• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, düşük bütçeyle bu eve neler yapabilirim, fikirlerinizi bekliyorum

Canım, büyük gümüşlüğü yeni yaptığın tv ünitesinin yanına yani cam olan tarafına köşeli olarak koyabilirsin.
Diğer tarafına da yani hemen kapıdan girişte yan tarafa banyodaki eşekleri yan yana koyabilirsin.
ikili koltukla teklilerin yerlerini değiştirip, teklilerin arasına kapının önündeki fiskosu koyabilirsin.
büyük gümüşlüğün yerine küçük gümüşlüğü, onun yerine de koridordaki servis masalarını koyabilirsin.
çizgili olan minder ve yastıklara mor renk kılıf diktirebilirsin. Eflatun ve mor birbirine çok yakışıyor çünkü. zamanla renklerine uygun bir de halı alabilirsen eminim çok hoş görünecektir.
Televizyonluğu mutfağa aldım demişsin. Onu da yine camın olduğu tarafa köşeli olarak koyup damacanayı içine saklayabilirsin. Üzerine de tost makinası meyve sıkacağı gibi küçük aletlerin varsa onları koyabilirsin ya da bir tel meyvalık gibi bir şey alıp içine meyva koyabilirsin.
İstersen çocuk odasında da küçük bir değişiklik yapabilirsin.
mesela küçük çocuğun yatağıyla çalışma masasının yerini değiştirebilirsin. onun yanına küçük komidini diğer yatağın yanına da büyük komidini koyabilirsin. elbise dolabını da biraz daha ileri alabilirsin. sanırım kapı tam açılmıyor.
arkadaşların da dediği gibi banyonu ne kadar sadeleştirirsen o kadar güzel olacaktır. örtüleri ve fazla olan havluları alabilirsin. eşekleri dediğim gibi salona koyabilirsin. rafları da beyaz yapışkanlı folyo ile kaplayabilirsin.
Resimlerden gördüğüm kadarıyla bunlar geldi aklıma.

Son düzenleme:
fazlalıklardan kurtulmalısın.. örtüler, yapışkanlı süslemeler gereksiz. sadelikten yanayım az eşyadan yanayım. ortada görünen herşeye karşıyım :))hem daha düzenli oluyor hemde temizlik yaparken daha az zaman gidiyor.
evin gayet güzel sadece biraz hafiflemeye ihtiyacı var diye düşünüyorum. biraz da düzenlemeye. eşyaların yerleriyle oynamalısın. salon ve çocuk odası mesela. ordaki eşyaların yerlerini daha kullanışlı ve dekoratif yapabilisin. bunlar parayla olmayan şeyler.

gelelim parayla olacaklara.

evet biraz para harcaman gereken şeyler var. halı tül duvarlara çerçeve gibi. onları da yavaş yavaş yapabilirsin. mesela taksitle.

kolay gelsin. sağlık olsun gerisi olur...

resimleri merakla bekliyorum.eminim ki güzel olmuştur.evin sadeleşerek çok güzel olacak diyenlerdeyim.fazla gördüğün gözünü yoran herşeyi kaldır bence.çok maliyete gerek yok.gözüne hoş gelen seni mutlu eden şeylere zamanla yaparsın.ufacık dokunuş bile yeter.resimleri çok bekletme.meraktayız:)))iyilikle kal...

merhaba arkadaşım,

çok güzel fikirler vermişler.

*koltuklarını çok beğendim ve odaların geniş.

herkesin hemfikir olduğu gibi göze batan fazlalıklar var.

antredeki sehba,fiskos gibi.

tv ünitesinin gitmesi iyi olmuş.

*halı almışsınmutfak,antre aynı tonlarda yada aynı halı olursa güzel olur.

salona da aldın sanırım.

*salondaki fonları değiştirmen de oldukça uyumlu gösterir.

*banyoya dolabın yanına uzun ve kapakları tamamen aynalı bir dolap alabilirsin.
altında kirli sepeti bölmesi olandan al.
ikeanın kataloğunda var.
makinaların yanına ayna konmuş ve arkadaki makina görünmüyor,banyo da daha ferah oluyor.

*havlu yerine büyük rulolarda kağıt havlular var,bir arkadaşım havlu yerine onu asmış.

*genel olarak mobilya dizaynı bozuk evde.
dağınık bir hava var bu yüzden.

*çocuk odasındaki büyük dolabı,kitaplığı ve çalışma masasını daha farklı bir şekilde yerleştir.

*sehpayı kesinlikle göz önüne koyma.
çiçek vs. gereksiz zaten.

*çocuk odasındaki dolapların renkleri farklı,uyumlu ya da aynı renk folyo ile kombine edebilirsin.

yeni halini çok merak ediyoruz.

bende evinin yeni halini merakla bekliyorum cnm bi an önce koy fotolarını bende evimin fotolarını sizlerle paylaşmak istiyoruma ama henüz msj sayım yeterli değil galiba:D

fiskosu mutlaka çıkar koltukların çok modern,havasını bozmuş onların.

banyodaki filleri koyduğun rafı cam yap,çok şık durur.

kızlar halılarım bugun geldı serıp cekecegım dıjıtal makına bozuk oldugu ıcın esımın cebınden cekıp yollayacagım.... bu arada ufak cocugum hasta oldu ıns en kısa zamanda cekecegım.... benı bekleyın anacaım...... bay.... bayyyy hepınıze fıkırlerı ve yardımlarınız ıcın ayrı ayrı tesekurlerrrrrrrr:emir_bebek:

öncelikle arkadaşım salondaki halının yerine koltuğunun içindeki krem renk düz bir halı al.ucuzada bulabilirsin.o köşedeki gümüşlüğü çıkar oradan yada içindeki ötüleri al.dantel artık demode.çok kıymetli el sanatı çünkü onlar ama kaldır bir köşeye,değiştirebilirsin tüllerin,in üzerindeki kanatların rengini değiştirkrem renk yaptır.ve tülünü krovize yaptır 30 40 litaya düzeltebilirler.ve fazlalık olan tüm süs eşyalarını kaldır.

bence ilk önce evdeki fazlalıklardan kurtulmalısın..
örtü çiçek vs gibi..
kesinlikle banyo çok kalabalık duruyor,çok fazla havlu var,ve örtü çok göz yoruyor...
mutfağa uygun fiyatlı bir halı alabilirsin ..
konsol üstüne sticker,yada aynalı sticker alabilirsin..
üstünede az ama şık aksesuar olabilir..
ama dediğim gibi göz yoracak fazla detay var evde..
bence onlardan kurtulsan bile evin havası değişir gibi geldi banada..
inş istediğin gibi dekore edersin huzurla oturun evinizde:71:

bende bu yoruma katiliyorum cok göz yoruyor özellikle banyo ve bayagi bi cicek var tabi o herkesin kendi zevkine kalmis bi sey ben sevmedigimden gözüme öyle görükmüs olabilir mutfakta ki halinizi degistirebilirsiniz halinin renkleri karisik oldugu icin göz yoruyor daha degisik bi model ve acik renk olursa cok hos olur ama onun diisnda fazlaliklardan kesinlikle kurtulun

canim evin genis ferah bir ev ama esya kalabaligin cok,sakin yanlis anlama ama esyan cok degil ama üstüste ,dolaplarin üzerinde ,banyoda orda burda ufak ufak biseyler durunca birincisi ev dagnik gelir insana ikincisi evde yer yokmus gibi gelir.banyo cok kalabalik bir havlu dolabi gibi tek raflar oluyor adi ne simdi bilmiyorum ondan olsa katli katli durur icinde.sonra cocuklarin odasina uygun fiyata tek renge iki pike aldimi serilir ayni renge uygun ufak bir kilim iki yatak arasina,aynanin yaninda o cicek böcek felan desenlerde cok göz kalabaligi yapar.

$21012011121.webp$21012011115.webp$22012011161.webp$22012011162.webp$21012011116.webp$21012011117.webp$22012011160.webp$22012011159.webp$22012011157.webp$22012011158.webp$21012011118.webp

kızlar gırıs ıcın aldıgım halıyı oglum ıstedı bır ıkı gun odasına serdım.... ama son halı bu.... gırıstekı masa kalkacak... tv sehbası belkı gumusluk konsolunu atıp onu kullanacagımm.....

daha iyi olmuş canım bu hali.bence gümüşlük iyi köşede kaldırma.konsolu üzerine bişeyler koyarsan daha güzel olur.servis sehpalarını kaldır bence konsolun yanından.banyonun resimlerini eklememişsin orayıda merak ediyoz:)))

canım banyom cok kucuk dolabın oldıgu yer banyo ve wc nın gırısınde ordan sadece havluları kaldırdım kapının arkasından da havluları kaldırdım o kadarrrr

zigonlarını ikili koltuğunun yanına koyarsan daha güzel olur son halinde.
böylece sehbayı otururken kumanda koymada falanda kullanabilirsin hem de daha uyumlu olur
gayet iyi olmuş halın güle güle kullanın

bence de bu son hali daha iyi olmuş. tv nin olduğu yer iyi bence orayı bozma. sadece tvyi ortalayarak sağ ve sol kısmına 2 aynı aksesuar alıp koyabilirsin. mor tonlarında modern şekil vazolar mesela..
halı da çok güzel olmuş. bir halının ortamı ne kadar değiştirebileceğine böylece bir kez daha şahit olduk...
köşede çapraz duran gümüşlük güzel olmuş orda. ama ben olsam içindeki örtüleri de kaldırırdım. yada daha dantel olmayan örtülerden her rafa bi tane sererdim ..içindeki parçalarıda( burdan görmüyorum ama )az ve öz koyardım.tabi bunlar benim fikirlerim. herkesin zevk ve düzeni kendine göre. değilmi. yanlış anlamanı istemem..

bir de ilerleyen zamanlarda tüllerini de değitirebilirsen çk daha şık bi salon olacak. içinde lila mini desenler olan bi tül uyumu tam sağlayacak diye düşünüyorum..

aa görmemişim bi de küçük dar gümüşlük varmış.ozaman büyük olanı yok etmelisin. küçük olanı büyük olanın yerine geçirip, küçükten kalan köşeye de tvnin yanındaki zigonları koymalısın. üzerine de iki mum aldınmı tamamdır..mumlar da lila ve lame rengi olabilir..

geçmiş olsun.

salon halın çok güzel.
son hali gayet güzel olmuş evin.

Back
X