- 16 Nisan 2018
- 1.178
- 1.401
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.221
Tammm canımm bekloyrmmCanım şu an bir arkadaş için okuma bitmek üzere. 1-2 gün sonra benim için okuma başlayacak. 4444 adet listedeki kişi sayısına bölünüyor ve herkes eşit sayıda okuyor.
Amin cnm rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallahSupurgesizcadiii35 abla 404 okudum allah kabul etsin 4 41EEEEE41 ebrucum gözümüz aydın sağlıkla suhhatle gelsin inşallah
Supurgesizcadiii35 ni arkadas daha vardı katılmak isteyen yukarda yazmıştı cnm
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. doktorunla görüştün mü? bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?Kızlar unutmadım eklicem yeni arkadaşlarıbiraz yoğundum bende Ramazan dolayısıyla evdede hiç birşey yapamıyorum sancılarım oluyo kasıklarımda bu yüzden annem geldi memleketten arada girip baktım herkesin bitirip bitirmesiğini kontrol ettim sadece öğlene kadar diğer arkadaşlarda tamamlasın denizkaplan arkadaşımıza geçelim yeni gelen arkadaşlarıda eklicem Ronron77 ve @Aysekayaaaa bu başlarken sayı bilgisini vericem hepinizi öpüyorum hayırlı bir hafta geçirelim inşallah
Saol sinemcim gittim doktora normal bu ağrılar diyor herkes farklı şeyler yaşar gebelikte dedi kimi mide bulantısından başını kaldıramaz kimi senin gibikasık ağrısından dedi böyle böyle çekicem artık bebek sağlıklıya ona şükür diyorumgeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. doktorunla görüştün mü? bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?
Rabbim bu mübarek günler hürmetine bebeğini sana bağışlasın. Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun inşallahSaol sinemcim gittim doktora normal bu ağrılar diyor herkes farklı şeyler yaşar gebelikte dedi kimi mide bulantısından başını kaldıramaz kimi senin gibikasık ağrısından dedi böyle böyle çekicem artık bebek sağlıklıya ona şükür diyorum
Canım benim çok saol rabbim bu mübarek günlerde güzel gönlüne göre güzel hayırlı bir evlat nasip etsin sanada tamam canım haberini bekliyoruz ona göre listeyi yaparızRabbim bu mübarek günler hürmetine bebeğini sana bağışlasın. Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun inşallahBu arada ben de bu akşamki iftardan ya da sahurdan sonra namazımı kılıp haber veririm canım. Emeklerine yüreğine sağlık
Canım ben namazımı kıldım ve 44 tane okudum. İstediğin zaman okumayı başlatabilirsinCanım benim çok saol rabbim bu mübarek günlerde güzel gönlüne göre güzel hayırlı bir evlat nasip etsin sanada tamam canım haberini bekliyoruz ona göre listeyi yaparız
Allah razı olsun canım. Hakkını helal etKızlar hayırlı günlermeva888 arkadaşımızın okumasını rabbim kabul etsin hayırlısıyla tez zamanda evlat nasip etsin bitiremeyen arkadaşlardan bilgi bekliyorum hala
iki prensesin annesi arkadaşımızın duasına başlıyoruz namazını kılıp 44 adet okumuş kişi başı 340 adet cuma gününe kadar bitirelim inşallah
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)
12- @Aysekayaaaa ( evlat sahibi olmak için)
13-Ronron77 (evlat sahibi olmak için)
Amin Allah razı olsun kardeşim. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahŞu mübarek günde inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin cnm sana ve tüm isteyenlereiki prensesin annesi
Ne demek canım benim helal olsun napıyoruzki hepimizin duası ortak rabbim kabul etsin inşallahAllah razı olsun canım. Hakkını helal et
Emeğin geçiyor, derleyip topluyorsun listeyi. Takip etmek zorunda kalıyorsun ve en önemlisi bu güzel topiği açarak okunan duaların sevabına ortak oluyorsun . Daha ne olsunNe demek canım benim helal olsun napıyoruzki hepimizin duası ortak rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım. Rabbim kabul etsin, gönlümüzden geçeni hayırlısıyla önümüze sersin inşallahBeniki prensesin annesi için 404 okudum bakmadan 340 ı benim olsun geri kalanını biriniz alın canlar 64 tanesini biri alabilir allah hacetini kabul etsin ablamm iki prensesin annesi
Nefesine yüreğine sağlık . Hakkını helal et canım. 64 taneyi ben alıyorum. Çünkü benim için farklı nefeslerin okumasını istiyorum .Beniki prensesin annesi için 404 okudum bakmadan 340 ı benim olsun geri kalanını biriniz alın canlar 64 tanesini biri alabilir allah hacetini kabul etsin ablamm iki prensesin annesi
canım benimkinde ne kadar eksik warsa söyleyin ben tamamliyim bari 4444 e tamamlanamadı benceKızlar hayırlı günlermeva888 arkadaşımızın okumasını rabbim kabul etsin hayırlısıyla tez zamanda evlat nasip etsin bitiremeyen arkadaşlardan bilgi bekliyorum hala
iki prensesin annesi arkadaşımızın duasına başlıyoruz namazını kılıp 44 adet okumuş kişi başı 340 adet cuma gününe kadar bitirelim inşallah
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)
12- @Aysekayaaaa ( evlat sahibi olmak için)
13-Ronron77 (evlat sahibi olmak için)