-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.121
Allah kabul etsin canımkızlar bu arada yuşa hazretlerine gittik hepinize dua ettim
Sekerim once sakin ol. Stres bu sureci inanilmaz tetikliyor. Cocuk yapicaz diye birsey yapmayın. Herseyi akışına bırakÇok psikolojim bozuk kızlar! Doktora gidiyorum herşey normal diyor 1 yıl oldu hala hamile kalamadım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu. Bi komşumuz var yaşı 40 günde 1,5 paket sigara içiyor pko hastası evlendi 6 ay olmadan hamile kaldı. Kafayı yicem yabir de milletin hani sizde daha yok mu hayırlı haber demesi beni iyice kahrediyor
Öyle yapmaya çalışıyorum ama her ilişki sonrası acaba oldu mu diye kafaya takmaya başlıyorum artık çıldırmak üzereyimSekerim once sakin ol. Stres bu sureci inanilmaz tetikliyor. Cocuk yapicaz diye birsey yapmayın. Herseyi akışına bırak
Saol canım benim seninde anneler günün kutlu olsunKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum rabbim.inşallah 2019 da hepimize anne olmayı nasip etsin.Aramızda annesi ebediyete göçenler vardır belki varsa rabbim onlarında mekanlarını cennet etsin annelerimiz çok kıymetli allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini
Canım bu durumu hepimiz yaşıyoruz ve yaşadık malesef insanların sanki seni düşünür gibi Eee yapın artık çocuk neyi bekliyorsunuz yaşın geçiyo kızım bilmem kimin oldu bile ilk geceden kalmış doktora gidin kimde suç var sendemi kocandamı vs vs vs gibi laflara ve fazlasına o kadar maruz kaldımki inan tam dediğin gibi çıldırıyordum her hastalandığımda ağlıyordum ama İnan bunlar insanı daha çok yıpratıyor ve stres yüzünden olmuyor bu sefer doktora gidip neden olmadığının çaresini arayıp sonra dışarı kulakları tıkayıp tedavi olmak yada sabredip denemekten başka çare gelmiyor elimizden Rabbim hepimizi duyuyor zamanını bekliyor dua edip yılmayalım isyan etmeyelim sabır sadece Allah sabreden kulunu severÇok psikolojim bozuk kızlar! Doktora gidiyorum herşey normal diyor 1 yıl oldu hala hamile kalamadım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu. Bi komşumuz var yaşı 40 günde 1,5 paket sigara içiyor pko hastası evlendi 6 ay olmadan hamile kaldı. Kafayı yicem yabir de milletin hani sizde daha yok mu hayırlı haber demesi beni iyice kahrediyor
Ciddiminnnnnn ayyyy hadi inşallah Ebru’cummm testim yaptın nasıl anladın canımmKızlar hamileyim galiba
3 günüm var cnm erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi 2 gün önce yaptığımda hiçbişi yoktu hayırlısı olsun inşallah dua edin bana adetim geçene kdr beklicemCiddiminnnnnn ayyyy hadi inşallah Ebru’cummm testim yaptın nasıl anladın canımm
Canım ince çizgi çıktıysa hayırlısıyla vardır benimde öyle olmuştu inanmak istememiştim ama insanın bir şekilde içinede doğuyor dualarım seninle inşallah sevinicez hadi hayırlısı bakalım3 günüm var cnm erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi 2 gün önce yaptığımda hiçbişi yoktu hayırlısı olsun inşallah dua edin bana adetim geçene kdr beklicem
Bnmde.ilki böyle olmustu dün gecede rüyamda görmüştüm zaten inşallah sağlıkla gelir tedirginim sadeceCanım ince çizgi çıktıysa hayırlısıyla vardır benimde öyle olmuştu inanmak istememiştim ama insanın bir şekilde içinede doğuyor dualarım seninle inşallah sevinicez hadi hayırlısı bakalım
Ayy hadi insallahh canim. Hakkinda hayırlısı olsun.3 günüm var cnm erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi 2 gün önce yaptığımda hiçbişi yoktu hayırlısı olsun inşallah dua edin bana adetim geçene kdr beklicem
Hadi inşallah3 günüm var cnm erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi 2 gün önce yaptığımda hiçbişi yoktu hayırlısı olsun inşallah dua edin bana adetim geçene kdr beklicem
3 gün önceden normal gebelik testiylede çıkar mı ki canım :))hayırlı olsun saglikla kucağına al ins3 günüm var cnm erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi 2 gün önce yaptığımda hiçbişi yoktu hayırlısı olsun inşallah dua edin bana adetim geçene kdr beklicem
Erken gebelik yaptım cnm çıktı valla kaset testte çıkmıyor benim daha önceki gebeliğimde de öyleydi idrar yapmıştım yine silikti akşam kan verdiğimde 20 idi değer çok küçük değerleri bile algılıyor3 gün önceden normal gebelik testiylede çıkar mı ki canım :))hayırlı olsun saglikla kucağına al ins
evde normal gebelik testi war benim reglin çarşamba olcak büyük ihtimal yapsam cikar mi ki,daha önceki gebeliginde 3 gün önceden kaset test yaptım çıkmadı miErken gebelik yaptım cnm çıktı valla kaset testte çıkmıyor benim daha önceki gebeliğimde de öyleydi idrar yapmıştım yine silikti akşam kan verdiğimde 20 idi değer çok küçük değerleri bile algılıyor
Bnmde çarşamba cnm ben 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı istrrsen yap yada yarın ilk idrarla yap belirtin var mıevde normal gebelik testi war benim reglin çarşamba olcak büyük ihtimal yapsam cikar mi ki
çok ilginç ben 2-3 gün önceden gösterir diye düşünürdüm hep ,demek çıkmadı yarın yapsam bile emin olanı can yani sonuçtan belirti sadece bu ay kasıklarıma ağrı girdi okadar aradaBnmde çarşamba cnm ben 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı istrrsen yap yada yarın ilk idrarla yap belirtin var mı
Değer düşükse çok silik görünüyor erken gebelikte bariz belli oluyor cnm.Bnm çok aşırı bel ve kasık ağrım oldu ilk gebeliğimde bu kdr çok yoktu ben zaten şüpelendim birde ilk gebeliğimde rüyamda görmüştüm dün gecede rüyamda gördüm öle yaptım testideçok ilginç ben 2-3 gün önceden gösterir diye düşünürdüm hep ,demek çıkmadı yarın yapsam bile emin olanı can yani sonuçtan belirti sadece bu ay kadınları na ağrı girdi okadar arada