- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.161
batim yaklaştığı için istemiştim gerçi regl olcam sanırsam yarın ,o yüzden farketmez,namazını kıl diosanizda kilim regl olmadanEvet canım yer değiştirdik.meva888 için okunacak. ondan haber bekliyoruz. Sonra bana geçeriz kısmet olursa
Tamam canım namazını kıl senin için başlayalımbatim yaklaştığı için istemiştim gerçi regl olcam sanırsam yarın ,o yüzden farketmez,namazını kıl diosanizda kilim regl olmadan
Aynen canım kıl başlayalımbatim yaklaştığı için istemiştim gerçi regl olcam sanırsam yarın ,o yüzden farketmez,namazını kıl diosanizda kilim regl olmadan
İnşallah hayırlısı olsun canımVicdanen hiç rahat değilim ama bende senin gibi düşünüyorum tek sorun sonradan tutma konusunda da sıkıntı yaşamam hayırlısı olsun bakalım akşam birdaha test yapım sonuç ne olacak ona göre karar veririm
Günaydın. Ramazan ayımız huzurla bereketle gecsin inşallah. Niyetime ortak olup okumama yardim edenlerden Allah razi olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah.Hayırlı ramazanlar kızlar
Synonyms sinem arkadaşımızın duasını rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasipmetsin inşallah Sırada meva888 arkadaşımız var namazını kılmış kişi başı 404 adet inşallah Ramazan’ın verdiği şevkle duaları daha çabuk bitiririz ve ramazan boyunca hepimize birer kere daha okuruz cuma günü akşama kadar bitirmenizi rica ediyorum kızlar hepinize hayırlı bereketli günler
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)
canım ben namazını kıldım demedim daha çünkü namazı kilcakken pembe bişeyler gelmiş regl oldum sanırsam ,yerlesme kanamasi degildir heralde tam regl gunuHayırlı ramazanlar kızlar
Synonyms sinem arkadaşımızın duasını rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasipmetsin inşallah Sırada meva888 arkadaşımız var namazını kılmış kişi başı 404 adet inşallah Ramazan’ın verdiği şevkle duaları daha çabuk bitiririz ve ramazan boyunca hepimize birer kere daha okuruz cuma günü akşama kadar bitirmenizi rica ediyorum kızlar hepinize hayırlı bereketli günler
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)
Ben okumaya başladım duş alıp kıl cnm hemencanım ben namazını kıldım demedim daha çünkü namazı kilcakken pembe bişeyler gelmiş regl oldum sanırsam ,yerlesme kanamasi degildir heralde tam regl gunu
olur mu öyleBen okumaya başladım duş alıp kıl cnm hemen
Çok yoğun mu geliyor daha başlangıçsa zaten 2 rekat kılıyosun duş alıp kılabilirsin ama baya geliyorsa kılmaolur mu öyle
yok yoğun gelmedi kilim hemen ozamanÇok yoğun mu geliyor daha başlangıçsa zaten 2 rekat kılıyosun duş alıp kılabilirsin ama baya geliyorsa kılma
Aa olmaz ki adet sayılır o kılamazsın.yok yoğun gelmedi kilim hemen ozaman
kıldım canım ben ama bide devamı gelmedi,bende bi umut yerlesme kanamasiysa dedim,kildimAa olmaz ki adet sayılır o kılamazsın.
kıldım canım ben ama bide devamı gelmedi,bende bi umut yerlesme kanamasiysa dedim,kildim
orucuda bozmadim daha devamı gelmeyince akşama kadar beklim dedimİnşAllah öyledir ama adet zamanı gelmiş kanaman az da olsa 3 gün beklemen gerekir oruç tuttun mu
yok yoğun gelmedi kilim hemen ozaman
Devamı gelmezse yıkanıp namaz kılar nie kalmasın ki bir daha olmadı diyor sonuçta gusül alıyorİnşAllah öyledir ama adet zamanı gelmiş kanaman az da olsa 3 gün beklemen gerekir oruç tuttun mu
orucuda bozmadim daha devamı gelmeyince akşama kadar beklim dedim
15 gün temiz kaldıktan sonra kanama gelirse 3 gün beklemek gerekir 3. Günün sonunda kanama olmazsa o 3 günün namazını orucu nu kaza edersin kanama olursa o 3gün adet sayılır, orucunu da tutmazsın aslında ama sen bekle bakalım akşama kadar, aslında kan versen ya da test yapsan yoksa adettir zaten. @HemDeliHemAsik yanlışım varsa düzelt canımDevamı gelmezse yıkanıp namaz kılar nie kalmasın ki bir daha olmadı diyor sonuçta gusül alıyor