Kızlar, düşük bütçeyle bu eve neler yapabilirim, fikirlerinizi bekliyorum

bu kısımları bayaa bi halletmişsin canım çok daha iyi görünüyo banyonu naaptın bence oraya çok uygun fiyata ayna setleri var onlardan al ve o eşşekleri filleri falan bi kaldır bikere onlar banyo aksesuarı değil benim sayabildiğim 5 tane havlu var herkes ayrı havlumu kullanıyor hadi eşinle sana ve bir de çocuklara ayrı desem en fazla 2 tane bari koy gerisi çok göz yoruyo o örtüleri de kaldırmanı tavsiye ederim malum artık salonda bile kullanılmıyor bu tarz örtü falan gereksiz ayrıntılar evi çok dağınık kalabalık gösteriyor bence pamuğunu falan banyondaki dolaba kaldır bir de tam göremedim ama banyoda üstü örtülü bir dolap var o da bence orda çok gereksiz illa oraya eşyalar için bişey gerekiyorsa şu ucuzluklarda satılan plastik çekmeceler uygun fiyata onlardan koy..kirli sepetinin üzerinde bi sepet var ve hiç anlamadım orda o ayakkabılar ne geziyo kıss kaldır onları ordan..stickerler acaaaip göz yoruyo aynada dolapta falan çıkar at onları ben anladım sen süslü püslü ev seviyorsuna ama işte abartınca güzel olmaktan çıkıyo göz yormaya başlıyo..
mutfakta da o tepsi yer tahtası falan onları en azından kapının arkasına koy ..
aslında çocuk odasındaki o mobilyalar güzel açık renkli keşke onları o stickerlerle kaplamasaydın ve siyah renkle boyamasaydın çok daha hoş olabilirdi ama salondaki takımların da yine aynı o renge boyanabiliyo ben mesela eskitme senin salondaki konsolun enginde olan yatak odamı bu yaz kreme boyatıcam zaten şimdi bunların krem olanı moda ...sen de o şekilde boyatabilirsin uygun boyuyorlar ki seni fazla bişey yok konsol bi de gümüşlük çok daha uygun olur..tv sehbanı da evin girişine koyup o girişteki aynayı da üstüne monte edip bi bütünlük sağlayabilirsin..zaten tv yi konsola koymuşsun yeni hallerinde baktım o tv sehbası boşa çıkmış onu o şekilde kullanabilirsin..benden şimdilik bu kadar daha yeni hallerini de ekle merak ediyorum bence senin yapman gereken evi mümkün olduğunca o stickerleardan ve biblolardan kurtarmak..

ilk halinden sonra, bu son resimleri görünce çok başarılı buldum doğrusu.. ben de banyonu son halini merak ediyorum doğrusu. havlular ve aynanın oradaki tüm kalabalık gitti mi? bir banyo dolabı görmüştüm sanki resimlerde, onun içine herşey konulabilir havlular falan katlanarak, veya rulo.. tüm stıcker ve örtülerden kurtulmuşsunuz sanırım:)) çok daha iyi görünüyor, halılarınızı da güle güle kullanın. evin tüm halıları yenilenmiş galiba? bir de o dolabın hangi odaya ait olduğunu anlayamadım, şu winni çıkartmalı pencereli gibi olan. çocuk odasının mı? yatak odasının mı? yatak odası ise o çıkartmaları anlayamadım? çocuk odası ise, komodinler falan var orda? sizin yatak odası resimlerini ben mi göremedim? çalışma köşeesi falan sanırım çocuk odasına mı ait orası? neyse, bir daha dikkatle bakarım.. genel olarak daha ferah ve şık görünmeye başlamış. kolay gelsin.

canım en gözüme batan ne biliyormusun..o koridordaki masa görünümlü şey..ve üzerindeki sarı saten örtü..mutlaka kaldır hiiiçç olmamış bütün havayı bozuyor..televizyon sehpasına benziyor...eğer kullanılmayan bişeyse mutlaka depo bodrum veya ardiye gibi biyere kaldır..orada da bi işe yaramadığı belli zaten...hele örtü hiç olmamış..en azından örtüyü çek bari.. diğer manada gayet iyi güzel ilerliyorsun halılar muhteşem..devam et bırakma..sende kabiliyet var ama üzerine düşmezsen kalır öyle..gayet güzel gidiyorsun takipteyim devam et..:) değişiklikleri eklersen yorumları yaparız..ama banyonu ve yatak odanı merak ettim..sakınca yoksa yatak odanı görmek isteriz..

Back
X