Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Doğduğu ev ailesiymiş de kurduğu ev ailesi değil miymiş hıyar ağasının :kızgın:

Neyse öhöm enişte bey üzerinden salatalıklara hakaret etmek istemiyorum. Siz kendisine sakince "Annelerimiz babalarımız benim için de çok kıymetli ama biz de bi aileyiz artık ve benim önceliğim seninle kurduğumuz aile, ailemize yeni katılan bebeğimiz. Yeni doğum yaptım, bebeğimiz çok küçük, isterim ki böyle bi zamanda elin sevgin bizim üzerimizde olsun. Önceliği bizim sağlığımıza güvenliğimize ver. Benim elim hep senin ve bebegimizin üstünde cünkü. Şu hastalık süreci bi bitsin gönül rahatlıgıyla gider ellerini öper gönüllerini alırız. Annenler de anlayacaktır bu durumu. Ama sen ısrarla herkesin ailesi kendine, bayramda bizim bi arada olmamızın bi anlamı yok diyosan sen bilirsin, senin dedigin gibi olsun. Ben de annemlere veririm önceligi o halde." deyin.

Yani ben kendisine ana kuzusu mal değneği diye bagırmak istedim şahsen ama siz bağırmayın. Yukarıdaki minvalde bi konuşma yapın :KK51:
Ayyy daha bu kibar cumlelerin ilk kelimesini kurduğum an ay yeter diye diye bağırmaya başlarim devamını getiremem ben 😂

Böyle konularda yumuşak giriş yapmayı sevmiyorum çünkü 🤦

Tartışmayacaksan fikir alışverişi için konu açmayacaksın.
Zaten aranızda konuşmuş anlaşmışsınız. Neden burda kendinizi yoruyorsunuzki?

eşinizin yaptığı bana göre asla normal değil. Hiçbir baba daha 15 günlük bebeğini bırakıpta gitmemeli. Onu bırak eşinizin ailesi biliyor ve kabul ediyorsa oda ayrı bir konu

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Tam kapanma insanlar köye gitsin diye değil 🤷‍♂️ salgın bitsin diye bu insanların köy merakını anlamıyorum 🤬

Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
tartisma, bosver gitsin. sen simdi cocuguna ve kendine odaklan. eger tek basina idare edebileceksen ben olsam evde tek basima kalirim. ne guzel cocugu yedir icir yatir, kalan zamanda da uyursun, hem de ona yemek yapmakla ugrasmamis olursun. bence sakin kal, hic ugrasma. onemli olan sen ve bebeginsin.

Bencil insanlar, öylesine bencillik ki bu daha 15 gunlük evladını 'keyfi' bırakıp gidebiliyor, e böyle adamdan aman esim yeni doğum yaptı, destek olmalıyım, bu mucizevi anları beraber yasayalım, anı biriktirelim gibi seyleri düşünmesini bekleyemeyiz. Ama yazık, ömür dediğin hemen geçiyor, böyle insanlar mutluluğu, huzuru hak etmiyor diye düşünüyorum. O sizi düşünmüyorsa siz kendinizi ve bebeğinizi 2 kat fazla düşünün lütfen, kendinize odaklanın, her anin keyfini çıkarın, bebeğinizle müzik dinleyin, birlikte uyuyun, sarmalayın onu, onu sarmaladıkca kendi kalbinizi sarmalamış olacaksınız. Güzellikler diliyorum.🙏

Herkes çekirdek ailesiyle evde otursun diye kapanıyoruz neden anlamıyor bu insanlar yaa çıldırıcam artık!
Adama bak, o kadar anlamıyor ki, 15 günlük bebek ve lohusa eşi bırakmayı düşünüyor.
Çok üzüldüm adınıza.
Ama sizin de gitmeyelim demeniz gerekirdi.
Sen istersen git, değil!
Gidemez efendim ne münasebet.
15 gün o kadar az bir süre ki
Hayır adam 17 gün kalsa geldiğinde çocuk 1 aylık olacak.
Sizin daha dikişiniz falan acıyordur ne bileyim daha anca toplanıyorsunuzdur.
El insaf mübarek gün ne kızdım yaa.

Sakinliğinizi koruyun yine de.
Ama söyleyin gitmesin.
Gitmesin yani, ötesi berisi yok.

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Yeni dinlediğim bir psikologtan öğrendiğim kadarıyla bu eşinizin problemi ve onun sorumluluğu. Kötü bir baba ve eş. Bırakın ne yapıyorsa yapsın iletişim kurmayın ve umursamayın annenizin yanına gidin keyfinize bakın

Bu arada eşiniz astsubaymış muaf yani kısıtlamadan.
Muafsın diye gezmek tatile memlekete oraya buraya gitmek hak mı?
Onun için mi muafsın?
Elbette değil.
İğreniyorum artık bazı insanlardan.
Ayrıcalığını kötüye kullanan hak yiyen insanlardan.

Çok üzücü inşallah gitmez ,
Ama giderse de annen var güvenmesin diye düşünüp gidiyordur , belki uzun süre kök ailesini göremeyecek bir daha , onu düşünüp gitmeye karar vermiştir ama senin gitmen gerçekten çok mantıksız olur , o bebek henüz çok çok küçük ... evinde steril ortamda kalması lazım
Hakeza senin de , lohusa kadın terler çok be bi sürü şeye ihtiyacı olur , kendi eviniz şu dönem kesinlikle kalmanız gereken yer ...
Eşin için de ne diyeceğimi bilemedim ..
Zor bir durum , şimdi ses etmeSen de ilerde içinde büyür ve illa ki patlar sende bu olay
Gitmek zorunda mı peki ? Bayram sonrası gitse mesela ?

açık adres verin ben ihbar ederim. net.

Bencillik mi? 15 gunluk bebek ve lohusasin kim bencil?
Git bakalim gidersen donebiliyor musun demeniz gerekiyor :KK20:
Otursun oturdugu yerde kapanmayi gezmek zannediyorlar
Sorma ya djdkfkdkdkd yok ben bu ülkeye hayranım . Başka yerde yaşayamam dndkfkdkd

Eşiniz çok bencil ben şuan hamileyim eşim doğumdan kısa süre sonra ailesine gitse gerçekten çok fazla sinirlenirdim. Yaptığı çok ayıp

X