlerını esım utulerdı..
Yeni doğan bebek genelikle gazı falan yoksa hep uyuyor o açıdan dedim ben. Yoksa tabiki evde birinin el ayak olması çok çok iyi birşey ilk zamanlarda

bıde soyle bı durum var..15 gunluk bebek..dıyelım marketten alınıcaklar olucak kım gıdıp getırecek..bu gıbı ıslerıde yurutucek bırı lazım..oglum bebekken ben esımı arardım..aksama sunlar eksık..o getırırdı..
Hadi bunu KV düşünmüyor, eşi nasıl düşünmez. Lohusada yaşadıklarını kadınlar asla unutmaz

X