Kızlar en yakın arkadaşımla kavga ettim yardiminiza ihtiyacım var

çok teşekkür ederim.

Kaç yasindasiniz iki buçuk filan mi

Evine gitmek upuzun msjlar bu ne be bir titreyin kendinize gelin onunla doğmadınız bir de gidip buluşabilir miyim şu bu ne sen üstüne düştükçe kalbini kırcak sal kendini bişi sanmasın

Evine gitmek upuzun msjlar bu ne be bir titreyin kendinize gelin onunla doğmadınız bir de gidip buluşabilir miyim şu bu ne sen üstüne düştükçe kalbini kırcak sal kendini bişi sanmasın
Aynen öyle saldım bundan sonra umurumda değil

Yaşınız küçük anlıyorum ,ama x inde yaşı küçük ama insanları yönlendirme, manipüle etme konusunda bayağı iyi yani kullanmak ve kendini kullandırmak bazen yaşla alakalı değil .
Kendinize gelin bu tarz müdahalelere izin vermeyin, önünüzde okul, iş vb bir sürü engebeli yollar var bu kadar taviz veren, başkalarının lafıyla hareket eden, peşlerinde koşan biri olursanız hayat boyu ne saygı görürsünüz ne de değer.Kimse sizden çekinmez üstünüze basar geçerler.....

Çok teşekkür ederim haklısınız, herhangi bi çaba göstermiyorum artık zaten barışmak için, elimden geleni yaptım :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…