Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

isey sorcam ilk gebeligind
kısmet ya bakalım artık hayırlısı pek te hissetmiom sanki hamile gibi

Kızlar bol bol ya varis ya musavvir okuyun ramazan geliyor 7 gün oruç tutup iftar da 21 defa "ya musavvir" okuyoruz.Allahın izniyle sizinde bebişleriniz gelicek ben inanıyorum ben bu iki esmayı çok okudum bol salavat İhlas ı Şerif ayetel Kürsi bol bol okudum.Rabbim inşallah sizlerede nasip edicek inanıyorum

Supurgesizcadiii35 sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik?
Çok şükür sinemcim kasık ağrılarıyla hala boğuşuyorum ama şimdilik iyi gidiyor. İkili test yapıldı cumartesi günü çıkacak hayırlısı çıkar inşallah bu arada doktor yüzde yüz diyemem ama bebek erkek görünüyor dedi darısı başınıza inşallah

Bir oğluşumuz mu geliyor maşallah

Aman masallahh sağlığı yerinde olsunda kuzucugun. Sonucunda iyi cikar inşallah. Hala yatıyor musun?

İnşallah cnm bu akşam tekrar idrar testi yapıcam bakalım Koyulaşma varmı die çok kasık ağrım var adet olcak gibi hayırlısını diliyorum rabbimden inşallah güzel haberlerle gelirim

Bir oğluşumuz mu geliyor maşallah
Aynen canım inşallah hayırlısıyla bakalım
Topiğimizin ilk oğluşu hadi bakalım:)Sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım inşallah bakalım sizlerden haber bekliyorum artık hayırlısıyla
Aman masallahh sağlığı yerinde olsunda kuzucugun. Sonucunda iyi cikar inşallah. Hala yatıyor musun?
Amin canım inşallahh iyidir ultrasonda ters bişi göremedi ama yinede Kandada bakıyorlarmış artık yavaş yavaş kalkıyorum canım yemeğimi yapmaya çalışıyorum ama genelde dinleniyorum bir arkadaşla aramız 1 hafta o hep yürüyordu ama kanaması olmuş aniden yatıyor oda artık yediğimizdenmi içtiğimizdenmi neden bilmiyorum herkesten duyuyorum ilk 5 ay dinlenerek geçiriyorlar yeterli bebeklere bişi olmasın diyoruz yatıyoruz artık inşallah sizinkiler daha rahat geçer kızlar

Kızlar oruç konusunu ben napım şimdi bana bir akıl verin yarın bat günüm normalde akşam idrar da bakıcam tekrar ama oruç tutsam riske atmış olurmuyum eğer varsa 4 haftalık olucak daha bebek oluşmadığı için tut diyor bi yanım bi yanımda ya birşey olursa diyor napıcam bilmiyorum.İşin kötü tarafı tutmadığım oruçlarıda sonrasında tutamıyorum çok zorlanıyorum bu sene 1 gün tuttum acillik oldum kaza orucunu.Napıcam bana akıl verin

Kızlar mübarek Ramazan ayına giriyoruz yarın hayırlısıyla inşallah rabbim bu ayda gönlünüzdekileri versinn

meva888 ve iki prensesin annesi kızlar siz yer değiştirmiştiniz sanırım hala geçerlimi kim önce olacaksa aranızda konuşup bugün namazı kılıp bilgi verirsiniz
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11- meva888 (evlat sahibi olmak için)

Canım şüphelerin fazlaysa bence tutma çünkü ilk 3 ay çok önemli vücuttaki vitamin mineral normalde yetmiyor oruçla iyice azalıyor eğer bebek yoksa o zaman devam edersin tutamadıklarını sonra ödersin benim fikrim yinede sen bilirsin

Vicdanen hiç rahat değilim ama bende senin gibi düşünüyorum tek sorun sonradan tutma konusunda da sıkıntı yaşamam hayırlısı olsun bakalım akşam birdaha test yapım sonuç ne olacak ona göre karar veririm

Evet canım yer değiştirdik. meva888 için okunacak. ondan haber bekliyoruz. Sonra bana geçeriz kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…