- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.181
canım bi test yapsan belki regl değildir en azında devam ederiZ✌regl olursam regl bitince tekrar kilarim artikama ne bilim bu sefer bi farklıydı kızlar normal adetlerime göre,ağrı sizida yok ,rengi de farklı devamida yok daha
su an testte yapmak istemiyorum,kanda vermek istemiyorum,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonucu görüp canım,dediğim gibi regl olursam akşama yarına namazı duanın sonunda tekrar kilarim artık napim bisi olmaz heralde15 gün temiz kaldıktan sonra kanama gelirse 3 gün beklemek gerekir 3. Günün sonunda kanama olmazsa o 3 günün namazını orucu nu kaza edersin kanama olursa o 3gün adet sayılır, orucunu da tutmazsın aslında ama sen bekle bakalım akşama kadar, aslında kan versen ya da test yapsan yoksa adettir zaten.Rakika yanlışım varsa düzelt canım
Sen en iyisini bilirsin canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap Rabbim kabul etsin inşallahKızlar ben tabiki vicdanıma yenik düştüm ve bugun oruçluyum:) ama rabbime şükür çok iyi gidiyor suanda bitti bile o yuzden 1 gün tutup bir gün ara vermeye karar verdim hem çok borç birikmemiş olur hemde içim daha rahat eder die bi iki hafta bu şekilde yapıcam
Amin cnm inşallah onu veren Rabbim ben rabbimin rızası için tutuyorum orucumu onu koruyacak olan da o diye düşündüm ve niyetlendim.İyiyim şükür tabi vücudu güçsüz bırakmamak için de es ler vericem dünkü testim daha koyu çıktı cuma kan vermeyi düşünüyorumSen en iyisini bilirsin canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap Rabbim kabul etsin inşallah
Aynen canım15 gün temiz kaldıktan sonra kanama gelirse 3 gün beklemek gerekir 3. Günün sonunda kanama olmazsa o 3 günün namazını orucu nu kaza edersin kanama olursa o 3gün adet sayılır, orucunu da tutmazsın aslında ama sen bekle bakalım akşama kadar, aslında kan versen ya da test yapsan yoksa adettir zaten.Rakika yanlışım varsa düzelt canım
Kan vermedim cnm daha kesin değil ama idrarda pozitif görünüyor bakalım birkaç gün sonra belli olucak çok sağol rabbim herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Vardır :)Kan vermedim cnm daha kesin değil ama idrarda pozitif görünüyor bakalım birkaç gün sonra belli olucak çok sağol rabbim herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Hadi hayırlısı canım inşallah değerinde güzel çıksın listemizin ikinci bebeği senden gelsinAmin cnm inşallah onu veren Rabbim ben rabbimin rızası için tutuyorum orucumu onu koruyacak olan da o diye düşündüm ve niyetlendim.İyiyim şükür tabi vücudu güçsüz bırakmamak için de es ler vericem dünkü testim daha koyu çıktı cuma kan vermeyi düşünüyorum
Namaz şart değil canım devam edebiliriz tabiKızlar napcaz şimdi mevanın regl gelmiş namaz sayılacakmı okuduklarımız nolcak ne diyorsunuz
Bence deBence devam edelim bitince namazını tekrar kılıp arkasından duasını yapsın
Hayırlı olsun canım darısı başımızaKızlar kan sonucum 384 çıktı çok şükür
Amin cnm hepinize dua ediyorum tek tek sizin dualarınız sayesinde belkide rabbim şu mübarek günlerde hepinizi sevindirsin.Bana da bu sefer evladımı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım darısı başımıza
Hayırlı olsun canim cok sevindimm. Allah sağlık sıhatle kucağına almayi nasip etsin insallah.Kızlar kan sonucum 384 çıktı çok şükür