-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.201
Hayırlı olsun canim cok sevindimm. Allah sağlık sıhatle kucağına almayi nasip etsin insallah.
Simdi en zor kısım iyi doktor bulma fasli :)
Ayyyy ebrucum çok sevindim Harika bi haber bu rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhKızlar kan sonucum 384 çıktı çok şükür
Amin cnm amin çok teşekkür ederim rabbim herkese sağlıkla hayırlı bir şekilde versin sağlıkla kucağıma alabilmeyi nasip etsin inşallahAyyyy ebrucum çok sevindim Harika bi haber bu rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhDarısı gruptaki diğer kızların başına tez vakitteeeeeee
Tamam canım nasıl istersen
Arkadaşlar beni ekleyin bat 9 haziran ve kaçtane okumam gerektiğini de soyleyn ona göre okuyam
Canım şu an bir arkadaş için okuma bitmek üzere. 1-2 gün sonra benim için okuma başlayacak. 4444 adet listedeki kişi sayısına bölünüyor ve herkes eşit sayıda okuyor.Arkadaşlar beni ekleyin bat 9 haziran ve kaçtane okumam gerektiğini de soyleyn ona göre okuyam
Ben de yazmıştım ama unuttu heraldeSupurgesizcadiii35 ni arkadas daha vardı katılmak isteyen yukarda yazmıştı cnm