-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.241
Cnm seninki tamamlanmadan dier arkadaşa geçilmez tamamlanmıştır yine esma yazar şimdi de bitmeden geçmiyoruz hiçcanım benimkinde ne kadar eksik warsa söyleyin ben tamamliyim bari 4444 e tamamlanamadı bence
Saol canım benimmm elimden geldiğince devam Edicem biraz gebelikten dolayı zorlanmıyor değilim ama yine yaptığımız iş çok faydalı ve hayırlı bir iş bu güzel uğraşta olmak insanı mutlu ediyor rabbiminde bizlerden razı olsun inşallahEmeğin geçiyor, derleyip topluyorsun listeyi. Takip etmek zorunda kalıyorsun ve en önemlisi bu güzel topiği açarak okunan duaların sevabına ortak oluyorsun . Daha ne olsun
Canım senin listedebenim okumam tamamlandiysa ben namazımı tekrar kilcam,okumayan kaldi mi acaba?
Ramazandan dolayı misafir falan derken bide adet oldum 200 deyim yarın biter benim geç haber verdiğim için hakkınızı helâl edin arkadaşlarCanım senin listedeS267 Songül eksik kaldı ondan haber bekliyorum eğer haber gelmezse toplaşır okuruz çabucak tamamlarız
Canım liste 13 kişi. Ben dahil 6 kişi okudu. 7 kişi daha var okuması gerekenSupurgesizcadiii35 okumayan bir ben kaldıysam diğer arkadaşa geçelim istersen ben bitirebilirim sonrasında olur mu öyle?
hakkını helal et arkadaşım bu sefer hep bi koşturmacaya geldi.Canım liste 13 kişi. Ben dahil 6 kişi okudu. 7 kişi daha var okuması gereken
Helal olsun canım. Mübarek ramazan gerçekten yoğun geçiyor. Ama keşke hepimiz biraz daha hızlı olabilsek de bu mübarek günlerde herkese okunabilse.hakkını helal et arkadaşım bu sefer hep bi koşturmacaya geldi.
evet bugünlerde hızlandırmak lazım mübarek günler de herkese okunsunHelal olsun canım. Mübarek ramazan gerçekten yoğun geçiyor. Ama keşke hepimiz biraz daha hızlı olabilsek de bu mübarek günlerde herkese okunabilse.