Kızlar en yakın arkadaşımla kavga ettim yardiminiza ihtiyacım var

Evet olması gereken o, buluştum diye vatan haini oldum ama yinede gönlünü yapmak istiyorum ((
Zaten mesaj falan yazmışsın birde kapısına çicekler yollayip nolur beni affetmi diyiceksin?
Gerçekten sana değer verse çok uzatmaz hemen barışırdı.Arkadaş arkadaşına bu kadar kin tutmaz hemde böyle bir olay için.Arkadaşın diye kimle görüşüp göruşmeyecegine karar veremez.

Arkadaş adı üzerinde sahibiniz vs değil. İsteyen istediğiyle görüşür, arkadaşınız haz etmiyorsa kendi görüşmesin. Hikaye gizlemek izin almak falan ne Allah aşkına ne biçim arkadaşlık bu. Siz niye sürekli onay alma çabası içerisindesiniz onu da anlamadım. Biriyle buluştuğunuz için engelleyip trip atıyosa özür dilemenin de bir gereği yok. Kul köle olmuşsunuz insanlara biraz silkelenin

O zaman haklısınız, böyle durumda tabii ki öncelik verilir. Özür dilemeye gerek yok.

evet malesef arkadaslarimi fazla düşünen birisiyim o yuzden çok fazla kafaya taktım ama yorumlar sayesinde gözüm açılıyor ahshqjhs tesekkurler

Ne çiçeği ya,en yakın arkadaşın olması seni bu kadar yönlendirebileceği ve böyle ergence tavırlar sergileleyebilceği anlamına gelmiyor.Bir de ayağına gidip özür mü dileyeceksin?
Evet çok haklısınız sadece kaybetmekten korkuyorum sanırım

evet malesef arkadaslarimi fazla düşünen birisiyim o yuzden çok fazla kafaya taktım ama yorumlar sayesinde gözüm açılıyor ahshqjhs tesekkurler
Bu fazla düşünmek değil insanları kendinden değerli üstün görmek ve sürekli "aferin" almak için çabalamak. Manipülasyona ve kullanılmaya çok açıksınız acilen bu konuda kendinizi düzeltmelisiniz

Bence siz de haksızsınız. Onun küslüğe ortak araması ne kadar yanlışsa sizin de yalan söyleyip story atmanız o kadar yanlış. Ben de yalancı biriyle arkadaş olmak istemezdim. Story niye attınız anlamadım. Ben yakalanma ihtimalim olsa atmam yani? Çok mu gerekliydi. Açıkçası sizi daha hatalı buldum. Arkadaşınız sen de küs dememiş sanki onunla buluşmayı ekmenize darılmış haklı da.

O görüşmüyor diye sende mi görüşmeyi keseceksin ? Ki insanlık etmiş söylemişsin. Bence tepkisi çocukça. Sende peşinde koşma. Çünkü yapman gereken her şeyi yapmışsın

Ben ona ekilme konusunda hak verdim dilede getirdim bunu fakat kendisi hep her fırsatta bulustugum görüştüğüm bi insan eğer y ile gorusmeseyfim bi daha görüşme sansimda olmayacaktı

Ben ona ekilme konusunda hak verdim dilede getirdim bunu fakat kendisi hep her fırsatta bulustugum görüştüğüm bi insan eğer y ile gorusmeseyfim bi daha görüşme sansimda olmayacaktı
Keşke düzgünce konuşsaydınız lütfen darılma o gidecek bir daha görüşeme fırsatımız olamayacak. Senle ama görüşebiliriz diye. Maalesef yalandan sonra artık ne deseniz boş gibi. Ben arkadaşınıza üzüldüm açıkçası. Hani çok çirkef böyle çocuk gibi sen de küs demedikçe haklı gibi.

Sende küs demedi tabikide hakkını yiyemem ben kendimi başından doğru açıklayamadım belkide ama bu kadar uzatıp her yerden engellemesi de kırdı, yazdığım özür mesajını görseniz biraz hak verirdiniz bana belki.

Ben yufka yürekli biriyim. Kesin sizi de affederdim tabii ki ama arkadaşınız ne kadar kırıldı bilemeyiz. Belki size artık güvenemeyeceğini düşünmüştür veya önceden sizin görmediğiniz birikmiş şeyler de var. Bence özrünüzü dilemişsiniz. O da bunu affedebilecekse size döner daha da uğraşmayım derim ben. Gerçekten üzüldüm. Umarım aranız düzelir ama en iyisi şimdilik zamana bırakmanız gibi. Siz yapacağınızı yapmışsınız

İki tarafında(arkadaşınız ve siz) davranışları anormal. Biri tek bir soruyla agresifleşip engelliyor her yerden. Diğeri hem karnım doysun hem pastam dursun diyip gizli kapaklı işler çevirip buluşmaya gidecek kadar pasif.
Azıcık ayaklarınız yere sağlam bassa, düşüncenizi savunabilseniz.. Çok sinir olduğum iki insan tipi.
Konuşmayı beceremeyip yakıp yıkan, arkadaşlıktan çıkarırım yüzümü göremezsin tehditleri atan arkadaşınızdan haz etmedim. Özür dilemeyin. Ama yaptığınız şey hoş değil. Ben görüşücem diyip arkasında duracak kadar cesur olan insanlardan zarar gelmez ama sizin gibi gizli kapaklı işler çevirip yakalanınca vicdan yapan insanlardan emin olamıyorum.

Çok teşekkür ederim umarım

Gizli kapaklı iş yapmayı sevmiyorum hatta story gördüğündede sevindim ki görmese bile söyleyecektim buluştum diye ama evet lafımında arkasında durmaliydim, bende yanlışım o da yanlis bilemiyorum artık. gizli kapaklı işler yapmamın sebebide durumun daha kötü hal almaması içindi ama işe yaramiyormus yalan

Sizden kurtulmak icin bahane arıyormuş bulmuş kendince..
Bu tarz biri arkadaşıniz olmasın zaten gerekte yok
Yanlız kalın daha iyi boyleleriyle ugrasmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…