Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

15 gün temiz kaldıktan sonra kanama gelirse 3 gün beklemek gerekir 3. Günün sonunda kanama olmazsa o 3 günün namazını orucu nu kaza edersin kanama olursa o 3gün adet sayılır, orucunu da tutmazsın aslında ama sen bekle bakalım akşama kadar, aslında kan versen ya da test yapsan yoksa adettir zaten. Rakika Rakika yanlışım varsa düzelt canım
su an testte yapmak istemiyorum,kanda vermek istemiyorum,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonucu görüp canım,dediğim gibi regl olursam akşama yarına namazı duanın sonunda tekrar kilarim artık napim bisi olmaz heralde:işsiz:

Kızlar ben tabiki vicdanıma yenik düştüm ve bugun oruçluyum:) ama rabbime şükür çok iyi gidiyor suanda bitti bile o yuzden 1 gün tutup bir gün ara vermeye karar verdim hem çok borç birikmemiş olur hemde içim daha rahat eder die bi iki hafta bu şekilde yapıcam
Sen en iyisini bilirsin canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap Rabbim kabul etsin inşallah ❤️❤️

Sen en iyisini bilirsin canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap Rabbim kabul etsin inşallah ❤️❤️
Amin cnm inşallah onu veren Rabbim ben rabbimin rızası için tutuyorum orucumu onu koruyacak olan da o diye düşündüm ve niyetlendim.İyiyim şükür tabi vücudu güçsüz bırakmamak için de es ler vericem dünkü testim daha koyu çıktı cuma kan vermeyi düşünüyorum

15 gün temiz kaldıktan sonra kanama gelirse 3 gün beklemek gerekir 3. Günün sonunda kanama olmazsa o 3 günün namazını orucu nu kaza edersin kanama olursa o 3gün adet sayılır, orucunu da tutmazsın aslında ama sen bekle bakalım akşama kadar, aslında kan versen ya da test yapsan yoksa adettir zaten. Rakika Rakika yanlışım varsa düzelt canım
Aynen canım

4 41EEEEE41 canım hamile misin gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kan vermedim cnm daha kesin değil ama idrarda pozitif görünüyor bakalım birkaç gün sonra belli olucak çok sağol rabbim herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin cnm inşallah onu veren Rabbim ben rabbimin rızası için tutuyorum orucumu onu koruyacak olan da o diye düşündüm ve niyetlendim.İyiyim şükür tabi vücudu güçsüz bırakmamak için de es ler vericem dünkü testim daha koyu çıktı cuma kan vermeyi düşünüyorum
Hadi hayırlısı canım inşallah değerinde güzel çıksın listemizin ikinci bebeği senden gelsin ❤️❤️❤️❤️

X