- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.141
isey sorcam ilk gebeligindDeğer düşükse çok silik görünüyor erken gebelikte bariz belli oluyor cnm.Bnm çok aşırı bel ve kasık ağrım oldu ilk gebeliğimde bu kdr çok yoktu ben zaten şüpelendim birde ilk gebeliğimde rüyamda görmüştüm dün gecede rüyamda gördüm öle yaptım testide
kısmet ya bakalım artık hayırlısı pek te hissetmiom sanki hamile gibiDeğer düşükse çok silik görünüyor erken gebelikte bariz belli oluyor cnm.Bnm çok aşırı bel ve kasık ağrım oldu ilk gebeliğimde bu kdr çok yoktu ben zaten şüpelendim birde ilk gebeliğimde rüyamda görmüştüm dün gecede rüyamda gördüm öle yaptım testide
Canım testin markası neErken gebelik yaptım cnm çıktı valla kaset testte çıkmıyor benim daha önceki gebeliğimde de öyleydi idrar yapmıştım yine silikti akşam kan verdiğimde 20 idi değer çok küçük değerleri bile algılıyor
Predictor Early cnmCanım testin markası ne
Tamam canım4 41EEEEE41 senin adına çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin gelsin inşallah :)
Supurgesizcadiii35 benim okumam buğün biter Allah'ın izniyle okudu sayabilirsin beni esma abla
Çok şükür sinemcim kasık ağrılarıyla hala boğuşuyorum ama şimdilik iyi gidiyor. İkili test yapıldı cumartesi günü çıkacak hayırlısı çıkar inşallah bu arada doktor yüzde yüz diyemem ama bebek erkek görünüyor dedi darısı başınıza inşallahSupurgesizcadiii35 sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik?
Bir oğluşumuz mu geliyor maşallahÇok şükür sinemcim kasık ağrılarıyla hala boğuşuyorum ama şimdilik iyi gidiyor. İkili test yapıldı cumartesi günü çıkacak hayırlısı çıkar inşallah bu arada doktor yüzde yüz diyemem ama bebek erkek görünüyor dedi darısı başınıza inşallah
Aman masallahh sağlığı yerinde olsunda kuzucugun. Sonucunda iyi cikar inşallah. Hala yatıyor musun?Çok şükür sinemcim kasık ağrılarıyla hala boğuşuyorum ama şimdilik iyi gidiyor. İkili test yapıldı cumartesi günü çıkacak hayırlısı çıkar inşallah bu arada doktor yüzde yüz diyemem ama bebek erkek görünüyor dedi darısı başınıza inşallah
İnşallah cnm bu akşam tekrar idrar testi yapıcam bakalım Koyulaşma varmı die çok kasık ağrım var adet olcak gibi hayırlısını diliyorum rabbimden inşallah güzel haberlerle gelirim
Aynen canım inşallah hayırlısıyla bakalımBir oğluşumuz mu geliyor maşallah
Amin canım inşallah bakalım sizlerden haber bekliyorum artık hayırlısıylaTopiğimizin ilk oğluşu hadi bakalım:)Sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım inşallahh iyidir ultrasonda ters bişi göremedi ama yinede Kandada bakıyorlarmış artık yavaş yavaş kalkıyorum canım yemeğimi yapmaya çalışıyorum ama genelde dinleniyorum bir arkadaşla aramız 1 hafta o hep yürüyordu ama kanaması olmuş aniden yatıyor oda artık yediğimizdenmi içtiğimizdenmi neden bilmiyorum herkesten duyuyorum ilk 5 ay dinlenerek geçiriyorlar yeterli bebeklere bişi olmasın diyoruz yatıyoruz artık inşallah sizinkiler daha rahat geçer kızlarAman masallahh sağlığı yerinde olsunda kuzucugun. Sonucunda iyi cikar inşallah. Hala yatıyor musun?
Canım şüphelerin fazlaysa bence tutma çünkü ilk 3 ay çok önemli vücuttaki vitamin mineral normalde yetmiyor oruçla iyice azalıyor eğer bebek yoksa o zaman devam edersin tutamadıklarını sonra ödersin benim fikrim yinede sen bilirsinKızlar oruç konusunu ben napım şimdi bana bir akıl verin yarın bat günüm normalde akşam idrar da bakıcam tekrar ama oruç tutsam riske atmış olurmuyum eğer varsa 4 haftalık olucak daha bebek oluşmadığı için tut diyor bi yanım bi yanımda ya birşey olursa diyor napıcam bilmiyorum.İşin kötü tarafı tutmadığım oruçlarıda sonrasında tutamıyorum çok zorlanıyorum bu sene 1 gün tuttum acillik oldum kaza orucunu.Napıcam bana akıl verin
Vicdanen hiç rahat değilim ama bende senin gibi düşünüyorum tek sorun sonradan tutma konusunda da sıkıntı yaşamam hayırlısı olsun bakalım akşam birdaha test yapım sonuç ne olacak ona göre karar veririmCanım şüphelerin fazlaysa bence tutma çünkü ilk 3 ay çok önemli vücuttaki vitamin mineral normalde yetmiyor oruçla iyice azalıyor eğer bebek yoksa o zaman devam edersin tutamadıklarını sonra ödersin benim fikrim yinede sen bilirsin
Evet canım yer değiştirdik.Kızlar mübarek Ramazan ayına giriyoruz yarınhayırlısıyla inşallah rabbim bu ayda gönlünüzdekileri versinn
meva888 ve iki prensesin annesi kızlar siz yer değiştirmiştiniz sanırım hala geçerlimi kim önce olacaksa aranızda konuşup bugün namazı kılıp bilgi verirsiniz
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru).
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)